Нови придобивки в гардероба - 36

• 101 637
  • 716
  •   1
Отговори
# 615
Къде в София мога да намеря мъжки колани....не съм сигурна как се казват - двустранни? Да се обръща катарамата и да става от кафяв на черен.  Grinning Като -
http://www.asos.com/Polo-Ralph-Lauren/Polo-Ralph-Lauren-Reversib … mp;clr=Blackbrown
В Арт 93 дали има?

# 616
  • Sofia

Със сигурност имат - http://shopix.bg/Art-93-Dvulicev-kafiavo-cheren-kolan-ot-estestv … yrtiashta-se-toka - най-добре, обаче, им звънни, за да видиш в кой магазин точно имат най-голямо разнообразие на двулицеви колани.  Peace

# 617
О, двулицеви ли се казват, супер, благодаря!  Hug

# 618
  • Sofia
   Моля!  Hug На английски им викат "reversible belts", в случай, че решиш да търсиш и по чуждестранни сайтове.  Peace

# 619
# 620
Здравей Лу,
Моля те и на мен да пишеш за сайта, от който си поръчала роклите  Simple Smile Praynig
Разкошни са 
Много благодаря Simple Smile   bouquet

# 621
Очила  Heart Eyes
Скрит текст:

# 622
  • Sofia
Очила  Heart Eyes
Скрит текст:

Heart Eyes Two Hearts Heart Eyes

Макар самата аз да имам този модел в другата му вариация (с кръглите стъкла), никога не мога да се уморя да му се радвам, всеки път, щом го видя на снимка или на живо, разносван по улиците от някоя кокетка.  Crazy

# 623
От вчера постовете са " Лу, кой е сайта?" .... За лични съобщения да сте чували?????

# 624
Очила  Heart Eyes
Скрит текст:

Макар самата аз да имам този модел в другата му вариация (с кръглите стъкла), никога не мога да се уморя да му се радвам, всеки път, щом го видя на снимка или на живо, разносван по улиците от някоя кокетка.  Crazy
Grinning Мерси,аз по-принцип от снимки много харесах кръглите,пробвах ги на няколко места даже  Laughing,но не ми отиват и си взех тези.Стоят жестоко  newsm76

# 625
  • Belgium
Очила  Heart Eyes
Скрит текст:

Абсолюто и аз съм така  Laughing
Капризен, но неотразим модел  Heart Eyes
Моят е в бяло  Laughing

# 626
  • Варна
Откъде са очилата? Любимите ми очила са това Simple Smile

# 627
Откъде са очилата? Любимите ми очила са това Simple Smile
Аз си ги купих от Рим  Flutter

# 628
  • Belgium
Ето този модел го има в Оптики Леонардо  Laughing

Кръглият вече е изчерпан  Peace

# 629
  • Sofia
Ето този модел го има в Оптики Леонардо  Laughing

Кръглият вече е изчерпан  Peace

Изчерпан ли е понастоящем? Знам, че го нямаше по една време, но преди около месец пак го мернах.  Peace Може и в Оптикласа да се провери за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт