Отговори
# 60
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мариетке, турни си ВИП-а Laughing

Айде, ето ме и мене сред ВИПА, уляляляля ай лов ю Зизу  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Хади, ВИП намбър 7  Hug (ох, агент 007  smile3534) със здраве да си носиш новата титла и име!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Романтиче, забравих да кажа, прекрасна си в лилаво! Чудна!  Heart Eyes

Гушкам всички сладки   Hug Hug Hug с титли и без титли и ще си погледам нещо, ама още не съм решила какво!!!  newsm78

Засега лека нощ!!!   love001

ДиБи,  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

малко музика за успокоение на страстите, аз няма да взема участие, защото всеки си има мнение и всеки е прав за себе си, а тук никой никого за нищо не ограничава  Hug Hug Hug

# 61
  • Още у мъглата ...

Айде, ето ме и мене сред ВИПА, уляляляля ай лов ю Зизу  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Хади, ВИП намбър 7  Hug (ох, агент 007  smile3534) със здраве да си носиш новата титла и име!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гушкам всички сладки   Hug Hug Hug с титли и без титли и ще си погледам нещо, ама още не съм решила какво!!!  newsm78

Диби, ма ти с кокошките си лягаш нещо  Mr. Green Joy Joy Joy
Хубу, че каза за сега  Joy Joy Joy
Лека нощ Hug ... за сега  Laughing

# 62
  • Още у мъглата ...

ДиБи,  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

малко музика за успокоение на страстите, аз няма да взема участие, защото всеки си има мнение и всеки е прав за себе си, а тук никой никого за нищо не ограничава  Hug Hug Hug

Охооо, Випаджийката  Laughing Hug Heart Eyes Heart Eyes
Няма страсти, бре, говоркаме си  Laughing
Ами да, всеки си има мнение и си го изказва  Grinning
Мерси за песента  Hug Мнооого любим филм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 63

Лелееее, чух този невероятен глас и се върнах!!! Миши,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Габи,  Hug вярваш ли, че за теб си мислих като казвах лека нощ засега!!!  Joy Joy Joy

# 64
  • някъде из Врачанско

ама и в туитъра феновете от чужбина що пускат тези колажи, то значи тази носталгия е повсеместна и очевидна и има защо, нека си играят в нови проекти, ама те им вземат новите образи и ги правят пак двойка и аз съм с тази носталгия и пак си ги гледам в сериалите им, ама си мечтая за фемир, преди час нямах един час интернет и си пуснах една серия за дозиране, и ми беше супер
[img https://pbs.twimg.com/media/BZTQiPoCEAAKE6t.jpg:large  [/img]http://ами това ,още не съм го превела с гугито, ама ще го постна тук
HAZAL KAYA DIYORSANIZ  RT SERENAY SARIKAYA DIYORSANIZ  FAV GÖRELIM BAKALIM KIMIN FANLARI DAHA FAZLAYMIS ?

# 65
  • Още у мъглата ...

Лелееее, чух този невероятен глас и се върнах!!! Миши,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Габи,  Hug вярваш ли, че за теб си мислих като казвах лека нощ засега!!!  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Вярвам, вярвам  Joy Joy Joy То с мойте пословични лека нощи  Joy Joy Joy
Ама зехте доста да леканощвате и вие  Joy Joy Joy То заразно  hahaha hahaha

# 66
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Габи,  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes усетих аз поне леко напрежение, ама може да ми се е сторило, всеки е в правото си да каже какво усеща

# 67
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

ама и в туитъра феновете от чужбина що пускат тези колажи, то значи тази носталгия е повсеместна и очевидна и има защо, нека си играят в нови проекти, ама те им вземат новите образи и ги правят пак двойка и аз съм с тази носталгия и пак си ги гледам в сериалите им, ама си мечтая за фемир, преди час нямах един час интернет и си пуснах една серия за дозиране, и ми беше супер

еха, колко са хубави!!!!!!!!!!!!!

# 68
Ооо, Габи, на мен пък два пъти повече не ми се задълбава.
Всеки сам преценява за себе си докъде може да стигне, аз за себе си вече прецених.
Мариетке, а честита ти нова титла.

# 69
  • Още у мъглата ...

ами това ,още не съм го превела с гугито, ама ще го постна тук
HAZAL KAYA DIYORSANIZ  RT SERENAY SARIKAYA DIYORSANIZ  FAV GÖRELIM BAKALIM KIMIN FANLARI DAHA FAZLAYMIS ?

Този колаж е много хубав  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes
За това дето си го постнала от туити, май е кой има повече фенове, поне така през гуги някак си си го преведох  Laughing

# 70
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Joy Joy Joy Joy Вярвам, вярвам  Joy Joy Joy То с мойте пословични лека нощи  Joy Joy Joy

ДиБи, кажи какво ти се слуша, че да те задържим още малко тука, за още няколко Лека нощ,  Hug  Joy Joy Joy

# 71
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ооо, Габи, на мен пък два пъти повече не ми се задълбава.
Всеки сам преценява за себе си  докъде може да стигне, аз за себе си вече прецених.
Мариетке, а честита ти нова титла.

Наде, мерсаж значи  Hug Hug Hug

# 72

Joy Joy Joy Ко да прайм, то в диспансера..............  Joy Joy Joy Всяка влязла с една болест, ама накрая колко поприхванали......... hahaha hahaha hahaha

Реших го - ще ФЕмирствам! Твърдо, последно, без връщане назад - ЛЕКА НОЩ!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 73
  • Още у мъглата ...

Габи,  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes усетих аз поне леко напрежение, ама може да ми се е сторило, всеки е в правото си да каже какво усеща

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 74
  • някъде из Врачанско

станах и аз парче фотограф, само тичам по сокаците и ги дебна да ги снимам Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт