Отговори
# 105
  • У дома :)
Хаде вечерна разходка за Съра и Ледиту, баняме се hahaha, и лягаме с Керем.

Ще кажа две думи, онази вечер бяхме на клуб, после ходихме в кариоке-бар и да ви кажа 90 % от участниците бяха много добри, такива скици  hahaha, направо Еджето да ги зима, вкл и мене hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Пяхме Ain't No Mountaine High Enough, на филма съм като магарица newsm45

Ели Crossing Arms, да не знаеш Съра как се казва smile3515

Джейни Hug ши прощаваш значи Praynig ма тва дълго име не моа го запомня  #Crazy мой ли да му викам Ръдо Joy Joy Joy Joy

# 106
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чей си дойдем дома бесна... smile3515 smile3515

ПоЙче нема слънчасвам... smile3516

# 107

що  Mr. Green

# 108
Хаде вечерна разходка за Съра и Ледиту, баняме се hahaha, и лягаме с Керем.

Ще кажа две думи, онази вечер бяхме на клуб, после ходихме в кариоке-бар и да ви кажа 90 % от участниците бяха много добри, такива скици  hahaha, направо Еджето да ги зима, вкл и мене hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Пяхме Ain't No Mountaine High Enough, на филма съм като магарица newsm45

Ели Crossing Arms, да не знаеш Съра как се казва smile3515
Джейни Hug ши прощаваш значи Praynig ма тва дълго име не моа го запомня  #Crazy мой ли да му викам Ръдо Joy Joy Joy Joy

Глей ся, Ръдърфорд Емириндо Боцков или накратко Съра, the choice is yours Joy Joy Joy

Сипи по една парцуца и ше опраим проблема, да не идвам у мазата, че аз пием яко Joy Joy Joy Joy

# 109
  • Още у мъглата ...

Joy Joy Joy Joy Хахаха, изменти се да го гледаш онлайн ли  newsm78 Mr. Green Joy Joy Joy

# 110

Joy Joy Joy Joy Хахаха, изменти се да го гледаш онлайн ли  newsm78 Mr. Green Joy Joy Joy
Габо, напрау така се наиграх...че не е истина просто... ooooh! ooooh! ooooh!

# 111
Джейни Hug от специалната че много съ изложих със Сър Ръдо Joy Joy Joy

# 112
  • Още у мъглата ...
коя ли песен ча пее на хазал а, завидях и искрено и лично Joy Joy Joy много са печения тия фенове, давайте момичета и вас  много ви бива, що не качвате комиксите си и колажите, жани, дани и гъба, айде покорете туитъра, аз ще ви туитвам

Павлинче, покрай командировката малко ми запре музата за шопчета, ама пак ша доди  Rolling Eyes Joy Joy Joy
А колажчета newsm78 и те малко са ми намалели, ама ще се стегна  Mr. Green Joy Joy

# 113
всичките слънчасали бесни си идат Sick

# 114
ЕлитУлия Hug дай и на мени нещу, чи аз ако слезнем...ич нема са ви точнУ бидонти... Laughing
Апа ако се засечем с Джена...краааааяяя...мой само разчистите амбалажа... Joy Joy Joy Joy

# 115
  • Още у мъглата ...

Joy Joy Joy Joy Хахаха, изменти се да го гледаш онлайн ли  newsm78 Mr. Green Joy Joy Joy
Габо, напрау така се наиграх...че не е истина просто... ooooh! ooooh! ooooh!
Ми, ха да ти е честито  Mr. Green Joy Joy Чичеци  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 116
  • Още у мъглата ...
всичките слънчасали бесни си идат Sick
Мани, мани  Joy Joy Joy Joy Абе друго си е на сянка, а  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 117
коя ли песен ча пее на хазал а, завидях и искрено и лично Joy Joy Joy много са печения тия фенове, давайте момичета и вас  много ви бива, що не качвате комиксите си и колажите, жани, дани и гъба, айде покорете туитъра, аз ще ви туитвам

качваме бе кЪк д'ан качваме Partyаз вчера колкото съм насвяткала в туитъря Joy Joy Joy Joy

# 118
  • Още у мъглата ...
ЕлитУлия Hug дай и на мени нещу, чи аз ако слезнем...ич нема са ви точнУ бидонти... Laughing
Апа ако се засечем с Джена...краааааяяя...мой само разчистите амбалажа... Joy Joy Joy Joy

Бреййййй, ма многу сте са наслънчасали, ко стана, няма целуфани ни на сън, ни на яве, а  newsm78 Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 119

Зизулия Hug ай да ни кажиш чи ми са свиди давам ти и една пура да си смучиш Mr. Green Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт