Отговори
# 345
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Дани, Hug разкошно е... Heart Eyes ще си го крадна, ако нямаш нищо против... Rolling Eyes

Дани, много хубави, много, много, ама много,  Hug Hug Hug

Зизу,  Hug Hug Hug няма втора като тебе, кога ме мерна, ей аз докато ви изчета  Joy Joy Joy сега да се оправдая - нямаше кафе и музика заранта, че писах от телефона и затова, ама да се отбележа, да не ме пропуснете  Joy Joy Joy ДиБи, сякаш ме е чула (ама тя ме усеща винаги де  Hug ) и веднага се заела със задачката

Илде, честит празник на дъщеричката да ти е здрава, щастлива и обичана, много радости да имате заедно  Heart Eyes

Жани, пак красоти, пфууу то вече се изчерпах на хвалби

Джейн,  Hug Hug Hug идвай на морето чакам те

днеска беше студено, ама много готено, после ще ви покажа снимка/две да ви подразня  Joy Joy Joy Joy Joy

Ирка, не се нерви, то не че не си в правото си, ама .... ние сме ти безкрайно благодарни, че превеждаше и гледаше заради нас  Hug Hug Hug Hug

ДиБи, после чакам след винената терапия да потанцуваме заедно тука  Hug Hug Hug

Ренка, успех и от мен в новото начинание, с теб сме всички и не само на думи  Hug Hug Hug Hug

хайде за сега толкоз, което забравих след малко ще го напиша  Joy Joy Joy Joy

# 346
  • В света на мечтите... ❤
Миши  Hug   love001   Hug

# 347
Чек да си разходим дупето малко Laughing Party

Джейн успех Hug

Некой щял да хваща влакове Laughingайде идвайте Laughing
оооо, Рену Hug Трее дадеш адреса на спявката...мой ли се пуши при теби? newsm78
Ти къ мислиш Laughing
Скрит текст:
кв Слатина ул Боян Магесник бл33А  Peace

Илде другия Laughing

Миши Heart Eyes Благодаря Hug

# 348
  • София
Ох, най-после да се докопам до компа. Сега ще гледам танца и целуФана. Кога е целувката, към края ли?

# 349
  • В света на мечтите... ❤
Ох, най-после да се докопам до компа. Сега ще гледам танца и целуФана. Кога е целувката, към края ли?
Мхм,бая на края на серията е  Peace  Hug Hug Hug

Ренка  Hug Hug Hug

Хади,сладурки,аз отивам на рожден ден,да ям толта  Mr. Green  До по-късно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 350
Hazal Kaya. / A.Ş.K set arkası. (16.11.2013

пак е c телефона ей Flutter

# 351
  • София

....

Peace

# 352

Ренка  Hug Hug Hug

Хади,сладурки,аз отивам на рожден ден,да ям толта  Mr. Green  До по-късно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

много здраве на рожденничката и на майка и Hug Hug Hug

# 353
туитва се хаштага който иска

#UyumunDibiHazalileCagatay

Hazal Kaya Yeni

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 19:50 от Zhana Georgieva

# 354
  • София
Ами...........

1) сцената с танците: хората ок, ама после на гюбеците Ча изглеждаше леко нелепо  Rolling Eyes
2) целувката: доста по-добра от тази, която Мира сънува. Даже Ча май леко задълбочи целувката   Wink

# 355
  • в подножието на планината

МарМиши,  Hug благодаря! Heart Eyes

Много ми е готина Хазал, макар че се облича малко странно, но и отива... Heart Eyes

# 356
Дойдох да ви посетя.
Да ви узвоча малко.
http://www.youtube.com/watch?v=b-3BI9AspYc
http://www.youtube.com/watch?v=Xn676-fLq7I

# 357
Ами...........

1) сцената с танците: хората ок, ама после на гюбеците Ча изглеждаше леко нелепо  Rolling Eyes
2) целувката: доста по-добра от тази, която Мира сънува. Даже Ча май леко задълбочи целувката  Wink
Мдааааа, Чачко дава всичко от себе си но срещу него няма никой, който да поеме топката и тя все тупа ли тупа в неговото поле. Tired И докога, ще е все така.....аз обаче продължавам да се надявам, че, ще започнат да си я разменят тази топка?! Щом не им идва отвътре да си я подават с лекота, то поне да се научат да си я подават както трябва.

# 358
  • София
Ами...........

1) сцената с танците: хората ок, ама после на гюбеците Ча изглеждаше леко нелепо  Rolling Eyes
2) целувката: доста по-добра от тази, която Мира сънува. Даже Ча май леко задълбочи целувката  Wink
Мдааааа, Чачко дава всичко от себе си но срещу него няма никой, който да поеме топката и тя все тупа ли тупа в неговото поле. Tired И докога, ще е все така.....аз обаче продължавам да се надявам, че, ще започнат да си я разменят тази топка?! Щом не им идва отвътре да си я подават с лекота, то поне да се научат да си я подават както трябва.

Вярно е. Тя само разтяга тези джуки и това е  Rolling Eyes

# 359
дай линк за Хавай 5 0

Общи условия

Активация на акаунт