Отговори
# 210
  • Варненска клюкарка

Ауууу, пълен охлюв е тука- ще рече човек, че насила го кара някой да я целува. Вместо да е изпълнен с трепет, той аха да ревне- пълен ужас....Изобщо не ми хареса как подходи. Що ми се струва, че тези двете каки се опитват да докарат нещо като характера на Керим от Фатмето newsm78 мен на места въпросния много ме дразнеше. То щом са започнали да си копират сами собствените образи и сцени(сватбарския момент е почти 1:1 от Перла с Къванч) И при това думкане на тъпана за перфектната целувка и бла бла, рейтинга е  с процент и половина надолу- миналата седмица беше 9 и нещо и пак ми е необяснимо, как нещо което почти през цялото време, беше пред ПО в процентно изражение, като краен резултат се оказва след него newsm78 newsm78 newsm78

при кликване върху тях се увеличават Peace

Просто не мога да избегна сравнението с аналогичена сецена  -втория момент е толкова наситен с неизказана, но добре показана емоция, изпълнен с трепет и от двете страни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А на първата снимка, както каза Елито снощи, все едно са си били по един шамар, а аз бих я допълнила, че и се гледат като натровени двамата Joy

Според мен историята взе да става прекалено тийн, а това не ми се връзва с образите които са пред очите ми- Серка изглежда като 30 годишна, а Ча като мъж Wink

пп В АФК има и друг дубъл вариант на първата целувка на ФЕмир. Намира се в края на 14 (или началото на 15- за всеки случай ще опиша след коя сцена е )серия, след като Фери си беше навехнала крака и майка и я превързваше, после Ф отиде да си ляга, а Зехра каза, че на годежа ще накуцва, в следващия момент показаха Емко излегнат на диванчето на Корай....беше много красив и  потънал в спомени...Та там в спомените му показват друг вариант на първата им целувка- Ча покри с устни утата на Хазал, че имаше и смукач, но я резват много бързо- явно са търсели нещо по-скромно като изпълнение... Laughing Crazy

# 211
В Софето днес се очертава голям купон - митинги
 ooooh!
Скрит текст:
ДПС платили цел влак за 70 000 лв., събиращ около 100 000 души за митинга.

За капак, точно днес ще се състои и вечното дерби - Левски - ЦСКА.

Ренка, аз така и не разбрах
Скрит текст:
какъв бизнес си отпочнала. Но ти пожелавам успех  Grinning

# 212
И аз съм у бюлетинчиту  rotfImbo rotfImbo rotfImbo мъкня олтартиииииииии

# 213
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох я падам вече Зизунооооооо
И чичек ти нося  Hug Hug
Само да вмъкна,че аз им казах за кво ги броят да тия бидони,кат чичо Скрудж парите си как брои  hahaha hahaha hahaha hahaha
И една Серка  hahaha hahaha hahaha
Кат въшка съм била се надула  Joy Joy Joy Joy

# 214
Ивче, не е с процент и половина надолу, много по-малка е разликата в процентите от миналата седмица, с 0, 54 стотни е разликата.
Не е фатално на фона на всички спаднали рейтинги на Дизитата тази седмица. Важното е, че в АВ решаващата група е на първо място. Нормално е процентите да варират, нямам спомен даден сериал да е  бил винаги със застопорени проценти и да няма спадове и възходи.
Много добре му се получи притеснението на Яман на виенското колело, като се има в предвид, че за първи път се разкрива.
Искам обаче вече да си разменят ролите с Мира и той да стане напористия, защото на Чаатай роля на мъжкар по му отива от на срамежливко, въпреки, че пресъздава срама на Яман по перфектен начин.

# 215
  • в подножието на планината
Аз май пак няма да гледам целувката на виенското...нещо не ми понасят сцените между двамата... Sick И както и преди писах ПО и АШК са сериалите, в които не искам да гледам сцените между главните герои... ooooh! До сега не ми се беше случвало такова нещо... Rolling Eyes

Скрит текст:
Като гледам какво става в София и си мисля, как ли ще се живее в тази държава?!... ooooh!

