Отговори
# 30
  • в подножието на планината

Зизу, благодаря за темата и за превода на фрагмана! newsm51 newsm51 newsm51

Тея пък Чаги и Серка ще се съсипят вече само да пеят...големи певци се извъдиха... Rolling Eyes

Отивам и аз да слънчасвам... Grinning

# 31
  • По света и в нас.
Записче в новата тема .Правя опити да слънчасвам,ама яко зацепва.

# 32

Скрит текст:

Тея пък Чаги и Серка ще се съсипят вече само да пеят...големи певци се извъдиха... Rolling Eyes
Скрит текст:
Ми двете лелки се усетиха навреме да извадят на показ най-доброто от тях, страхотен певчески тандем са двамата, имат гласове, а и като засвири в бъдеще Яман на китара Heart Eyes и съвсем, ще сме музикални. Joy

# 33
# 34
  • Още у мъглата ...
Хайде да дода вече в новото крилце  Laughing

Зизун  Hug Heart Eyes За конструкцията и нервите по построяването и удържането на етажите  Laughing newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ирка Hug Heart Eyes За прекрасните ФЕмирчета и Хазатайчета  Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Дани Hug Heart Eyes и Релаксче  Hug Heart Eyes за хилежа  smile3521  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Мариетче Hug Heart Eyes, хайде ВИПаджийке, запей в групата на бухалите  Joy Joy  newsm51 newsm51 newsm51

И да се самочичечнеееем  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Е, хади и да се самопрегърнем  Laughing            

И ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 35
Зизке, Звезде,

Идвайте на помощ в темата за слънцата, че Ирката липсва  Praynig

# 36
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:

Скрит текст:
Ми двете лелки се усетиха навреме да извадят на показ най-доброто от тях, страхотен певчески тандем са двамата, имат гласове, а и като засвири в бъдеще Яман на китара Heart Eyes и съвсем, ще сме музикални. Joy
Добре де, Наде  Hug, ама това не е, както каза Джейн, мюзикъл  Laughing Peace
А пък за "страхотния певчески тандем" - ай, чак пък страхотен Mr. Green Както бях писала преди няколко теми, Серка може да пее аматьорски правилно, но до там, почти всички наши актьори пеят (то се и учи в актьорското майсторство) доста добре, ама не се превъзнасят, а и не правят филми само с песните им  Peace Чаги пее топло и правилно, ама пак до там  Peace
Ама като актьорлъка на Серка е достатъчно посредствен, гледат да спасят нещата с пеене ooooh!
Ми да земат да сменят името на сериала - "Китара и караоке"  Joy Joy Joy

Ами що не направиха музикален тандем Чаги и Хазал - китара и цигулка (знаеш, че е учила цигулка), много просто, защото си го могат актьорлъка, защото ни предоставяха чувства и емоции, без да се налага да се изсмуква от пръсти нещичко друго, за да няма излагация  Peace
А, забравих, можеше и Хазал да прасне едно танго например  Mr. Green Peace

# 37
Добър вечер Hug Hug Hug

Зиз newsm51 newsm51 newsm51

Приятно изгаряне Laughing

# 38
  • Още у мъглата ...
Зизке, Звезде,

Идвайте на помощ в темата за слънцата, че Ирката липсва  Praynig

Ох, милите те, препеченките  Laughing Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 39

Аз те поканих,слънчице...те ти се кефеха на колажите...  love001
Как сте милички?Пуши ми главата,но скоро трябва да си се върна в диспансера  newsm78
Обичам ви!!!!!

Снежи, много ми хареса това!!!  bouquet  bouquet  bouquet Хайде, по-скоро си идвай у дома!  Heart Eyes

Манка, и аз те чичеквам!  newsm51 newsm51 newsm51
Ама, не само за разясненията по цитирането, а и за "Минаваш през мен" Hug Hug

Ренииии,  Hug и ти ли влезе в състезанието "Кой е по- по- най-красив в диспансера?"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето ти подсилка:
Скрит текст:

На всички слънчасали - приятно слънчасване!  Heart Eyes А, на нас, останалите на сянка - приятно.... сенчасване!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 40
  • София
Аз още си пиша в старата тема  ooooh!

Охоооооооо, ето в кое караоке са били след 02ч. и са се прегръщали. Вече има и снимков материал- фрагман  Joy Работата стана като почерпката за РД на Чачи, която уж донесъл с торбите, а се оказа Яман  Laughing

Благодаря за темата  newsm51

# 41

Аз те поканих,слънчице...те ти се кефеха на колажите...  love001
Как сте милички?Пуши ми главата,но скоро трябва да си се върна в диспансера  newsm78
Обичам ви!!!!!

Снежи, много ми хареса това!!!  bouquet  bouquet  bouquet Хайде, по-скоро си идвай у дома!  Heart Eyes

Манка, и аз те чичеквам!  newsm51 newsm51 newsm51
Ама, не само за разясненията по цитирането, а и за "Минаваш през мен" Hug Hug

Ренииии,  Hug и ти ли влезе в състезанието "Кой е по- по- най-красив в диспансера?"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето ти подсилка:
Скрит текст:

На всички слънчасали - приятно слънчасване!  Heart Eyes А, на нас, останалите на сянка - приятно.... сенчасване!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  Hug   bouquet smile3521 newsm47 Добре че беше ти да видя че Снежи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes се е появила Hug хич не ми се чете Rolling Eyes

# 42
На мен пък ми допада  идеята Габче, в пъти я предпочитам през сълзлива и сополива драма. Sick На този етап не виждам нищо за спасяване, защото рейтинга е много добър дори и да не е чак толкова висок може би според очакванията им.
Онези дни в един от туитърите видях снимки от караокето извън снимките, ще ги потърся пак.
Единия ми заприлича на Чачко, беше с карирана риза и седнал.
Шефче. Hug
Хазал и Чаги в АФК.....минало, заминало, можело ама не, аз гледам напред и все по-рядко взе да ми се случва да се връщам назад.
П.П. Даже за да не предизвиквам подобни постове като твоя Габи, мисля да спра да коментирам ПО и всичко за сериала, и героите в тази тема.

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 21:43 от Neidjal

# 43
  • някъде из Врачанско
 Hug добра вечер в новата тема
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51- за главен редактор-Зизу
 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525- за дизайнерите-Ирка, Дани, Релакс
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51- за новата Вип-Мариета
за Ренка-
Скрит текст:
за всички ни- newsm51 newsm51 newsm51 newsm68 newsm68 newsm68 newsm18 newsm18 newsm18
Скрит текст:

# 44
  • Още у мъглата ...
Ренкааа  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Диби  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ний сме от сенчасалите  Joy Joy Joy
По тоя повод отивам да похапна ... на сянка  Mr. Green

Наде, след като ти харесва идеята за филм-мюзикъл, добре, всеки си има предпочитанията Grinning
Ако ще търсиш за мен снимките от караокето, аз съм ги виждала, но ако и за другите, потърси ги  Grinning
Репликата ми беше, че бяха изкарали, че тези снимки са от заведение, където хей тъй са били отишли, а не, че е от сериала  Laughing Peace

Павлинче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт