Отговори
# 195

Добро ти утро Релаксче Peace

# 196
  • У Диспансера ...♥♥♥
Звездичке,честит рожден ден на дъщеричката,че за теб колкото и да е голяма,все ще си остане малкото ти момиченце,да ти е здрава и весел празник  Hug Hug

# 197
  • в подножието на планината

Наде,  Ирче, благодаря ви!  Hug Не съм изгледала още епизода...надявам се днес да успея... Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 12:53 от ild7210

# 198
Здравейте.Време е за кафенце. Hug

Звездичке, ЧРД на дъщеричката ти да е жива и здрава,много обичана от цялото семейство.Весело изкарване на празника.
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 199
Илде,честит рожден ден на щерка ти да ти е жива и здрава ,много успехи

# 200
Скрит текст:
Огромна! А доколкото разбрах са използвани същите реплики, т.е. не е променяна сцената.....
И да допълня нещо, което не варвах, че аз ще кажа   Crazy  за мен във въпросната сцена, Серенай беше по-добре от Чаатай- въобще не му се получи на него. Много преиграно ми стоеше с този страх...Пък и какво толкова я хвалеха тази целувка, че тя сънуваната си беше в пъти по-добре от страна на Ча. Снощната беше толкова равна и без чувство че няма на къде повече.Имах други очаквания от Ча  ooooh! Получи им се изпълнението на хорото, но то си е веселба по принцип, затова казвам, че там се забавляват наистина... Аз какъвто спънат кон съм и мен да ме накарат да плета краци на хоро, направо ще си умра от смях сигурно Laughing
За цялото време откак е ПО на екран ни убеждават, първо че Яман проявява голям интерес към Мира, подчертават ни ги дори и с музикален фрагмент, после вече по сценарий интереса премина в друго измерение на нещата, до степен, че ще ослепява човекът от това неземно сияйно създание, но видяхте ли да и вкарва влюбен поглед, очите му да говорят, от чувствата бушуващи в душата му... почувствахте ли я тази любов.....аз не Rolling Eyes Thinking
Някой знае ли как се цитира мнение от старата тема в новата- може и на лични, може и тука да ми обясни...моля Praynig

Белорче, много съм съгласна с мнението ти.

С това отдолу ви демонстрирам цитиране на пост от друг тема:

Ето как става

Скрит текст:
Отиваш в др. тема и избираш "Цитат" на мнението, което искаш да цитираш. Копираш целия цитат (всичко, което излиза в зоната за цитиране - от [quote author ......... до [/quote]).
В новата тема избираш "Отговор", може и в др. цитат също, и избираш Paste (Поставяне)

Зизун   bouquet за новата тема.

# 201
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy Joy

# 202
Звездичка Hug   bouquet  Hug Жива и здрав да ти е щерката мила Blush от щастие и късмет да не се оттърве Peace newsm59 nbirthday newsm59
Ирко Hug ама чок татлъ са ми Фемир къз Hug Hug Hug радваш ми оченцето бе Peace
Миленче Hug метнах ти друг линк  за гледане в дугата тема Winkпробвай от там

# 203
Здравейте Hug Hug Hug

Илде HugЧРД на дъщеря ти Heart Eyes много здраве късмет и успехи Hug

За мама Hug

# 204

Здравейте! Hug

Днес имам повод да почерпя... Grinning Голямата ми дъщеря  навършва 19 години... Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Звезде, Честит рожден ден на голямата ти дъщеря. Пожелавам й да има в живота.

И за щастливата мама
Скрит текст:

# 205
# 206
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
БюлетинчИтУ tooth tooth tooth tooth tooth

Вечер кат вечер в диспансера. ама тва до към 01.00ч. когато видите ли Нарцисчева нахълта да съобщи благите вести, чИ отива да се къпИ Mr. Green Малееее...празник в диспансера... Joy Joy Joy Joy И кат се почна се злоУпотребява с кастуфончИтУ на Чепиков, дет Дида му открадна докато той спеше кат пор, замаян от солидното количество Патока дет Карнобатските стафиди го бяха излъгали да пие, останало от варенето на поредната партида парцуца. Ми така е....ше уморат Чепика само и само да са им точнУ бидонти. Whistling
Обачеее...нещеш ли по Идно времИ някой (нема да кажем кой Wink) нахълта в мазата и изпусна канелката...аз съобщих на Церберите пазещи мазата, че има проблем...ама не ми верват. Joy
Кат се почнаха едни догадки...лъжем ли, не лъжем ли...? Кой е този дет пусна канелката? Дали не са ЛейдИтУ и Съра? Големи питанки...големо нещУ Joy А канелката течеееее... hahaha hahaha
Ама Дида не издържа и отиде на проверка...кай, че уж са точнУ, ама Дани (другата Випаджийка) речИ, чИ един бидон липсвал... Joy ЕлитУлия прецени, чИ положението е задоволително и се успокои...ама Дани нали е бучкачка... Mr. Green па кай, ко толко бройте, да не са пари...па Дида кай, чИ бидонти по скъпи от парите...чИ тва било обменната валута в диспансера. ooooh! ooooh!
Посли, се почна некво леконущуване...ама рехаво...Дани се напрегна по едно времИ, чИ немало госке...не ги харесвали вечИ...Ох, тва бъдещ Нарцис Joy Joy Joy
Нищеш ли...музиката не донесе желания ефект и кой знае колко рипане немаше....ама зеха се броят ВиповИтИ...имаше тържествена заря проверка колко са...ама така и не вденаха, чИ колко и да се броят се са си три Mr. Green Некъде по нощите след 02.17ч. се появи Жани...ой майкооууу Joy Joy Joy надничаше кат гугуче из джеб от ъглите на коридорти и шепнеше с тайната надежда да не я забележа... Joy Joy Joy Трайкала си та да не влезе в бюлетина...Жани, ха да ти е честито!!!  bouquet
И така тия бидони, ония бидони...па се яви Нарцисчева...къпана... Mr. Green Разходи се по коридорти...пренесе аромата на сапун, наду се кат въшка и си легна... hahaha hahaha
Обаче ония трите Дида, ЕлитУлия и Дани не мой съ кротнат и айде у банята да изкарат Чачи Теляков в коридорти...почна една злоупотреба...та не го набутваха у чаши, и кво ли не...завалията се виде у приключение...Жани и тя участваше...тайно hahaha hahaha hahaha
Ей ти и по коридорти и Нарциса се мъкне в уморена ама си носи олтарти да не и ги забрайме...каза две приказки и си намъкна пижамта...замъкна се към стая 10.
Тия трите се опитаха да я остаят в коридорти, ма не стана...кой знае от коя дискотека се мъкнеше омаломощена... Mr. Green
изведнъж към 02.50ч. ей ти я и Габа...дойде от татю уморена...набържИ злоупотреби с Чачи и си намъкна пижамта... Whistling
Нарциса нещо не можа да заспи...та реши да се разходи, ама вечи бешИ рехаво след сума ти леконощуване...вика, че сама ше си споделя....ама Проф чакаше в засада и кай надявай се... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Проф се яви нарочно накрая щот бешИ излъгала за трушията и не искаше да се разправя с Дида и ЕлитУлия...ама им обеща за днеска. Joy Joy Joy
В 03.06ч. Дида заключи мазата и си легна...ух па тишина бе... Laughing Laughing Laughing
Изведнъж в 03.47ч...ей ти я и Пипе...мина дигна джангър и си легна...уморена и тя се оказа...
И накрая настъпи тишина.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама не беше за дълго...у светите зОри Мариета-кандидат ВИПА вечи вилнееше в мутфака да прай кафе...ама я домързе и префърли отговорността на Ди...па нали е кандидат ВИП...нема се мори я... Joy Joy Joy Joy

# 207
  • Варненска клюкарка

Белорче, много съм съгласна с мнението ти.

С това отдолу ви демонстрирам цитиране на пост от друг тема:

Ето как става

Скрит текст:
Отиваш в др. тема и избираш "Цитат" на мнението, което искаш да цитираш. Копираш целия цитат (всичко, което излиза в зоната за цитиране - от [quote author ......... до
).
В новата тема избираш "Отговор", може и в др. цитат също, и избираш Paste (Поставяне)
[/spoiler]

Зизун   bouquet за новата тема.
[/quote]

Много благодаря, ще пробвам пък да видим, че при мен дори и да спазвам всичко, каквото трябва, не винаги стават нещата. Един пример- за да публикувам снимка, адреса трябва да го сложа след скобите, а не между тях, иначе ако следвам правилото излиза като линк

пп Илде на порастналото ти момиче  newsm59  party023 много да е здрава и щастлива  Grinning

# 208
  • в подножието на планината

Лелеее, нещо не съм у ред... ooooh!  Зизу, Hug за темата! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Гале, Hug Жани, Hug Манка, Hug Релаксче, Hug Клоди,  HugБелл, Hug благодаря ви за милите пожелания, момичета! Heart Eyes

# 209
БюлетинчИтУ tooth tooth tooth tooth tooth

Вечер кат вечер в диспансера. ама тва до към 01.00ч. когато видите ли Нарцисчева нахълта да съобщи благите вести, чИ отива да се къпИ Mr. Green Малееее...празник в диспансера... Joy Joy Joy Joy И кат се почна се злоУпотребява с кастуфончИтУ на Чепиков, дет Дида му открадна докато той спеше кат пор, замаян от солидното количество Патока дет Карнобатските стафиди го бяха излъгали да пие, останало от варенето на поредната партида парцуца. Ми така е....ше уморат Чепика само и само да са им точнУ бидонти. Whistling
Обачеее...нещеш ли по Идно времИ някой (нема да кажем кой Wink) нахълта в мазата и изпусна канелката...аз съобщих на Церберите пазещи мазата, че има проблем...ама не ми верват. Joy
Кат се почнаха едни догадки...лъжем ли, не лъжем ли...? Кой е този дет пусна канелката? Дали не са ЛейдИтУ и Съра? Големи питанки...големо нещУ Joy А канелката течеееее... hahaha hahaha
Ама Дида не издържа и отиде на проверка...кай, че уж са точнУ, ама Дани (другата Випаджийка) речИ, чИ един бидон липсвал... Joy ЕлитУлия прецени, чИ положението е задоволително и се успокои...ама Дани нали е бучкачка... Mr. Green па кай, ко толко бройте, да не са пари...па Дида кай, чИ бидонти по скъпи от парите...чИ тва било обменната валута в диспансера. ooooh! ooooh!
Посли, се почна некво леконущуване...ама рехаво...Дани се напрегна по едно времИ, чИ немало госке...не ги харесвали вечИ...Ох, тва бъдещ Нарцис Joy Joy Joy
Нищеш ли...музиката не донесе желания ефект и кой знае колко рипане немаше....ама зеха се броят ВиповИтИ...имаше тържествена заря проверка колко са...ама така и не вденаха, чИ колко и да се броят се са си три Mr. Green Некъде по нощите след 02.17ч. се появи Жани...ой майкооууу Joy Joy Joy надничаше кат гугуче из джеб от ъглите на коридорти и шепнеше с тайната надежда да не я забележа... Joy Joy Joy Трайкала си та да не влезе в бюлетина...Жани, ха да ти е честито!!!  bouquet
И така тия бидони, ония бидони...па се яви Нарцисчева...къпана... Mr. Green Разходи се по коридорти...пренесе аромата на сапун, наду се кат въшка и си легна... hahaha hahaha
Обаче ония трите Дида, ЕлитУлия и Дани не мой съ кротнат и айде у банята да изкарат Чачи Теляков в коридорти...почна една злоупотреба...та не го набутваха у чаши, и кво ли не...завалията се виде у приключение...Жани и тя участваше...тайно hahaha hahaha hahaha
Ей ти и по коридорти и Нарциса се мъкне в уморена ама си носи олтарти да не и ги забрайме...каза две приказки и си намъкна пижамта...замъкна се към стая 10.
Тия трите се опитаха да я остаят в коридорти, ма не стана...кой знае от коя дискотека се мъкнеше омаломощена... Mr. Green
изведнъж към 02.50ч. ей ти я и Габа...дойде от татю уморена...набържИ злоупотреби с Чачи и си намъкна пижамта... Whistling
Нарциса нещо не можа да заспи...та реши да се разходи, ама вечи бешИ рехаво след сума ти леконощуване...вика, че сама ше си споделя....ама Проф чакаше в засада и кай надявай се... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Проф се яви нарочно накрая щот бешИ излъгала за трушията и не искаше да се разправя с Дида и ЕлитУлия...ама им обеща за днеска. Joy Joy Joy
В 03.06ч. Дида заключи мазата и си легна...ух па тишина бе... Laughing Laughing Laughing
Изведнъж в 03.47ч...ей ти я и Пипе...мина дигна джангър и си легна...уморена и тя се оказа...
И накрая настъпи тишина.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама не беше за дълго...у светите зОри Мариета-кандидат ВИПА вечи вилнееше в мутфака да прай кафе...ама я домързе и префърли отговорността на Ди...па нали е кандидат ВИП...нема се мори я... Joy Joy Joy Joy

вай вай знаЯф си аз чИ съм първа пушка бугюн у билютинЯ,ама нейсе Joy Joy Joy

.........''надничаше кат гугуче из джеб от ъглите на коридорти и шепнеше с тайната надежда да не я забележа... ''
ним'оа сЪ запра  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
другия път  сЪ крия при бидо'нти белким не мЪ Фанат Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт