Ebay - 91

• 43 256
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
все още не мога да пусна плащане, звънях на банката, всичко е ОК с картата  newsm78

# 616
все още не мога да пусна плащане, звънях на банката, всичко е ОК с картата  newsm78
A картата верифицирана ли е?

# 617
A картата верифицирана ли е?

да, ползвана е за неща от EBAY поне 10 пъти последните години, последното плащане беше преди 3-4 месеца

# 618
Да не би да е достигнат лимита в Пейпал?

# 619
Тя може да се ползва и без да е верифицирана, но има определен лимит - когато го надвишиш, не ти разрешава плащането. Погледни какъв е статусът в ПП и я верифицирай ако не е.

# 620
пише ми 'Status: Verified'

# 621
Ами не знам. Понеже ми е за пръв път. Сега какво следва от моя страна? Да от Китай е продавача. Confused
Ако си платила с Pay Pal отвори незабавно диспут и си искай пълната сума плюс сумата за изпращането. Ако си платила по друг начин дори и да отвориш кейс в Ebay почти няма шанс да ти върнат парите.
Не съм плащала с Пей-пала, с кр.карта.  Tired Нищо, здраве да е  Peace

# 622
Значи не е това.
Опита ли да платиш през друг браузър?

# 623
Значи не е това.
Опита ли да платиш през друг браузър?

да
смених HOME адреса, защото на него получавам, а не на адреса на картата, сега ще пробвам пак

# 624
  • Sofia
Ами не знам. Понеже ми е за пръв път. Сега какво следва от моя страна? Да от Китай е продавача. Confused
Ако си платила с Pay Pal отвори незабавно диспут и си искай пълната сума плюс сумата за изпращането. Ако си платила по друг начин дори и да отвориш кейс в Ebay почти няма шанс да ти върнат парите.
Не съм плащала с Пей-пала, с кр.карта.  Tired Нищо, здраве да е  Peace

Важно е да се плаща с PayPal, далеч по-сигурно е, а и в такива случаи като твоя много лесно би си върнала парите.  Peace

# 625
  • София
Момичета, меко казано съм бясна на една мома германка. Поръчах си яке и го платих на 15 декември, но чак днес успях да го взема, защото пътуваше с първия курс на превозвача за тази година и раздаването беше едва днес. Това, както и да е, но, отварям кашончето - и... ооо.. изненада - вместо яке ново, без етикет, получавам яке поносенко, че и неизпрано и т.н. Кофтито е, че е черно и няма да се види хубаво на снимките, които след малко ще направя и добавя към диспута в ПП. Опитах да отворя в ибей, но се оказва, че вече са влезли в сила новите правила и са минали 30 дни от очакваната дата на доставка и там нищо не мога да направя, освен да си пиша с продавача.
Сега въпросът ми е, като добавя снимките, веднага ли да ескалирам в ПП, май още отсега ми излезе тази опция, или да я чакам продавачката да се обяснява и предполагам да ме пита що чак след месец се сетих какво съм поръчала и получила.

# 626
Здравейте момичета, не съм пазарувала от този сайт досега, а ми се налага. Прочетох първа страница на темата, но не намерих инфо. Искам да купя 2 броя от артикул, който е с наддаване и има още 6 дни до края на търга. Мога ли да пиша на продавача да ми ги изпрати веднага или ще е в разрез с някакви правила? Това е артикула, ако има значение http://www.ebay.com/itm/Resistance-Band-MSD-Loop-Band-4pack-Ligh … 367eb8ee#shpCntId
Благодаря предварително
Можеш. Питай го и на каква цена ще ти ги продаде.

Пак имам нужда от съвет, че ми е за първи път пазаруването. Търговецът е много мил - добави опция Buy it now, прави ми отстъпка и ми пуска артикулите с едни пощенски. В моята кошница си седят двата артикула на редовнать цена с двете пощенски такси. Сега какво трябва да направя и кога?

# 627
Здравейте момичета, не съм пазарувала от този сайт досега, а ми се налага. Прочетох първа страница на темата, но не намерих инфо. Искам да купя 2 броя от артикул, който е с наддаване и има още 6 дни до края на търга. Мога ли да пиша на продавача да ми ги изпрати веднага или ще е в разрез с някакви правила? Това е артикула, ако има значение http://www.ebay.com/itm/Resistance-Band-MSD-Loop-Band-4pack-Ligh … 367eb8ee#shpCntId
Благодаря предварително
Можеш. Питай го и на каква цена ще ти ги продаде.

Пак имам нужда от съвет, че ми е за първи път пазаруването. Търговецът е много мил - добави опция Buy it now, прави ми отстъпка и ми пуска артикулите с едни пощенски. В моята кошница си седят двата артикула на редовнать цена с двете пощенски такси. Сега какво трябва да направя и кога?

Поискай да ти пусне фактура за цената + пощенските, за които сте се споразумели. Когато го направи, плати нея  Peace

# 628

Поискай да ти пусне фактура за цената + пощенските, за които сте се споразумели. Когато го направи, плати нея  Peace
[/quote]

Благодаря ти   bouquet
Като съобщение му пиша да ми изпрати фактура... Къде ще я получа? В кошницата ли ще се отрази? Или от кошницата да отида на Request total from seller - този бутон за това ли е?

# 629
Ами ... за известието не съм 100% сигурна, но ще излезе все някъде Rolling Eyes
Колкото за искането на фактурата - мисля, че трябва да има опция в Purchase history срещу стоката, която си закупила опция More actions и от там request invoice или нещо подобно.
Виждам, че това е американският ebay. От там не съм пазарувала, но има понякога разлика в терминологията. Ако не намериш тази опция срещу стоката, му пиши съобщение.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт