Ebay - 91

• 43 256
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Да, поне по-рано можеше.

# 661
Не знам как е било по-рано, но поне откакто аз купувам по-активно, тоест, от две години, не съм виждала такъв бутон.
Току-що оставих фийдбек за стока, която ми пристигна днес - под бутона Leave feedback пише Once you leave feedback, you can't edit it or take it back.

То ако можеше да се променя фийдбек, такова надлъгване щеше да падне... newsm78

# 662
Аз съм променяла фийдбек, със сигурност е било преди по-малко от 2 години.

Eто:

"There are some situations when buyers can revise the Feedback comment or rating, or the detailed seller ratings (DSRs) they've left for sellers. For example, if the seller fixes a problem with the transaction, or if the buyer accidentally left the wrong Feedback. In these situations, sellers can request a Feedback revision."

# 663
Аз съм променяла фийдбек, със сигурност е било преди по-малко от 2 години.

Eто:

"There are some situations when buyers can revise the Feedback comment or rating, or the detailed seller ratings (DSRs) they've left for sellers. For example, if the seller fixes a problem with the transaction, or if the buyer accidentally left the wrong Feedback. In these situations, sellers can request a Feedback revision."
Да, в определени извънредни ситуации май можеше, но като се мине през администрацията на ибей, факт. Simple Smile Този текст и аз съм го виждала някъде. Някак съм останала с впечатлението, че важи за отрицателен фийдбек обаче...

# 664
Сравнително скоро променях. Продавачът има право да поиска промяна при определени условия; купувачът може да промени само ако приеме предложение от продавача за промяна (копче Accept се появява) и тогава му дава наново да фийдбеква.

# 665
Здравейте дами, моля за съвет!
На 19.01 отворих кейс, че имам платена преди месец пратка а неполучена, продавача потвърди, че е забравил да я прати и поисках връщане на парите, всичко ок, кейса се затвори, продавача потвърди, но връщането на сумата е със статус пендинг.
Ккаво трябва да правя, пише пенсинг  унтил 24.01
да изчакам ли утре да видим и какво ще се случи,може ли да не ми ги върнат трябва ли да правя пак нещо.
Много благодаря!  bouquet

Да изчакай сами ще влязат по сметката ти Peace
Zdrawejte, 24 мина, сумта я няма, друг път след кейс веднага са влизали, дали да пиша някъде и къде, в ебей или пейпал?

# 666
Изчакай до средата на другата седмица и ако пак ги няма - свържи се с ПП.

# 667
Изчакай до средата на другата седмица и ако пак ги няма - свържи се с ПП.
пише
Shipping Address:   
No Address Provided

Payments without a shipping address are not covered by PayPal's seller protection policies and programs. Learn More

# 668
Това не се отнася за теб  Peace

# 669
Това не се отнася за теб  Peace
ох ок мерси
ще пиша как се развива Hug

# 670
  • някъде там
Някой променял ли е стойността от фактурата за пред митницата?
Има ли някаква опасност ?

# 671
  • Пловдив
Някой променял ли е стойността от фактурата за пред митницата?
Има ли някаква опасност ?

Има голяма възможност в пратката да има фактура за реалната стойност..

# 672
Момичета имам нужда от съвет. Ибей ми иска верификация на акаунта като иска да ми звънне на телефонен номер и да ми продиктуват ПИН код. Проблема е, че който и от номерата си да дам, въвеждам ги с кода естествено както си трябва, ми изписва това:
The following must be corrected before continuing:
The number you entered is either invalid or is used on too many accounts.
Само да допълня, че имам само един акаунт и номера ми няма как да се ползва от друг. Въведох и стационарен, и мобилен, и все едно и също ми изписва
Не мога да си ползвам акаунта по никакъв начин докато не въведа този ПИН код. Въпроса е какво да направя сега?

# 673
Момичета,благодаря за отговорите!
Получих си рефънда и оставих положителен фийдбек,не се наложи да го променям.
Но прочетох,че може -ако е отрицателен или неутрален.Положителен-не.

Променили са правилата-вече срокът за диспути е 30 дни.

# 674
доколкото разбрах срокът за диспути става 30 дни, но от обявения срок за доставка

например в момента чакам пратка от Китай, купена миналата седмица, която според условията на продавача ще бъде доставена най-късно до 2 март, т.е. ще мога до 30 дни след 2 март  да отворя диспут, ако не съм доволен

до сега беше 45 дни от датата на продажба

Общи условия

Активация на акаунт