Ауууу, пълен охлюв е тука- ще рече човек, че насила го кара някой да я целува. Вместо да е изпълнен с трепет, той аха да ревне- пълен ужас....Изобщо не ми хареса как подходи. Що ми се струва, че тези двете каки се опитват да докарат нещо като характера на Керим от Фатмето

Просто не мога да избегна сравнението с аналогичена сецена -втория момент е толкова наситен с неизказана, но добре показана емоция, изпълнен с трепет и от двете страни

А на първата снимка, както каза Елито снощи, все едно са си били по един шамар, а аз бих я допълнила, че и се гледат като натровени двамата

Според мен историята взе да става прекалено тийн, а това не ми се връзва с образите които са пред очите ми- Серка изглежда като 30 годишна, а Ча като мъж

пп В АФК има и друг дубъл вариант на първата целувка на ФЕмир. Намира се в края на 14 (или началото на 15- за всеки случай ще опиша след коя сцена е )серия, след като Фери си беше навехнала крака и майка и я превързваше, после Ф отиде да си ляга, а Зехра каза, че на годежа ще накуцва, в следващия момент показаха Емко излегнат на диванчето на Корай....беше много красив и потънал в спомени...Та там в спомените му показват друг вариант на първата им целувка- Ча покри с устни утата на Хазал, че имаше и смукач, но я резват много бързо- явно са търсели нещо по-скромно като изпълнение...