Пазаруване от Aliexpress.com 14

• 49 322
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
Някой по-разбиращ ще обясни ли какви са тези телефони и таблети от бъдещите промоции за 10-15 долара?"Плати на 2.12 харесай сега за по ниска цена"?!
Ако разбирам правилно май колкото повече лайкове събере даден продукт толкова повече ще го намалят, вероятно логиката е че очакват да продадат голямо количество и могат да избият ниската цена. Все пак това си е мое тълкуване, де Wink

# 541
Аз малко не разбрах, как точно се събират подаръците на играта....уж минавам през тях, ама не ми ги отчита.....ето и моя линк

# 542
Аз имах една лоша поръчка, пуснах диспут и за мое щастие продавачът даже не си направи труда да отговори в срока за диспут  Joy 
Бях пуснала за цялата сума ( става дума за СД карта за телефон) - незнам задържат ли ги тях .. ? Къде изчезна тая карта..
Status:     Seller response time has ended   
Reminder:    Since the seller did not respond to your dispute within the deadline, the system has settled the according to your proposal.     You do not need to return the goods.
Това означава, че имам рефънд нали ?
Аз съм в същата ситуация, ще следя

Да, и на двете ви ще бъде възстановена сумата, поискана при отваряне на диспута  Peace

# 543
# 544
Здравейте, най-накрая и на мен ми се случи-кофти поръчка. Поръчах си елек от изкуствена кожа
http://www.aliexpress.com/snapshot/290193405.html . Не мога да опиша какво ужасно нещо получих  #Cussing out Грозно, огромно,настригано... Този парцал, който са ми изпратили, не струва и 10 долара. Днес ще отворя диспут и  ще кача снимки. Проблемът е, че елекът е черен и на снимките не може да се види хубаво за каква ледика иде реч.
Та, въпросът ми беше, дали някой е успял да си върне пари от такава покупка. Не от неполучена, а от неуспешна. Между другото, му писах на този доставчик, че съм меко казано разочарована и че все пак 100 долара не са малко, за да очаквам нещо прилично. Вече четвърти ден не получавам отговор.Мисля, че не му пука,че ще отворя диспут и, че ще му оставя лош feedback. Това ме тревожи! А, и още нещо, решил човекът да ми го ипрати с DHL/ по негова воля/  обаче, не се сетил да пише,че е подарък и да го прати от физическо лице със стойност 20 долара /както си му е редът и да не се занимавам аз с митници/, а ми го пратил от фирма и обявил стойност 80 долара + доставка 40 долара. И аз платих 30 лева в митницата, 10 лева на агенцията за документите и 10 лв. на DHL за трансфер митница София-митница Бургас. И елекът ми се върза близо 140 долара!!!!!!!! Бясна съм!

# 545
ето какво ми отговори когато попитах защо ми е финиширал поръчката
hi, the system cloesd it by auto ,
please don't worry ,

ха сега де  newsm78

# 546
Извинете ме за тъпия въпрос, но не ми е ясно като съм сложила линка за играта кога ще мога да се възползвам от допълнителните игри (същия ден или през следващите)

# 547
И да добавя: получих това комплектче  http://www.aliexpress.com/snapshot/276185278.html
Страхотно качество!!! Уникална материя! Няма едно стърчащо конче. Всичките му там етикети и книжки. Кожата е невероятна. Много съм доволна. Чакаме, вече с нетърпение сняг да падне  Grinning

# 548
И от мен кодче за играта

# 549

Тъй като до сега не съм го  правил,може ли някой да обясни как се купуват купони? Имаше същото нещо при миналата игра-сега ще е на 29-ти. Т.е. примерно си купувам купон за 80$ на цената на 40$  нещо такова ли?
Има отстрани един банер,който приканя да се свали някакво приложение  , което евнтуално ще ми докара купон на стойност до 50$ .От къде се сваля това приложение и някой възползвал ли се е от него?
Мерси

# 550
# 551
  • Italia
Колкото по-малка е кутийката, толкова повече точки дава, макар и аз да имам проблеми с позиционирането. От първия път събрах 134 точки

# 552
Моето линкче за играта  Hug

# 553
# 554
  • София
Един линк и от мен  

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 13:03 от erka

Общи условия

Активация на акаунт