Отговори
# 90
  • някъде из Врачанско
Ирка добре си дошла, ама не се ядосвай ,неделя вечер е ,среднощ, още малко и почва понеделника и ще се ядосваме на работа,дай тук да разпускаме, ще изгрее пак слънце, трябва да има и лоши неща за равновесие иначе как ще заплетат интригата,така аз се ядосвам с филма на хазал, ача пак съм си и фен Hug Hug Hug,я слез в мазето и преброй молим те бидоните, щото от днес ще крада Joy Joy Joy

# 91
  • Още у мъглата ...
габи, оправих ги, ама си ги копвам както трябва, но явно нета ми къса и се получава загуба на данни
иначе има предложение за туит за афк,дано излезе,
 Maricel Virtus ‏@sabrinahashem 2h
@FreiderikouMari @TGrantzioti @fatiamarifiya  @femirgreek A TT FOR #AFK ON THURSDAY 21-11-2013 AT 18:30 TURKISH TIME pic.twitter.com/mGdo6NSJF6

A TT FOR #AFK ON THURSDAY 21-11-2013 AT 18:30 TURKISH TIME

Павлинче, пак браво  Hug Heart Eyes
Иначе за туитването и Жани по-рано го пусна, ами ще тутурутваме, как иначе  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

# 92
Ооо, Габи, на мен пък два пъти повече не ми се задълбава.
Всеки сам преценява за себе си докъде може да стигне, аз за себе си вече прецених.
Мариетке, а честита ти нова титла.

Надееее
Hug  Hug Hug
Щом си рекла, така да бъде. Hug Hug Hug
Страхотно са го направили, наистина майсторски. Когато Емир намери изгубената гривна/колие, не помня точно на приятелката на Фериха, Азра и тук са го преплели в сцените. Heart Eyes

супер е Aşkın Yolu Bir-3.Bölüm Tanıtım (Fan Yapım)  Peace Peace Peace
и гривната на Азра от АФК абе супер са го направили   bouquet  bouquet  bouquet

# 93
Ох ще замълча ,то тука имало размисли и страсти,ние се утрепахме се ядосваме със Слънцата,повлияна от емоциите да не кажа нещо на криво ще се въздържа засега,само ще кажа никой не кара нищо да спира,то даже нелепо звучи,те повечето го гледат ПО,това че си правим майтап,е то ние и с ФЕмир си правим,ми такива сме си ,по добре си се смейкаме,от колкото да спорим и да си опонираме за глупости от сорта Серка и Яман,че са смешна двойка,ми смешни са,предпочитам на смях да го избия,че ако почна с критики,ще изгрубея ненужно според мен  Peace
Аз пък не се ядосвах защото спрях да ги гледам още от тази серия. Хвърлях по едно око, ама напредък помежду им не видях. Rolling Eyes
Докато не видя ЗейКер не ми се гледат ФЕмирски гоненици. Crossing Arms
Ели Hug и на мен лелче ми хареса как са го сглобили.

# 94
  • У дома :)
Ирка добре си дошла, ама не се ядосвай ,неделя вечер е ,среднощ, още малко и почва понеделника и ще се ядосваме на работа,дай тук да разпускаме, ще изгрее пак слънце, трябва да има и лоши неща за равновесие иначе как ще заплетат интригата,така аз се ядосвам с филма на хазал, ача пак съм си и фен Hug Hug Hug,я слез в мазето и преброй молим те бидоните, щото от днес ще крада Joy Joy Joy
Аааааааа моля моля мазата си ни е запазена територия с ДидитУ Naughty Joy Joy Joy

# 95
  • някъде из Врачанско
 Hug Жани, много хубави крачоли имаш, как хубаво ме гледат само wavey wavey wavey smile3525

# 96
еййй страшни са бе  Peace Peace Peace

# 97
  • в подножието на планината
Оф, бясна съм... #Cussing out в петък нета ми беше пощурял, тази вечер пък компа реши да ми прави номера... #2gunfire последния половин час от Слънцата нищо не видях... ooooh! сега чакам да го качат в дизито, ама и те се бавят, та ме ядосват... Mr. Green

# 98
Hug Жани, много хубави крачоли имаш, как хубаво ме гледат само wavey wavey wavey smile3525

щото ти се радват за т'ва  Hug Hug Hug

# 99
  • Още у мъглата ...
Оф, бясна съм... #Cussing out в петък нета ми беше пощурял, тази вечер пък компа реши да ми прави номера... #2gunfire последния половин час от Слънцата нищо не видях... ooooh! сега чакам да го качат в дизито, ама и те се бавят, та ме ядосват... Mr. Green

Ох, Илде  Hug, верно в последните дни високите технологии много те работят  Rolling Eyes
 spoko hug

# 100
  • Още у мъглата ...

Хехе, много е готино  Laughing

# 101
  • някъде из Врачанско
Аааааааа моля моля мазата си ни е запазена територия с ДидитУ Naughty Joy Joy Joy

малее кви сте скрънзи, еле язе реших от днес да се науча да пия пърцуца, еле вие не даате, е как ся се разбера с вазе а,едно магаре ми подшушна нещо на уше, и язе да не знам що вие тичате секи час при таа пърцуца, а то що:
Скрит текст:

# 102
  • У дома :)

малее кви сте скрънзи, еле язе реших от днес да се науча да пия пърцуца, еле вие не даате, е как ся се разбера с вазе а,едно магаре ми подшушна нещо на уше, и язе да не знам що вие тичате секи час при таа пърцуца, а то що:
Скрит текст:

Аааааааааа стана ли ти ясно ся Mr. GreenВиж ако си решила да се научиш да пийш пърцуцка,няма кво да крадеш напрау слизай у мазата и се почваме Joy Joy Joy Joy Joy

# 103
  • някъде из Врачанско
коя ли песен ча пее на хазал а, завидях и искрено и лично Joy Joy Joy много са печения тия фенове, давайте момичета и вас  много ви бива, що не качвате комиксите си и колажите, жани, дани и гъба, айде покорете туитъра, аз ще ви туитвам

# 104
Хаде вечерна разходка за Съра и Ледиту, баняме се hahaha, и лягаме с Керем.

Ще кажа две думи, онази вечер бяхме на клуб, после ходихме в кариоке-бар и да ви кажа 90 % от участниците бяха много добри, такива скици  hahaha, направо Еджето да ги зима, вкл и мене hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Пяхме Ain't No Mountaine High Enough, на филма съм като магарица newsm45

Ели Crossing Arms, да не знаеш Съра как се казва smile3515

Общи условия

Активация на акаунт