Отговори
# 75
  • Още у мъглата ...
Ооо, Габи, на мен пък два пъти повече не ми се задълбава.
Всеки сам преценява за себе си докъде може да стигне, аз за себе си вече прецених.
Мариетке, а честита ти нова титла.

Надееее  Hug  Hug Hug

# 76
  • Още у мъглата ...

Лелееее, чух този невероятен глас и се върнах!!! Миши,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Габи,  Hug вярваш ли, че за теб си мислих като казвах лека нощ засега!!!  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Вярвам, вярвам  Joy Joy Joy То с мойте пословични лека нощи  Joy Joy Joy
Ама зехте доста да леканощвате и вие  Joy Joy Joy То заразно  hahaha hahaha

Joy Joy Joy Ко да прайм, то в диспансера..............  Joy Joy Joy Всяка влязла с една болест, ама накрая колко поприхванали......... hahaha hahaha hahaha

Реших го - ще ФЕмирствам! Твърдо, последно, без връщане назад - ЛЕКА НОЩ!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ха да видим  Joy Joy Joy Joy Joy

# 77

ДиБи, кажи какво ти се слуша, че да те задържим още малко тука, за още няколко Лека нощ,  Hug  Joy Joy Joy

Ох, срам ме е, ама се връщам пак!  Blush Blush Blush Blush

Ей това ми се слуша, защото я обожавам!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 78
  • Още у мъглата ...

станах и аз парче фотограф, само тичам по сокаците и ги дебна да ги снимама Joy Joy Joy

Браво, Павлинче  Hug Издокара ги тоз път снимките да излязат  Grinning Чичеци  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Лелеее, балконя празен  newsm78 Shocked

# 79
  • Още у мъглата ...

ДиБи, кажи какво ти се слуша, че да те задържим още малко тука, за още няколко Лека нощ,  Hug  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Охооо, Диби  Hug Heart Eyes Joy Joy Joy Наспа ли се  Joy Joy Joy Joy
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 80

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Охооо, Диби  Hug Heart Eyes Joy Joy Joy Наспа ли се  Joy Joy Joy Joy
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Това беше! Край! Тутто финито!!!  hahaha hahaha hahaha

Няма ме, фиуууууу  Scatter Scatter Scatter

# 81
  • У дома :)
Габи Hug аз съм тука ама малко слънчасвам Grinning

Мариетче Hug Ди  Hug за музичката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ди Hug лека  Hug Heart Eyes ако не се върнеш де Wink

# 82
  • Още у мъглата ...
Габи Hug аз съм тука ама малко слънчасвам Grinning

Мариетче Hug Ди  Hug за музичката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ди Hug лека  Hug Heart Eyes ако не се върнеш де Wink

То не свърши ли печенето вече  newsm78 Joy Joy

# 83
Всеки сам преценява за себе си докъде може да стигне, аз за себе си вече прецених.

Надееее
Hug  Hug Hug
Щом си рекла, така да бъде. Hug Hug Hug
Страхотно са го направили, наистина майсторски. Когато Емир намери изгубената гривна/колие, не помня точно на приятелката на Фериха, Азра и тук са го преплели в сцените. Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=EqLxGWRNg2M

# 84
Айде свърши ма мноу тъпо ooooh! ooooh!

# 85
  • някъде из Врачанско
габи, оправих ги, ама си ги копвам както трябва, но явно нета ми къса и се получава загуба на данни
иначе има предложение за туит за афк,дано излезе,
 Maricel Virtus ‏@sabrinahashem 2h
@FreiderikouMari @TGrantzioti @fatiamarifiya  @femirgreek A TT FOR #AFK ON THURSDAY 21-11-2013 AT 18:30 TURKISH TIME pic.twitter.com/mGdo6NSJF6

A TT FOR #AFK ON THURSDAY 21-11-2013 AT 18:30 TURKISH TIME

# 86

Надееее
Hug  Hug Hug
Страхотно са го направили, наистина майсторски. Когато Емир намери изгубената гривна/колие, не помня точно на приятелката на Фериха, Азра и тук са го преплели в сцените. Heart Eyes

Лелче Hug тенкю  bouquet
Наистина си е майсторски направено,хареса ми  Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 87
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох ще замълча ,то тука имало размисли и страсти,ние се утрепахме се ядосваме със Слънцата,повлияна от емоциите да не кажа нещо на криво ще се въздържа засега,само ще кажа никой не кара нищо да спира,то даже нелепо звучи,те повечето го гледат ПО,това че си правим майтап,е то ние и с ФЕмир си правим,ми такива сме си ,по добре си се смейкаме,от колкото да спорим и да си опонираме за глупости от сорта Серка и Яман,че са смешна двойка,ми смешни са,предпочитам на смях да го избия,че ако почна с критики,ще изгрубея ненужно според мен  Peace

# 88
  • Още у мъглата ...

Надееее
Hug  Hug Hug

Е, наистина са го направили страхотно  Grinning Heart Eyes Heart Eyes А това с гривната "АЗРА", където са се сетили, браво  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мерси, Наде  Hug Не го бях видяла  Heart Eyes Heart Eyes

# 89
  • Още у мъглата ...
Ох ще замълча ,то тука имало размисли и страсти,ние се утрепахме се ядосваме със Слънцата,повлияна от емоциите да не кажа нещо на криво ще се въздържа засега,само ще кажа никой не кара нищо да спира,то даже нелепо звучи,те повечето го гледат ПО,това че си правим майтап,е то ние и с ФЕмир си правим,ми такива сме си ,по добре си се смейкаме,от колкото да спорим и да си опонираме за глупости от сорта Серка и Яман,че са смешна двойка,ми смешни са,предпочитам на смях да го избия,че ако почна с критики,ще изгрубея ненужно според мен  Peace

Иркааа Hug Heart Eyes Heart Eyes
Вий па ко се трепете със Слънцата  Joy Joy Joy Joy Или викаш, зооор, изпилват ви нервичките  Joy Joy Joy Е, яз за тва не го гледам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт