Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 11

• 155 460
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Млада съпруга се оплаква на майка си:
- Не мога да го понасям, снощи мъжът ми ме наби.
- Как така те наби, аз мислех, че е в командировка?
- И аз така мислех...

# 196
Te плачеха, разделяйки се... Дълго не можеха да се откъснат един от друг... Той заминаваше в командировка за седмица, тя при майка си на село. Следващата им среща беше още по-бурна. След два дни. На плажа в Черноморец.
Съдбата понякога е жестока

# 197
Нане отишъл при Вуте, за да му поиска магарето с каруцата да си свърши някаква работа.
Вуте изслушал молбата му, па му рекъл:
- Какво да ти кажа, Нане… Не бих искал да ти ги дам, защото предишния път, като ти ги дадох, ти ми върна магарето болно и гладно, а каруцата трябваше да я ремонтирам. Но също така не мога и да ти откажа, защото сме дългогодишни приятели и не искам да ми се разсърдиш. Затова, Нане, ще ти отговоря уклончиво - върви по дяволите!

# 198
Вместо виц: 58 "руски" мъдрости
Скрит текст:
1. Ако димът се теле по земята - върнете се и изключете ютията; ако се вдига стълбовидно - може вече и да не се връщате.
2. Ако ви сърби лявата ръка - това е на пари, ако ви сърби носа - това е на пиячка; ако са и двете - това е на пиячка на аванта.

3. Котките си имат поверие - ако негър им пресече пътя...
4. Ако мъжът подарява цветя без причина, значи - причина все пак има.
5. Ако жената има пръстен, значи най-вероятно е омъжена. Ако има гердан, това нищо не значи. Ако има и пръстен и гердан - омъжена е, но това нищо не значи.
6. Винтът, забит с чук, държи по-здраво от пирон, завъртян с отвертка.
7. Ако искаш да се почувстваш звезда - сядай на елхата!
8. Дошъл си - благодаря, отишъл си си - много благодаря...
9. Животът на човек се дава само веднъж, основно случайно.
10. Поради изчезването на мъжа са възбудени... двама съседи.
11. По-добре с Петров на Майорка, отколкото с майор на Петровка (Петровка 38 - адресът на московската милиция).
12. Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
13. Ако гледате телевизия, сигурно сте забелязали, че добрите винаги побеждават лошите - с изключение на новините в осем часа.
14. Граждани! Летете със самолетите на Аерофлот! Побързайте - останаха съвсем малко!
15. Ако смятате, че никотинът не влияе на гласните струни на жените, пробвайте да изтръскате пепелта от цигарата на килима.
16. Когато жена казва, че няма какво да облече - това означава, че няма нови дрехи. Когато мъж казва, че няма какво да облече - това означава, че няма чисти дрехи.
17. Хубаво нещо е "умрелият полицай" - и скоростта ограничава, и да го прегазиш е приятно.
18. Руснаците наричат път мястото, през което възнамеряват да преминат.
19. Ако дълго време не са се обаждали роднините или приятелите - значи всичко им е наред.
20. Хубаво е не там, където ни няма, а там, където никога не сме и били!
21. Да ви помогна ли или да не ви преча?
22. Често, когато сутрин гледаш някоя жена, с ужас разбираш, че снощното съблазняване е нейна, а не твоя заслуга.
23. Когато в семейството има само една жена, тя израства егоистка.
24. Причините за неявяване са три - забравяне, запиване или зае*аване.
25. Ако искате да разсмеете Бог - разкажете му плановете си.
26. По-страшен от руския танк е пияния му екипаж.
27. Както и да се въртиш, задникът ти все е отзад.
28. И вълците сити, и агнетата цели, а на овчаря - вечна му памет.
29. Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
30. Комарите са много по-хуманни от някои жени - когато комар ти пие кръвчицата, той поне престава да бръмчи.
31. Има три начина да се направи нещо - направи го сам, наеми някой или забрани на децата си да го направят.
32. Животът естествено е неудачен, но всичко останало е нормално.
33. Да направиш жената щастлива не е трудно - трудното е ти да останеш щастлив.
34. Ако спориш с идиот, вероятно точно същото прави и той.
35. Правилно хвърленият мъж обезателно се връща - като бумеранг.
36. Аз безкрайно уважавам чудовищния избор на моя народ.
37. Когато времето е малко - не ти е до приятелство, а само до любов.
38. Руският мързел не е грях, а изключително необходимо средство за неутрализация на кипящата активност на ръководителите - идиоти.
39. Безпричинен смях - признак, че или сте идиот, или красива девойка.
40. Извинявайте, че говоря, докато Вие прекъсвате.
41. Лотарията е най-добрият способ за изчисляване на броя на оптимистите.
42. Истинската жена е длъжна да отсече дърво, да разруши дом и да отгледа дъщеря.
43. Болният отиде на поправителен, но не стигна.
44. Изпратете четири капака от тоалетна чиния и ще получите безплатна ролка тоалетна хартия!
45. Глупаците се женят, а умните се омъжват.
46. Американските университети са мястото, в което руски евреи преподават математика на китайците.
47. Животът отминава толкова бързо, сякаш не му е интересно с нас...
48. Зелевият сок - утрешната напитка.
49. Мързелът е подсъзнателна мъдрост.
50. Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
51. В живота на всеки мъж идва период, в който най-просто е да си купиш чистите чорапи.
52. За жените - има само миг между миналото и бъдещето. И този миг се нарича живот.
53. Възпитаният мъж не прави забележка на жена, неправилно носеща траверса.
54. Не е достатъчно да си знаеш цената - трябва да се отчита и търсенето.
55. Пазете родината - почивайте в чужбина.
56. Тя пристигна в Сибир и му развали цялата каторга.
57. Жените, също като децата, обичат да казват "не". Мъжете, също като децата, го приемат на сериозно.
58. Висша степен на смущението - два погледа, срещащи се в ключалката. 

Скрит текст:

# 199
  • Нови искър
Скрит текст:
Мъж звъни в лабораторията за изследвания:
- Искам да ми кажете резултатите на жена ми. Казва се Мария Иванова. И лаборантката отива и гледа, че има две Марии Иванови - едната с диабет, а другата със спин. Върнала се тя на телефона и казала:
- Господине, не ми е разрешено да изнасям информация, но ще ви дам съвет. Като се прибирате, вземете една тава с баклавички и я дайте на жена си. Ако не умре, не я ебете.

# 200
Мутра седи в ресторант. По едно време вика сервитьора и му казва:
- Намали малко климатика, пе умрех от жега!
Сервитьорът си отива. След пет минути пак го вика:
- Засили малко климатика че умрех от студ!
Сервитьорът заминава. След пет минути:
- Намали го малко тоя климатик бе! Умрех от жега тука.
Сервитьорът пак тръгва. Седящият на съседната маса клиент наблюдава всичко с интерес. След десетия път не издържа и вика сервитьора:
- Абе, как го търпиш тоя ?
- А, все ми е тая, ние тук климатик нямаме.

7 души бедстват във Врачанско на
празна маса.
Екипи усилено работят, за да възстановят
подаването на ракия и мезета.

# 201
Мутра влиза в аптека.
- Какъв хляб имате?
Аптекарят учудено:
- Ама тук е аптека какъв хляб?
- Смееш да ми противоречиш? – и го смлял от бой.
На следващият ден мутрата пак идва.
- Какъв хляб имате?
- Казах ви вече, че не продаваме хляб.
- Ооооооо! – и още по як пердах.
На третия ден още при появяването на мутрата аптекарят започва да вади хляб изпод тезгяха.
- Ето ‘Добруджа’, ето ‘Стара загора’. Имаме ръжен, типов, франзели. . .
- Хляб има вече във всички аптеки. Покажи киселото мляко.

# 202
Жоро и Пешо организират купон. Пешо казва:
- Я, изтичай до аптеката да вземеш хапчета против повръщане и кутия презервативи. След многото пиене да не драйфаме, пък и мацки ще има, да сме подготвени!
Жоро изтичал и се върнал с по един блистер и 3 презерватива.
- Абе, ти луд ли си, ние купон ли ще правим или помен, я вземи още.
Изтичал пак Жоро и се върнал с по кутия от всичко.
Пешо мислил, мислил и казал:
- Абе, все ме е страх, че няма да стигнат! Аз много мацки съм поканил, много пиене ще има - иди за още!
Цъфва пак Жоро в аптеката и заявява:
- Дайте ми един кашон хапета и един кашон презервативи!
Аптекарката го изгледала в недоумение, понаместила си очилата и запитала:
- Извинете, господине, но щом толкова ви се повръща от тази жена, защо продължавате да правите секс с нея?!

# 203
Разтревожен мъж настига полицай на улицата:
- Полицай, арестувайте ме.
- Защо бе човек?
- Не издържам вече. Ще убия тъщата си.
- Чакай бе, човек! Я по-спокойно. Знаеш ли какво ми хрумна? Я убий и мойта тъща и ще те уредя да получиш по-лека присъда. Познавам един прокурор.
Мъжът побягнал при прокурора:
- Г-н. прокурор арестувайте ме, иначе ще убия тъщата си.
- Чакай бе, човек. А, знаеш ли к’во. Я убий и мойта тъща и ще те уредя да лежиш по-малко.
Мъжът се напил и убил и трите тъщи. Своята, на полицая и на прокурора. Изправили го на съд. Съдията чете присъдата:
- Подсъдимият се признава за виновен в убийството на три тъщи и се осъжда на … 6 месеца затвор.
Съдията се надвесил към подсъдимият и му прошепнал:
- Тъпанар, ако беше убил и мойта тъща, щях да ти дам условна присъда.

# 204
Хаха Laughing или както пееха НЛО в една песен:

"...тя майка ти е, но и моя тъща."

http://www.youtube.com/watch?v=qo9dBlrz8VA

# 205
  • София
- Тате, тате, баба защо бяга така на зиг-заг по двора?
- За тебе баба, за мене тъща. Подай ми другия пълнител, сине.

# 206
Попитали радио Ереван:
- Как се гладят дантелени гащи с ютия?
- Върху гъза на тъщата!  Laughing

# 207
Служители на подразделение за борба с масовите безредици стоят с шлемове пред тълпа с демонстранти. Напрежението расте и започват да тропат с палките по щитовете си. Един казва на другия до него:
- Виждаш ли оная пълничката лелка с пъстрата шапка? Това е тъща ми. Не я пипай!
Моя е!

# 208
  • Стара Загора

- Мамо, днес в училище едно дете ме нарече магаре!
- И ти какво направи?
- Хвърлих му един къч..

# 209
Lamborghini Forum: Странен шум при 360 км/ч Subaru Forum: Алооо? Сам ли съм тук бре? Mercedes C-Klasse Forum: Мерцедесчето ми се намокри тази неделя като ходих с него за хляб - какво да правя? Mazda MX-5 Forum: Един нещастен ловец мина през колата ми със скапания си Туарег! VW Touareg Forum: Нек'ъв MХ5 ми се е закачил от долу на купето. Някакви идеи как да го махна? Peugeot Forum: Продавам месечна карта за градски транспорт. Колата излиза по-рано от сервиза от очакваното! Bentley Forum: Днеска използвах пепелника. Как да си го сменя? Porsche Cayenne Forum: Разход под 31л/100км. Проблем в инжекциона? Smart Forum: Инсталирах двигател от мотоциклет. Най-сетне повече мощност!!! Camaro Forum: Приятелката ми спа с брат ми и жена му. Как да ги убия? Вече имам едно дело и не ми се връща в затвора... Mustang Forum: Некъ'ф мизерник със Сивик се опита днес да ме изпревари! Civic Forum: Некъ'ф мизерник с Мустанг се опита днес да ме изпревари! Mitsubishi Galant Forum: Мама ми подари колата си. Търся ефтини 18-ки! VW Bora Forum: Сърдит съм! Всички казват, че карам Голф с раница на гърба. (за това карам комби) Opel Forum: Моята Корса няма никаква ръжда! СЕРИОЗНО! (темата изтрита от модератора) Lexus-Forum: От къде да си намеря задни стопове като на VW? Seat Marbella Forum: Днеска успях да карам редом с един камион! BMW E36-Forum: Къде има най-яките дюнери в града ве? Trabbi-Forum: Бях днеска до Мерцедес-Бенц да си сменя двигателя с техен. Обаче проблем: работи-не работи-работи-не работи... Обаждане по телефона от Мерцедес: Инсталирали сме ви мотор за чистачки! Моля превключете от интервал още един път на горе за позиция едно! Hummer Forum: Днеска ми се счупи в движение единия носач. 14 ранени и 2ма убити...... Трябва ли задължително да си купя черната металик боя от представителството? Най-близкото е на 25км, което прави 50лв за бензин.... Yugo Forum: Вашето кога за последно беше в движение? Honda Civic CRX-Forum: Кучето на съседа спи в тръбата на ауспуха ми. Мога ли въпреки това да запаля колата? Toyota Corolla Forum: Най-сетне направих 500'000 км, кога ще се счупи най-сетне? Polo Forum: Най-сетне 6 см по-ниско окачване! Сега обаче не стигам до микрофона зa поръчки на МакДрайв... Ferrari Forum: Търся съвет за командировка в Колумбия. Искам много бързо да влезна и излезна! Fiat Forum: Чудя се дали има живот извън сервиза? BMW 7ца Forum: Помощ при програмирането на системното меню - как да си накарам пепелника да се затвори? Mercedes new S-Klasse Forum: Търся си 2ра кола с адекватни реакции при мъгла Тойота Aygo Forum: Всички ме питат колко е било голямо яйцето-изненада и дали след това трудно съм го сглобил

Общи условия

Активация на акаунт