Лакове за нокти- 84

• 58 667
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Привет-мривет
Днес отлюспих глитерния лак с отлепващата се база
Можеше да стои още обаче, но за днес исках да пробвам друга комбинация с тази база да видим тя как ще издържи
Иначе за два дни не мръдна този път, много съм доволна
Свалянето бе отново лесно и ноктите си изглеждат напълно ОК

# 691
  • Бургас
Здравейте, момичета! Да се запиша с любимото ми червено  Heart Eyes
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q73/s720x … _1630370768_n.jpg
Страхотно е! Точно за празниците! Simple Smile

# 692
хехе дойде първата ми Зоя - Блейз и това реши дилемата какъв лак да сложа
ще продължа да експериментирам с отлепващата база межу Коледа и НГ

ето я тук
http://www.scrangie.com/2012/10/zoya-ornate-collection-holiday-2012.html
вторият лак, червеният

сложих три тънки слоя и топ

# 693
За мен червените лакове стоя най-елегантно и шик.

# 694
  • Belgium
W'A'S'P' обели се много грозно на единия нокът.

На другите си стои, но за сега не съм впечатлена от базата. Ще пробвам да я нося само с глитъри.

Интересно
Какъв лак сложи върху нея и с топ или без?

Аз мислех днес да отлюспвам, но засега няма нужда  Shocked колкото и да е странно
Снощи гладих, малко готвих, днес бая се мокрих и не виждам отлюспване, но все пак е глитърен лак с прозрачна основа и може би заради това, ако беше плътен цвят сигурно по-добре ще се види къде е заминал

Сложих отгоре едно червено на Есенс и после OPI Crown Me Already (сребърен глитър).
Обели се ужасно на втория ден и като го свалих ми се оцветиха ужасно ноктите в червено  Shocked Sick

А този цвят съм го носила хиляди пъти преди и никога не е оцветявал нокътната плочка. Мисля директно да я засиля в коша тази база. Crossing Arms

# 695
наистина странно
аз затова исках да я пробвам със Сайнт Джордж (с него ръцете ми станаха като на смърф), но тази Зоя ме изкуши днес
но скоро ще се тества както оцветяването, така и издръжливостта с топ на 2 слоя

Зоята наистина постига стъклен ефект даже и без топ
иначе същия ефект (и почти същия цвят) постигам с три слоя топ върху  Оpi under the mistletoe
е, с малки разлики, но са много близки

# 696
  • Belgium
Внимавай много с оцветяването, че ноктите изглеждат наистина зле  Confused

# 697
  • София
Привет и от мен  Hug
Някой има ли наблюдения върху лаковете Никол бай ОПИ  Laughing Вчера се сдобих с 2 след 10минутно чудене... Чак ме хвана срам по едно време, все едно си избирах мъж  Mr. Green Взех този , защото от доста време ми беше интересен и сега се чудя с какво да го съчетая отдолу, защото самостоятелно ми се струва прекалено бледо  newsm78
Другият лак, който взех е този
Скрит текст:

# 698
  • София
Ох, с тази нова платформа ми е мъка въобще да ви чета.  Форумът се е превърнал в една голяма рекламна страница.
И за да не е спам да споделя, че най-новият лак ми е Зоя Индиго. Грам не личат глитърните частички в него, но преди време и Вдовичката беше споделила същото, така че не беше изненада за мен. Днес минах през Лили и видях, че toggle to the top го няма, искаше ми се да го видя на живо.

# 699
Toggle to the top е доста по - тъмен на нокти, отколкото в шишенцето и казано честно грам не прилича на суочовете. Частиците са му много големи за моя вкус. С две думи е добре да се пробва преди да се купи, защото ако се пробва, вероятно няма да се стигне до покупка. В шишенцето изглежда по- добре.Laughing

# 700
# 701
  • Sofia
   Аз пък днес изкарах един гаден ден на каръшки лако-шопинг.  Confused Кажете къде, освен в Elitis, мога да намеря пясъчните лакове на Perfect? Исках да си купя лилавия (S75), но беше изчерпан... А и не успях да открия въпросния магазин, който наричате "При Руснака", къде точно на Пиротска се намира, изобщо работи ли все още?

За капак, в магазинчетата, в които влязох, липсваше и Maybelline Polka Dots Chalk Dust (прозрачният с черно-белите частици). Някой виждал ли го е скоро, за предпочитане някъде в центъра?

bouquet

# 702
  • София
Пясъчните лакове на Перфект ги има и на "Пиротска" в безистена, при руснака.

Аз трети ден ходя до МОЛ София, за да си купя ГР Rich Color 45 и няма, и няма! Много съм им сърдита! Sad #2gunfire

# 703
  • МАРС
Хм, това е нещо като пръскана мазилка на Чайната.  newsm78

# 704
  • Sofia
Пясъчните лакове на Перфект ги има и на "Пиротска" в безистена, при руснака.

А къде точно е този безистен...?  Rolling Eyes Влязох в един (този до един магазин за булчински рокли), но там нямаше козметично магазинче.

Общи условия

Активация на акаунт