Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 11

• 155 531
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
По магистралата се движи вехта кола, в нея се возят възрастен мъж и жена му.
Жената е полуглуха, но за сметка на това кара колата.
Спира ги полицай.
Полицаят:
- Госпожо, карате с превишена скорост...
Бабата:
- К'во каза тоя?
Дядото /крещи/:
- Каза, че караш много бързо...
Полицаят, оглеждайки документите на бабата пита:
- О, вие сте от Смолян!!??
Бабата:
- К'во вика тоя?
Дядото:
- Пита, дали сме от Смолян...
Полицаят:
- Имам силни спомени от Смолян. Преди много години там правих най-отвратителния секс в живота си...
Бабата:
- К'во вика?
Дядото:
- Вика, че те познавал..

# 451
  • БУРГАС
В Колумбия деца направиха снежен човек. По-късно полицията го оцени на $25млн.

# 452
Три мутри след тежък рaботен ден решават да отдъхнат. Чудили се , чудили се как и накрая единият казал:
-Познавам съдържателката на публичен дом. Сега ще и звънна да ни запази трите най-eквалитетни мацки. След разговора с Мадам , същата решила , че тримата юнаци са толкова умни , че едва ли ще различат жена от кукла в тъмната стая. Така и направила. Надула три кукли и след пристигането на Big Boys ги разпратила по стаите. На следващият ден тримата другари се събират на разбор. Първият:
-Браточки , да ви се похваля , не’а такава жена. Отпред, отзад, отгоре, отдолу, абе к'вото се сетиш. Не каза нито думичка. Страшна ви казвам.
Втория:
-Много хубаво , братленце , ама моята беше още по-яка. Като и стиснеш едната цица , другата се издува като балон.
Третият:
-И двамата сте били с много яки мацки обаче аз ч*ках баба Яга.
-Е как разбра пък , че е баба Яга?-зачудили се неговите другари.
-Ами как , като стана полунощ и часовника удари 0.00 часа ... само се чу едно свистене и излетя през прозореца.

# 453
  • Пловдив
по празниците
Говорят си две чашки , едната за ракия другата за кафе  food010

Чашката за кафе - Аз съм по Хубава
Чашката за ракия - може и да си по хубава ама никой не се чука с тебе   Wine Glass

# 454
Седят трима пияни в кръчмата. По телевизията съобщават, че полски мишки са изяли голяма част от житната реколта тази година. Единият пияница се надига и казва:
- Баси мишките...
Другият:
- Баси реколтата...
Третият:
- Баси поляците...

7 признака, чe героите от Мечо Пух на Дисни употребяват забранени вещества:

1. На магарето Йори не му пука за нищо, реакциите му са забавени и демонстрира силна липса на мотивация. Марихуана.
2. Прасчо се бои от всеки и страда от мания за преследване. Гъби.
3. Зайо си бута носа навсякъде, от всичко има нужда. Кокаин.
4. Тигърът не може да стои спокоен на едно място, постоянно скача и вика, никога не се уморява. Екстази.
5. Кристофър Робин разговаря с животни. Халюциногени.
6. Мечо Пух обича сладкото и има наистина безгранична фантазия. LSD.
7. Бухалът винаги се притичва на помощ на всеки, който има проблеми. Дилър.

# 455
  • Italia
Какво туитват някои англичани от Нова година насам:

Скрит текст:
"Мамка му, не мога да намеря свободна маса в кръчмата заради 9-те милиона румънци и българи, които са влезли вътре. Знаех си, че трябва да дойда преди полунощ".

Гайлс Гуудал е пуснал снимка на напълно празно пространство пред митничарски кабини на летището. А под снимката е написал:
"На летището е пълен хаос. Властите не могат да се оправят с 29-те милиона българи и румънци".

Ал Мъри:
"Станах тази сутрин, отидох да си направя закуска и се почувствах напълно предаден. Нямаше нито един румънец или българин в кухнята."

Кейтлин Моран:
"Мисля да прекарам деня, гледайки през прозореца и наблюдавайки всички румънци наоколо!"

Дейв Търнър:
"Мила редакция. Имам проблем. Събудих се тая сутрин и чух как моите деца са започнали да си говорят на български. Моля, помогнете!"

Оуен Джонсън:
"Току-що преброих 15 българи в хола. А дори не съм почнал да броя румънците. Какво по дяволите става"?

Шон Дейвис е пуснал снимка на съвсем празен влак; на седалките няма абсолютно никой. А отдолу е коментирал:
"Ужасяващо. Целият влак е пълен с българи и румънци. Те обаче могат да стават невидими!"

Ричард Джоунс:
"Сега си лягам. Утре обаче мисля да реконструирам целия хол. Налага се да приютя 20 българи вътре, трябва да купя легла."

Джак Пойнтер:
"Чух ужасяващ звук навън по улиците. Помислих, че е грохотът от бягащи милиони българи и румънци. Оказа се, че някой не може да си запали буса".

Елвин Мейл:
"Милиони българи и румънци се приземяват в басейна на родителите ми, маскирани като дъждовни капки!"

Робърт Стрикланд е публикувал снимка на опразнена автобусна станция, а под нея е пуснал следния коментар.
"Гарата прелива от българи и от румънци! Спасявайте живота си! Заключете дъщерите си!"

Кейти Уийзъл:
"Моля, пратете помощ! Не мога да отворя външната врата заради всичките румънци и българи, които са се струпали на улицата навън!"
Джеймс Мичъл:
"Проклетите българи и румънци. Дошли са рано в мола и са изкупили всичките невидими сакове!"

Джон Уилямс:
"Тази сутрин жена ми дойде при мен и ми каза, че е бременна от българин. После се оказа, че ме е излъгала: всъщност бил румънец!"
Таня Флетчър:
"Днес ме уволниха от работа. Някакъв българин обещал да върши моя труд за 30 паунда месечно. Помогнете!"

Кевин Смит:
"Как е "хляб" на български? В магазина вече не говорят английски."

Денис Джоунс:
"Румънци с перки като на Карлсон хвърчат около прозореца ми! Моля, помогнете!"

Силвестър Андрю:
"50 българи са заживели в колата ми! Когато ги помолих да излязат, ме поканиха вътре и ми поискаха да платя за наем!"

Джон Лоу:
"Нещо потъмня небето тази сутрин. Вероятно от милионите българи и румънци, които от 6-годишни могат да летят."

Катрин Ади:
"Мъжът ми поиска развод. Каза, че излиза на улицата, за да си избере от 5-те милиона румънки, дето са се събрали навън".

# 456
  • Бургас
Това смешно ли е? newsm78

# 457
Какво туитват някои англичани от Нова година насам:
.................

!!!!!!!!!!! Simple Smile)))))))))) Страхотно!:)) 

# 458
  • София
Една вечер млад мъж се прибирал от работа и гледа - асансьора не работи. Разкопчал сакото и с уморена крачка тръгнал да се катери по стълбите. Между четвърти и пети етаж се разминал с пищна девойка - гърдите й били като дини, стегнати в голямо деколте, а не особено дългата пола разкривала прекрасни, дълги крака и загатвала малкият стегнат задник на красавицата. Косите били руси, устните - алени, в лицето - ангел. Замаян от нея, той едва не се пребил. Качил се в жилището си и позвънял на домоуправителя Бай Пешо, питайки коя е тази мадама.
- Ама ти не знаеш ли? Миналия месец в апартамента под вас се нанесе мадамата, и тя живее сама, младо момче си, ерген - давай!
И така, на следващия ден мъжът решил да слезе и да опита късмета си. Звъннал и си мисли:
"Тя ще ми отвори. Ще кажа, че живея сам и ми е изгоряла ютията, и не мога да си изгладя ризата за утре. Ще взема нейната на заем и по-късно ще й я върна, след това ще я поканя за благодарност на по питие. След това ще я поканя на вечеря, ще идем някъде да хапнем, след това ще я заведа на кино и ще се сближим. Ще я поканя в нас, ще я чук@м на леглото, на масата, на терасата, след това ще я изпратя и ще я чук@м и у тях. После ще я чук@м още няколко пъти, след което ще се оженим, ще пръсна един тон пари за сватбата, а тя ще ми роди дете. То ще ме буди в 2 през нощта, ще досажда и ще ми пречи на с€кс@. Пък на нея по-късно ще й увиснат циците, ще надебелее, ще почне да ме пита къде са ми парите, да ми се кара, когато се прибирам късно, да се сърди заради секретарката Ели, да иска почивки, да не мога да си гледам мачовете с Ванката и Жорката..."
В този момент тя му отворила, той креснал:
-Абе я си €би майката, не ти ща ютията!!!!

Монахиня доверила на игуменката, че има грешни помисли. Игуменката я препратила при дедо Поп като по-вещ по греховните въпроси. Отишла монахинята при него, оплакала се, а той я успокоил:
- Съблечи се, дъще, сега ще проверим. Опипал я навсякъде и казал:
- Няма външни белези, но за по-сигурно трябва да вкарам грехометъра… Опънал я здравата и я пратил да си ходи „пречистена“ в манастира. На вратата я посрещнала игуменката:
- Какво ти каза, дъще?
– Ами, пречисти ме с грехометъра…
- Ах, мръсника му с мръсник, а мен от две години ме лъже, че е развален и само ме кара да го продухвам!!!

# 459
На вратата се звъни. Бащата на Иванчо отваря и вижда на прага една възрастна жена. Тя казала:
- Здравейте. Аз съм учителката по биология на вашия син и трябва да поговоря с вас.
Бащата на Иванчо учтиво поканил госпожата вкъщи. Предложил ѝ кафе. Жената неспокойно се въртяла на фотьойла и накрая изплюла камъчето:
- Как да ви кажа, господине, вашият син Иванчо вчера в час по биология каза, че ще ме ч*ка.
- Кой? Моят Иванчо ли? - попитал бащата.
- Да. За съжаление точно той. - отговорила госпожата.
Бащата на Иванчо станал от мястото си, отворил прозореца и се провикнал с пълно гърло:
- Иванчоооооо!
От двора се чуло:
- Кажи, татеееее?
- Ти казвал ли си, че ще ч*каш госпожата по биология, бе?
- Да, татеееееее.
- Ами жената дойде и те чака. Качвай се веднага горе!

# 460
Авиокомпанията Qantas е известна с това, че е единствената голяма компания,
чийто самолет никога не е претърпявал катастрофа. Навярно заслуга за това има и строгата процедура по тестване на самолетите преди полет и попълваните за целта дневници по поддръжката. В тях пилотите вписват своите забележки (З), а механиците от наземния персонал - своите отговори (О). Тъй като и двете страни се отличават
с особеното си чувство за дружелюбен, но понякога черен хумор, с годините се е натрупала доста своеобразна колекция от лаконични задочни разговори. Предлагаме ви малка част от тях:

З: Лявата вътрешна гума е почти наложително да бъде заменена.
О: Почти заменихме лявата вътрешна гума.

З: Нещо подрънква в пилотската кабина.
О: Нещо беше затегнато в пилотската кабина.

З: Има умрели бръмбари по челното стъкло.
О: Поръчани са живи такива. Ще ги инсталираме след следващия полет.

З: Има признаци за протичане на течност по десния колесник.
О: Признаците са отстранени.

З: Системата "Свой-Чужд" не работи.
О: Системата "Свой-Чужд" никога не работи, когато е изключена.

З: Двигател инв. № 380-8006FAF-89-19, липсва под лявото крило.
О: След кратко разследване, двигател инв. № 380-8006FAF-89-19 беше открит под дясното крило.

З: В пилотската кабина има мишка.
О: В оборудването на пилотската кабина е добавена котка.

З: Полетът мина нормално, но помощната система за управление при приземяване работи доста грубо.
О: На този тип самолет няма помощна система за управление при приземяване.

З: В момента на включване на автопилота самолетът губи 30 м височина.
О: Проверено неколкократно в хангара - самолетът държи височината стабилно.

З: При заключване на ръчката на газта, същата се движи много трудно.
О: Ключалката е сложена там с цел ръчката на газта да се движи ТРУДНО..., идиот такъв!

З: Подозирам, че в челното стъкло има пукнатина.
О: Подозирам, че си прав.

З: Самолетът се държи странно.
О: На самолета бе наредено да се държи прилично.

З: Иззад контролния блок на радиста се чува силен звук - като че ли там седи някакво джудже и блъска с чук по плоскостите.
О: Джуджето е открито. Чукът - иззет.

З: Радарът пищи неистово.
О: Радарът е препрограмиран. Сега ще чурулика тихo.

# 461
Три мутри след тежък рaботен ден решават да отдъхнат...

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 462
Скрит текст:
Статус на шестокласничка: "Неудобният момент, когато правиш свирка в тоалетната на даскалото, и ти падне млечен зъб"

# 463
  • София
Осемдесет годишен старец се оплаква на доктора:
- Докторе, след секс имам шум в ушите. Какво е това?
Доктора у отговаря:
- Аплодисменти, дядо, аплодисменти!

# 464
Жена се кара на мъжа си :
- Ще взема да напиша над леглото с блажна боя какъв простак си
- Защо ма?
- Да научи целия град!

Общи условия

Активация на акаунт