# 216
  • У Диспансера ...♥♥♥
В Софето днес се очертава голям купон - митинги
 ooooh!
Скрит текст:
ДПС платили цел влак за 70 000 лв., събиращ около 100 000 души за митинга.

За капак, точно днес ще се състои и вечното дерби - Левски - ЦСКА.

Скрит текст:
Латинке,моля ти се цял ден ги дават тука по тв-то,и тоя мазния Сергей как се наема,пълни боклуци са тая коалиция,масово е пълно с бабички и дядковци и нарочно го правят кога е дербито ,аууууу нагли муцуни такива значи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 217
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Илде, Hug ЧРД на щерка ти...да ти е жива, здрава и много щастлива...Късмет и успех в живота!!! newsm59  bigdance2

# 218
Аз пък много се забавлявам как Станишката и Бойко си ги мерат... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Сите платили...ама се къкат... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 219
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еййййй ма ще дигна пънгарите тука вееееееееее,направо ще се пръсна ,така се изнервих значи,направо едвам се удържам да грабна някой хора,ааааа бе не може работи,който писах снощи ти днеска чак вече ми ги превеждаш,кой ми е чел обясненията за епизода,може да си направи равносметка,кой колко разбира езика,и гледа да изпъкне само с чуждия труд  smile3515 newsm61 Не много се ядосах,защото не гледам филма,а го направих за вас,които сте в нашата си тема  Crossing Arms

# 220
  • Варненска клюкарка
Наде аз миналата седмица имам спомен за рейтинг от над 9,5( точната цифра не помня) а сега е под 8,5...

И аз не обичам, направо се дразня на такива мъжки характери, затова го нарекох и охлюв- какво се е свил ooooh! Тя че е настъпателна, ясно- копират характера на Мариса, но на Ча не ми допада в този случай интерпретацията. Нито ми се връзва с физиката му, тази плахост, нито успя да ме убеди, че е такъв героят му Wink Серенай може и да я дялкам по дифолт, но когато нещо не ми харесва в Чаатай също си казвам. В този случай не ми хареса, даже уточних, че Серенай  беше по-добра от Чаатай във въпросната сцена Rolling Eyes
 Добре поне, че са се усетили и ни показаха целувката в по-далечен план. Втори път анатомични подробности на серкината уста не бих понесла ooooh!

А още като видях фрагмента казах, че искрено се забавляват, но то просто няма как да е друго яче. Всеки който дори за 5 минути се е хващал на хоро знае, а и си представям какъв смях е било около тях Laughing

# 221
Еййййй ма ще дигна пънгарите тука вееееееееее,направо ще се пръсна ,така се изнервих значи,направо едвам се удържам да грабна някой хора,ааааа бе не може работи,който писах снощи ти днеска чак вече ми ги превеждаш,кой ми е чел обясненията за епизода,може да си направи равносметка,кой колко разбира езика,и гледа да изпъкне само с чуждия труд  smile3515 newsm61 Не много се ядосах,защото не гледам филма,а го направих за вас,които сте в нашата си тема  Crossing Arms
+1 Peace

Ууууууууууууууу...на преписвачите.... newsm11 newsm11 newsm11 smile3516 smile3516
другия петък ще изпитвам... Naughty

# 222

Скрит текст:
Скрит текст:
Кафе-аператив LaughingБлагодаря Hug

От колко е мача newsm78

Илде споко иде 97г Mr. Greenнадявам се Party

# 223

Скрит текст:
Скрит текст:
Кафе-аператив LaughingБлагодаря Hug

От колко е мача newsm78

Илде споко иде 97г Mr. Greenнадявам се Party
Рену, мача май е в 15.30ч. Peace

# 224
  • в подножието на планината
Зизу, благодаря! Hug

Ирче,  spoko

Скрит текст:
Не знам кой на кого е привърженик/всеки има право да симпатизира на когото си иска/, но аз съм лично засегната от заплахите за уволнение от страна на ДПС и БСП, така че не могат да ме убедят в простотиите си, които ръсят... Не им вярвам...Sick

Клоди, Hug не знам вече... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт