Нови придобивки в гардероба - 36

• 101 637
  • 716
  •   1
Отговори
# 705
точно в ст.з. ги гледах, кожения е към 70лв, но седи малко по-смотано, горе на колана е по-различен. В страдивариус също има скорт, към 40-50лв са, но са по-различен модел (няма го това висящото отпред ами си е  като пола)
edit: ето ти син за 35лв

# 706
# 707
# 708
  • София
И двете са от Achileas Accessories в Paradise Center.  Peace

# 709
И двете са от Achileas Accessories в Paradise Center.  Peace

мсссс Peace

# 710
  • Стара Загора
точно в ст.з. ги гледах, кожения е към 70лв, но седи малко по-смотано, горе на колана е по-различен. В страдивариус също има скорт, към 40-50лв са, но са по-различен модел (няма го това висящото отпред ами си е  като пола)
edit: ето ти син за 35лв

Много благодаря. Определено ще взема, само да стигна до магазина и премеря. Crazy

# 711
От мен:

пола

гривна

рокля
 Лу, може ли и на мен сайта Praynig  bouquet

още една

Лу можели и на мен да ми пишеш за роклите разкошни са . Благодаря ти Simple Smile

# 712
  • Където си поискам:)
От мен:

пола

гривна

рокля
 Лу, може ли и на мен сайта Praynig  bouquet

още една

Лу можели и на мен да ми пишеш за роклите разкошни са . Благодаря ти Simple Smile

Party+1

# 713
Здравейте, някоя от вас може ли да разпознае тези очила, разчитам единствено Pierre Cardin, ако не се лъжа. Благодаря ви предварително!   bouquet

# 714
  • Sofia
Здравейте, някоя от вас може ли да разпознае тези очила, разчитам единствено Pierre Cardin, ако не се лъжа. Благодаря ви предварително!   bouquet

Не се лъжеш,  Peace, надписът е доста отчетлив - Pierre Cardin 1 Evolution 003/MS. Моделът явно е наличен в различни цветове, но успех с намирането, вероятно няма да са лесно откриваеми.  Wink

Ох, с този си пост ме подсети за едни ужасно екстравагантни и същевременно незабравими очила - Maison Martin Margiela L'Incognito SunglassesHeart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 715

Не се лъжеш,  Peace, надписът е доста отчетлив - Pierre Cardin 1 Evolution 003/MS. Моделът явно е наличен в различни цветове, но успех с намирането, вероятно няма да са лесно откриваеми.  Wink

Ох, с този си пост ме подсети за едни ужасно екстравагантни и същевременно незабравими очила - Maison Martin Margiela L'Incognito SunglassesHeart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Благодаря ти много, а тези, които си показала са страшни!  Heart Eyes

# 716
  • Belgium
Тези очила на MMM са адски специфични и отиват на много малко лица. Иначе са готини Laughing

Ето я и НОВАТА ТЕМА, заповядайте в нея  Hug

Общи условия

Активация на акаунт