Отговори
# 225
Наде аз миналата седмица имам спомен за рейтинг от над 9,5( точната цифра не помня) а сега е под 8,5...

Скрит текст:
И аз не обичам, направо се дразня на такива мъжки характери, затова го нарекох и охлюв- какво се е свил ooooh! Тя че е настъпателна, ясно- копират характера на Мариса, но на Ча не ми допада в този случай интерпретацията. Нито ми се връзва с физиката му, тази плахост, нито успя да ме убеди, че е такъв героят му Wink Серенай може и да я дялкам по дифолт, но когато нещо не ми харесва в Чаатай също си казвам. В този случай не ми хареса, даже уточних, че Серенай  беше по-добра от Чаатай във въпросната сцена Rolling Eyes
 Добре поне, че са се усетили и ни показаха целувката в по-далечен план. Втори път анатомични подробности на серкината уста не бих понесла ooooh!

А още като видях фрагмента казах, че искрено се забавляват, но то просто няма как да е друго яче. Всеки който дори за 5 минути се е хващал на хоро знае, а и си представям какъв смях е било около тях Laughing
9,15-8,61.....

# 226
# 227
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ихаааааааааааааа Heart Eyes

# 228
Наде аз миналата седмица имам спомен за рейтинг от над 9,5( точната цифра не помня) а сега е под 8,5...

И аз не обичам, направо се дразня на такива мъжки характери, затова го нарекох и охлюв- какво се е свил ooooh! Тя че е настъпателна, ясно- копират характера на Мариса, но на Ча не ми допада в този случай интерпретацията. Нито ми се връзва с физиката му, тази плахост, нито успя да ме убеди, че е такъв героят му Wink Серенай може и да я дялкам по дифолт, но когато нещо не ми харесва в Чаатай също си казвам. В този случай не ми хареса, даже уточних, че Серенай  беше по-добра от Чаатай във въпросната сцена Rolling Eyes
 Добре поне, че са се усетили и ни показаха целувката в по-далечен план. Втори път анатомични подробности на серкината уста не бих понесла ooooh!

А още като видях фрагмента казах, че искрено се забавляват, но то просто няма как да е друго яче. Всеки който дори за 5 минути се е хващал на хоро знае, а и си представям какъв смях е било около тях Laughing

Аз си го казах и преди - за мен Ча не е за тази роля, ама нейсе, хванал се е на хорото, ще го играе.

Ирче, кой те нерви, бе чадо newsm78 Дай по-ясно да видим и ние за какво иде реч.  spoko

# 229

Ренка, аз така и не разбрах
Скрит текст:
какъв бизнес си отпочнала. Но ти пожелавам успех  Grinning
Скрит текст:
Кафе-аператив LaughingБлагодаря Hug

И аз така си мислех, но не бях сигурна.

А, честито и спорна работа.

Значи, диспансера вече си има сборен пунк за следващата среща.

Давай координати.

# 230
ким ми ядоса Бабчето бе ъ ким Blush йетер бе
викам малко да посвърша работа,че от сабале само щракам пръсти по клавиатурата  :  typeuu  typeuu  typeuu да преспим малкото диваненце мир и рахат да има и шЪ си дода Party
Гъбка успа ли се днес newsm78 newsm78 newsm78
меткам последните произведения и гитмек Joy Joy Joy

и едно веселяче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 231
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
фтиам си зеем сънче...че двечирка съм на парти... Party Party Party Party Party Party

# 232
Ирче, абе кой ти "краде" преводите бе душа, сподели, от снощи се чудя и не мога да разбера?! newsm78

# 233
  • У Диспансера ...♥♥♥
фтиам си зеем сънче...че двечирка съм на парти... Party Party Party Party Party Party
Не са дуй кат въшка Naughty Joy Joy Joy Joy
Няма значение кой,то който гледа сериала снощи може да разбере ,кой преписва и кой не,ама аз сама ще го видя тоя човек,ще бъде с неговите камъни по неговата глава  Thinking
Между другото,се ядосах и забравих да ви кажа,че тая новата на Толгахан,се изказала за Серка че всеки рано или късно си получава заслуженото,тя била запазила мълчание,но ето всичко излязло наяве и се разбрало що за стока била,не споменава имена,но всички са единодушни,че за Серка става въпрос ,защото е след новината с женения и семеен гаджок на Серка,това изказване  Peace

# 234
Добро утроооооооо  Hug Hug Hug

# 235
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утроооооооо  Hug Hug Hug
Ухяяяяяяяя Добър вечер  Hug Hug

# 236
  • в подножието на планината

Оф, не ми върви гледането на тази серия и това е... ooooh! тъкмо се настаних да гледам и установих, че няма откъде... Rolling Eyes Някой, ако има представа откъде може да се гледа, да помага.... Praynig Praynig Praynig

# 237

Оф, не ми върви гледането на тази серия и това е... ooooh! тъкмо се настаних да гледам и установих, че няма откъде... Rolling Eyes Някой, ако има представа откъде може да се гледа, да помага.... Praynig Praynig Praynig
Заповядай, този линк Анито ни го пусна в другата тема, става и за сваляне.

http://www.4shared.com/video/RQ-41Ccq/Medcezir-09.html

# 238

Заповядай, този линк Анито ни го пусна в другата тема, става и за сваляне.

http://www.4shared.com/video/RQ-41Ccq/Medcezir-09.html

И оттук

# 239
е добро да е щом казваш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт