Нови придобивки в гардероба - 36

• 101 637
  • 716
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • срещу двата комина :)))
В Playlife има понякога доста хубави пухенки  Peace

също и в Есприт  Peace

# 407
байкър буутс Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
колие 1 Heart Eyes
колие 2 Heart Eyes
кецове 1
кецове 2
кецове 3, тези не помня дали съм ги показвала
боти 2 в 1/ боти и челси буутс, които за жалост ще трябва да връщам, че са ми малко малки Confused
chino jeans
пончо
Уф, уморих се, останалите друг път, че още не са дошли. Grinning

# 408
байкър буутс Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
колие 1 Heart Eyes
колие 2 Heart Eyes
кецове 1
кецове 2
кецове 3, тези не помня дали съм ги показвала
боти 2 в 1/ боти и челси буутс, които за жалост ще трябва да връщам, че са ми малко малки Confused
chino jeans
пончо
Уф, уморих се, останалите друг път, че още не са дошли. Grinning
От къде е колие №2?  Heart Eyes

# 409
  • Sofia
   Някой знае ли коя е марката на тези кецове, от заглавната страница на сайта на FashionDays?  Rolling Eyes

# 410
Black Cat 13 на Big Star са Hug

# 411
  • Sofia

Благодаря ти много!  Hug   bouquet Предположих, че са на тази марка, заради това "B", обаче ги няма в сайта като отделен артикул за продажба, та затова се усъмних.  Crazy

# 412
И аз им хвърлих око, но докато се наканя да ги поръчам и те вече бяха изкупени...за това и не ги виждаш в кампанията...

# 413
  • Sofia
   А на друго място онлайн дали могат да бъдат намерени? За съжаление, аз сега потърсих и никъде не ги намерих...  Crossing Arms

# 414
  • някъде
Момичета,издирвам стар модел очила от 2007
BLUEMARINE BM 96151
Няма значение дали от сайт или оптика,дали от Бг или чужбина.

# 415
  • Sofia
BLUEMARINE BM 96151

Ох, темата със стари модели слънчеви очила ми е болна и на мен; има няколко такива, които упорито издирвам вече доста време и все удрям на камък. Не знам какво да те посъветвам... за съжаление, ако сама не успяваш да ги откриеш по сайтовете и оптиките, надали и някой друг ще се справи с тази задача. Освен да чакаш случайно да се появят в Ebay, например, за друг вариант не се сещам.  Rolling Eyes  Hug

# 416
  • някъде
BLUEMARINE BM 96151

Ох, темата със стари модели слънчеви очила ми е болна и на мен; има няколко такива, които упорито издирвам вече доста време и все удрям на камък. Не знам какво да те посъветвам... за съжаление, ако сама не успяваш да ги откриеш по сайтовете и оптиките, надали и някой друг ще се справи с тази задача. Освен да чакаш случайно да се появят в Ebay, например, за друг вариант не се сещам.  Rolling Eyes  Hug
Да,имам ибей като вариант,но е малко вероятно да са нови,а обикновено като са носени винаги имат някакви следи от употреба.

# 417
  • Sofia
   Понякога, макар и рядко, се случва да бъде list-нат и чисто нов продукт от стара колекция, но да уцелиш точно такава ситуация, си е въпрос на шанс. Успех от мен!  Wink

# 418
Ботушки Разкошни, меки, леки и топли/ с каракул/, стоят ми плътно по крака.

# 419
НИщо не се вижда Thinking

Общи условия

Активация на акаунт