Отговори
# 255
Юхуууу, добро утро и от мен! Hug Hug Hug Честит нов ден!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да ни е слънчево, цветно, спокойно, перфектно!!!  Heart Eyes

Слагам само кафенце, защото музичката от Миши си е just perfect!!!  Party Heart Eyes

Скрит текст:

За всички сладки много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug и още толкова   love001  love001  love001 До после!

# 256
  • У дома :)
Добро ютро!!! Wink

Гледам има и кафенца и музичка за настроение ,тенкю  bouquet  bouquet  bouquet

Биби  Hug Heart Eyes Бебе Hug Heart EyesМариетче Hug Heart Eyes спорен ден  Grinning Ди Hug Heart Eyes

Прекрасен ден, хухавелки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И ФЕМИР ФОРЕВЪР разбира се Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 257
Добро утро Hug Hug Hug

Благодаря за кайвето и толтичката и музиката  bouquet  bouquet  bouquet

Миши стискаме Laughing Биби  HugБебе HugДиби HugЕли Hug

Хубав ден Hug и успешна седмица Heart Eyes

# 258
  • У дома :)

Ей я и Лейди Беатрис на хоризонтя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Рени Hug Heart Eyes

# 259
# 260
  • някъде из Врачанско
Добър ден и от мен, усмивки, радости, слънце и тази седмица
 Hug Hug Hug Hug за всички ни,
Скрит текст:

# 261
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейтииии Hug Hug Hug Hug

Как сме днес??? Laughing

Ди Hug РенУ Hug Бебе Hug Мариетке Hug Лелчето ми Hug Павлинке Hug

Дали изпуснах някой??? newsm78 Май ЕлитУлия... Hug Hug

Ай ся аз отивам при Хаваеца... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 262
  • Под Сините камъни
Хай и от мен  Hug

# 263
  • Варненска клюкарка
Добро утро и от мен wavey
Снощи гледах фрагмента и ми хареса, но както казах са ми предвидими. Предполагм, че скоро и саундрак ще пуснат, както казах в педишно мнение, впечатлена съм от дълбокия глас на Ча...Не го написах последния път и аз не знам защо, но очаквах че ще има пеене в новата серия. Явно Мира ще я мъчат да е само бяла и добра, а Танчо, учителя по пиано е вмъкнат да създава проблемите и да обира негативите- много типично за турски сериал. Ще бъдат всички срещу основната двойка, ще се съюзят да им правят мизерии, малко като в приказка, а тяхната любов ще пребъде и ще  е над всички. Очаквах повече въображение Crazy

Много е красиво това, но то и моментът е такъв  Heart Eyes
Мамата определено се шегува с мен- веднъж ми се получава скрития цитат, веднъж не newsm78 Направо е като тука има тука нЕма, а винаги правя нещата по един и същ начин newsm78

:
Скрит текст:
2bye2:

[/spoiler]

Joy Joy Joy
Страхотно напасване, особено при Хазал, на Ча  физиономията е ОК , но е трябвало повече да се постараят с мащаба на главата спрямо тялото, но се посмях, оригинално и красиво е Heart Eyes

# 264
Добро утро Hug Hug Hug,

Пожелавам ви успешна седмица

Една прекрасна Хазал и с розите, зад нея, направо трепач мадама, има такъв финес, излъчване Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чичи Абдулрахман е написал туит за фрагмана на ПО

Medcezir 10.bölümde Yaman-Mira karaoke yapmışlar. İleriki bölümlerde Çağatay gitar soloları yapacak. On parmağında on marifet. Bravo Çağatay,

ама хвали само Чачи Heart Eyes, другото славейче newsm78

# 265
Скрит текст:
Добро утро Hug Hug Hug,

Пожелавам ви успешна седмица

Една прекрасна Хазал и с розите, зад нея, направо трепач мадама, има такъв финес, излъчване Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Чичи Абдулрахман е написал туит за фрагмана на ПО

Medcezir 10.bölümde Yaman-Mira karaoke yapmışlar. İleriki bölümlerde Çağatay gitar soloları yapacak. On parmağında on marifet. Bravo Çağatay,

ама хвали само Чачи Heart Eyes, другото славейче newsm78
То е покрай първото, но добре си чуруликат.
Зизунче, Hug приятно Хавайстване.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 10:49 от Neidjal

# 266
Изгледах фенското видео! Пак е супер сполучливо!  Peace Благодаря на момичетата, че споделиха!  bouquet  bouquet

ЕлитУ,  Hug сутрешното ти загрозяване много ми допада!!! Особено това! Heart Eyes  bouquet  bouquet

И малко помпони от мен ФЕМИР ФОРЕВЪР!!! newsm18 newsm18 newsm18

# 267
  • Варненска клюкарка
Абе хора, завъртя ми се една мисъл в глявата и направо изтръпнах newsm78 Нали имаше миналата седмица една статийка в която писаха за Серка и бизнесмена.... В същата статия имаше и информация за предстоящото дело на Ча... Та за първото, че е истина за мен няма съмнение- съдя по това как са хванати да влизат в хотел- едва ли са били там за да и разказва приказки чичкото Mr. Green По принцип на такива места с 2-3 звезди могат да се вземат стаи за по час-два,като само единия се регистрира, а в по-скъпите се плаща на денонощие, прави се регистрация,  искат брачно свидетелство на двойката  иначе става двойно набутване откъм пари, защото дават обща стая само на семейни (в Турция е така- и в болница за инвитро да отиде двойка, пак им искат свидетелство, и за пътуване в чужбина, пак така....отплеснах се Crazy) Crazy Сега да не си помислите нещо  tooth имам  приказливи приятелки и наблюдения та.... Mr. Green Отплеснах се, но както казах, за мен по първата част на статията, не остана съмнение

Та сега съдейки по информацията за Серка и излезлите след това снимки, се притесних, да не би и за Ча  и процеса да се окаже вярно написаното в същата статия Rolling Eyes Shocked Ходил бил на някаква консултация при някакъв професор по право, ама защо той да ходи newsm78 да не е адвокат Rolling Eyes Би трябвало да се включи цялата адвокатска армия на Ай Япъм защото ако им отиде звездния Ча, кой ще им изнася сериала- Серка ли   doh Дори и да има нещо вярно в това, да речем, че наистина има дело, на него могат да се явят само адвокатите, а Ча да си работи  newsm78 Че и бая време има до 28-ми и май нищо няма да разберем, ако е при затворени врати и присъстват само адвокатите.....ако изобщо има нещо вярно в цялата работа де newsm78 Уж не вярвам, но ми минават едни мисли....

# 268
Оххх, Ивче, дори не искам и да се замислям за 28.11. Rolling Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=0xOQdw7tKlc

Това сериал с Джейда ли е, що ли е? newsm78

http://www.youtube.com/watch?v=SgTjNaHymm4

# 269
  • В света на мечтите... ❤
Гюнай дън,сладури  Hug Hug Hug Hug Hug

Как сте днес в този слънчев понеделник,пожелавам ви всичко да ви върви по вода и така да е цялата седмица  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Ели  Hug ,големи красоти пак си сътворила  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гушкам ви всички без да изброявам,че да не изтърва някой  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Едно ФЕмисрко кафенце за разкош  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт