Отговори
# 15
Зизунче, момичета, благодаря Ви Hug Hug Hug за темата.
Носа Ви а апчитУ.

love001  love001  love001  love001  love001

# 16
Момичета Неви появявала ли се е скоро?  newsm78

# 17
Момичета Неви появявала ли се е скоро?  newsm78
Въобще, даже след срещата им е обещала да влиза но не, дори и Снежи я няма от доста време.

# 18
  • У Диспансера ...♥♥♥

Е голям смях значи,нищо че повечето комикси си заминали докато ги видя,и тия ме спукаха,радвам се че ви харесват колажите,Ди тези и аз ги харесвам много  Heart Eyes Heart Eyes
Жани Hug Hug,малко остана ги разтръшкам всичките,тъй ма напрегнаха,2 часа блъсках в залата заради тях,да ми мине яда  ooooh!
Марче,честита титла,хайде със здраве си я носиш  Hug Hug
И на Зизулия за темата
И за майсторките на комиксите,и за мене си  Joy Joy Joy

# 19
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Е голям смях значи,нищо че повечето комикси си заминали докато ги видя,и тия ме спукаха,радвам се че ви харесват колажите,Ди тези и аз ги харесвам много  Heart Eyes Heart Eyes
Жани Hug Hug,малко остана ги разтръшкам всичките,тъй ма напрегнаха,2 часа блъсках в залата заради тях,да ми мине яда  ooooh!
Марче,честита титла,хайде със здраве си я носиш  Hug Hug
И на Зизулия за темата
И за майсторките на комиксите,и за мене си  Joy Joy Joy
Опрайх ги...виж ги, там и ти си замесена...си купиш бронежилетка викам... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 20
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох бе ,Чачко щял ме пуца  hahaha hahaha hahaha
Милия смляхте го с тва къпане  hahaha hahaha hahaha

# 21
Не знам дали въобще някой го интересува, Joy ама аз за всеки случай да Ви информирам.
Трейлъра на ПО, много са ми сладки.

http://www.youtube.com/watch?v=AF1Ys4zRJds

# 22

Сега чичеци за Зиз   newsm51 newsm51 newsm51

За красотата на Ирчето   nц

И за смеха на Релаксчето   newsm51 newsm51 newsm51
Много ми хареса,това с молбата на Чачи Теляков,то с туй баняне скоро не 10 кила ще свали,ами ще вземе да изчезне напълно  Joy Joy Joy

Да ни сЪ мора много, шЪ цитирам.

Само ще добавя - и за Дани newsm51 newsm51 newsm51

МарМиши Hug, благодарностите за цитата са за Манка Hug

За Латинодивата спешъл Hug

Скрит текст:

Ух, и цвеке ми подариха. Шъ съ пръсна и аз, кат некой нарцис.

Джейни  Hug

Поздравявам ви, момичета

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 20:09 от Манка

# 23
Ееее, Манкее... Hug ти па да не се набуташ случайно... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чей да се самочичечнеме от името на Манка... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 24
Скрит текст:
МарМиши Hug, благодарностите за цитата са за Манка Hug

Ох, усетих се аз, че май забърках, за което се извинявам много на Манка,  Hug Hug Hug не беше умишлено, а защото
Скрит текст:
онзи ден правиха крана за водата и разместили пералнята и аз пуснах днес да пера и заседнах тука, отивам след малко и какво да видя, цялата кухня във вода, те хубу местили, ама изкарали маркуча, който е за мръсната вода от канала, направо ми призляяя

spoko

Не се коси, мила. Важното е, че обясненията са помогнали  цитата е налице.

Скрит текст:
Скрит текст:
На мен така, наскоро, ми излезе маркуча за водата в тоалетната и като се наводни  newsm77

# 25
Не знам дали въобще някой го интересува, Joy ама аз за всеки случай да Ви информирам.

Мира: Яман е гаджето ми
Ако имаш нещо против, веднага ще го сменя.
Яман: НЕ
Жена: Познавам този поглед, ти харесваш това момиче.
Оркун: По пътя на лъжите нищо няма да направим, нещо друго трябва да намерим.

# 26
Скрит текст:

Скрит текст:

Мира: Яман е гаджето ми
Ако имаш нещо против, веднага ще го сменя.
Яман: НЕ
Жена: Познавам този поглед, ти харесваш това момиче.
Оркун: По пътя на лъжите нищо няма да направим, нещо друго трябва да намерим.

Мерси за превода лелче.  love001

# 27
  • В света на мечтите... ❤
Аз засядам да слънчасвам,сладурки,после ще намина като се препека достатъчно  Hug Hug Hug

# 28
Ееее, Манкее... Hug ти па да не се набуташ случайно... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чей да се самочичечнеме от името на Манка... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ми кат ти подарявам нарциси, не ме отразяваш. Виж ся как ме отрази  Joy  Joy Joy

Даже и китки си самоподаряваш от мое име  rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Нещо беше станало с предния ми пост - оправих го. Можете да си чуете поздрава  Heart Eyes

# 29

Общи условия

Активация на акаунт