Отговори
# 45
  • У дома :)
Мераба нарциси, ненарциси, випаджийки, невипаджийки,арестантки,кандидат-арестантки,лейди Беатрис, Дикси и сър Ръдърфорд ли беше Joy Joy някой да изтървах newsm78

Намирам ви в нов красив дом,веднага чичеци за домакинята newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Чичеци и за Ирчика за грозотиите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Чичеци за Дани и Релаксчето за комиксите newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 ,ама пърцуцата и бидонти  са  на дневен ред  Joy Joy Joy Joy

Чай да дам чичеци и на Жани, Габии Снежи и за  техните красотички newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

И накрая крайно време да съ чичекна и мене си нъл съм нарцис newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Е..а си китките  е..а си чудото Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Оооо Ренка Hug чай та чичекна и тебе  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ма къв ми е цветен поста Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ооо забрайх ВИП-а Мариетка я бързо и за нея чичеци  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ай стига толкуз чи са ми точнУ кат на ДидитУ 35: Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 46
Никакви снимки няма да търся Габи, аз приключих с темата за ПО тук.....и не става въпрос за тези черно-бели снимки от караокето, които бях публикувала в темата.
Повече няма да пиша за сериала и героите, само ако има нещо интересно и свързано с Ча.
Абе да не Ви е страх  Серка да не докопа Чагитко, а, особено след, като вече е необвързана!?! Laughing Joy

# 47
Ренкааа  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Диби  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ний сме от сенчасалите  Joy Joy Joy
По тоя повод отивам да похапна ... на сянка  Mr. Green

Hug newsm47

Наде Hug Павлина HugЕли Hug

# 48
  • Още у мъглата ...
На мен пък ми допада  идеята Габче, в пъти я предпочитам през сълзлива и сополива драма. Sick На този етап не виждам нищо за спасяване, защото рейтинга е много добър дори и да не е чак толкова висок може би според очакванията им.
Онези дни в един от туитърите видях снимки от караокето извън снимките, ще ги потърся пак.
Единия ми заприлича на Чачко, беше с карирана риза и седнал.
Шефче. Hug
Хазал и Чаги в АФК.....минало, заминало, можело ама не, аз гледам напред и все по-рядко взе да ми се случва да се връщам назад.
П.П. Даже за да не предизвиквам подобни постове като твоя Габи, мисля да спра да коментирам ПО и всичко за сериала, и героите в тази тема.

Не бях прочела допълнението ти, Наде, затова писах, ако искаш да потърсиш  Grinning
А какъв е проблемът в поста ми, говорим си и си имаме мнения, това, че някъде не съвпадат, ами не съвпадат  Grinning Peace
Всички коментираме ПО и основно главните им герои, така че, не виждам защо трябва да спираш да коментираш, но това си е твое решение де  Grinning
Ти сега да не ми се върза нещо  Rolling Eyes Laughing
А доколкото те познавам, пак ще се върнеш към АФК и ще ни пускаш хубави клипове и песни  Hug Heart Eyes

# 49
  • Още у мъглата ...
Никакви снимки няма да търся Габи, аз приключих с темата за ПО тук.....и не става въпрос за тези черно-бели снимки от караокето, които бях публикувала в темата.
Повече няма да пиша за сериала и героите, само ако има нещо интересно и свързано с Ча.
Абе да не Ви е страх  Серка да не докопа Чагитко, а, особено след, като вече е необвързана!?! Laughing Joy

А това Серка да не докопа Чаги, хич не ми се иска,  Sick ...а, НЕ, моля  Peace  Mr. Green Леле мале  Mr. Green Joy Joy Joy
Но това няма нищо общо с актьорското й майсторство (или по-скоро немайсторство), което коментирах  Peace

Айде, вече отивам да хапвам  Joy Joy Joy Joy

# 50
Разбира се, че макар и рядко да е се връщам понякога към ФЕмир.
Затова и вчера написах Габи, че когато вече не ги виждате на подписа ми и на ава ми, то тогава, ще значи, че съм приключила с тях, но относно ПО наистина имам намерение да спра да пиша тук.
То се е видяло, че тандема Хазал-Чаатай е най-най..... и всеки друг до тях бледнее, и се взема на подбив, не ми се нрави това, и не искам да участвам в подобен род изказвания оттук нататък, защото аз съм човек, който търси доброто и дава шанс дори, и на несретника, и на некадърника а по това се разминавам с доста от Вас. Така, че по темата за ПО не виждам какво бихме могли да си кажем на език, на който да се разберем, а не постоянно да си опонираме.
Навремето бях в подобна ситуация гледайки ПЕ, но това не ме отказа от сезона, даже напротив, много ми е любим, сега също не бих се отказала от ПО, защото все повече ме увлича с всеки следващ епизод и не изпитвам нетърпимост към Серенай, въпреки, че каквото не ми е харесвало в нея досега съм си го казвала.

# 51
  • някъде из Врачанско
реших и аз де слизам до мазата и да обикалям около бидоните, внимавайте,ето вижте кой ме провокира, еле дали си опитвала два пъти в живота си вкуса на пърцуцата ама Joy Joy Joy да не изоставам от отбора
Скрит текст:
[imghttps://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd./hphotos-ak-ash3/1461323_714462275233633_1223195926_n.jpg]http://[/img]

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 22:30 от pavlina ruseva

# 52
# 53
реших и аз де слизам до мазата и да обикалям около бидоните, внимавайте,ето вижте кой ме провокира, еле дали си опитвала два пъти в живота си вкуса на пърцуцата ама Joy Joy Joy да не изоставам от отбора
Скрит текст:

newsm47

Бебе Hug  smile3521

Лека от мен Hug

# 54
  • У дома :)
Павлинче Hug Бебе Hug Joy Joy Joy Joy

Ренка лека Hug Heart Eyes

# 55
  • Още у мъглата ...

Мале, Ели  Hug Heart Eyes, не те здрастих преди малко  Laughing

Ренка  Hug лека  Heart Eyes Явно доста се скапваш с новичкото заведение  Rolling Eyes Heart Eyes
Успех  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 56
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мариетке, турни си ВИП-а Laughing

Айде, ето ме и мене сред ВИПА, уляляляля ай лов ю Зизу  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Ели,  Hug Hug Hug
Павлинка, Hug Hug Hug
Рени, Hug Hug Hug
Габи,  Hug Hug Hug
ДиБи, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз те поканих,слънчице...те ти се кефеха на колажите...  love001
Как сте милички?Пуши ми главата,но скоро трябва да си се върна в диспансера  newsm78
Обичам ви!!!!!

Снежи, много ми хареса това!!!  bouquet  bouquet  bouquet Хайде, по-скоро си идвай у дома!  Heart Eyes

Манка, и аз те чичеквам!  newsm51 newsm51 newsm51
Ама, не само за разясненията по цитирането, а и за "Минаваш през мен" Hug Hug

Ренииии,  Hug и ти ли влезе в състезанието "Кой е по- по- най-красив в диспансера?" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето ти подсилка:
Скрит текст:

На всички слънчасали - приятно слънчасване!  Heart Eyes А, на нас, останалите на сянка - приятно.... сенчасване!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Hug   bouquet smile3521 newsm47 Добре че беше ти да видя че Снежи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes се е появила Hug хич не ми се чете Rolling Eyes

Много хубави ФЕМИР!!!!!

Наде,  Hug Hug Hug

# 57
  • някъде из Врачанско
ма аз не се страхувам че серенайката ще гепне чаатайчо, щото требва чафка да му е изпила акъла да се вземе с тази особа, и аз надзъртам в приливите, там само четирима човека носят целия филм-чаатайчо, баръш, мине и танер, а момичето дето играе приятелката на мира също почна да се реализира, в началото актрисата-майката на яман да и тя, леле другото е пълнеж, а манекенката-ужас, не говоря за физиката и, няма никакви актьорски заложби, всичко е равно и еднакво, дано се поразвие, ама, харесва ми социалната тема, затова и рейтинга им върви и разбира се заради февовете им е
иначе Хазал Кая е в блестяща форма, там пък  и небахат чекре е тази която също дърпа напред и хазалчето, усвоила е нови неща, не говоря пак за физика, не ги гледам на външен вид, я жестове, мимики, емоции, играе ,въпреки всичко и си личи че се раздава, не маркира, това за мен е важно, давайте вашите мнения, всички тук сме затова заедно да си споделяме

# 58
Мариетке, турни си ВИП-а Laughing

Айде, ето ме и мене сред ВИПА, уляляляля ай лов ю Зизу  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Хади, ВИП намбър 7  Hug (ох, агент 007  smile3534) със здраве да си носиш новата титла и име!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Романтиче, забравих да кажа, прекрасна си в лилаво! Чудна!  Heart Eyes

Гушкам всички сладки   Hug Hug Hug с титли и без титли и ще си погледам нещо, ама още не съм решила какво!!!  newsm78

Засега лека нощ!!!   love001

# 59
  • Още у мъглата ...
Разбира се, че макар и рядко да е се връщам понякога към ФЕмир.
Затова и вчера написах Габи, че когато вече не ги виждате на подписа ми и на ава ми, то тогава, ще значи, че съм приключила с тях, но относно ПО наистина имам намерение да спра да пиша тук.
То се е видяло, че тандема Хазал-Чаатай е най-най..... и всеки друг до тях бледнее, и се взема на подбив, не ми се нрави това, и не искам да участвам в подобен род изказвания оттук нататък, защото аз съм човек, който търси доброто и дава шанс дори, и на несретника, и на некадърника а по това се разминавам с доста от Вас. Така, че по темата за ПО не виждам какво бихме могли да си кажем на език, на който да се разберем, а не постоянно да си опонираме.
Навремето бях в подобна ситуация гледайки ПЕ, но това не ме отказа от сезона, даже напротив, много ми е любим, сега също не бих се отказала от ПО, защото все повече ме увлича с всеки следващ епизод и не изпитвам нетърпимост към Серенай, въпреки, че каквото не ми е харесвало в нея досега съм си го казвала.

Наде, честно казано, не ми се задълбава повече, макар, че има какво да кажа по горенаписаното   Simple Smile Rolling Eyes
Всъщност 3 неща ще кажа  Grinning Peace
Не би могла да знаеш, доколко давам шанс на несретника в живота си Peace Виж на некадърника не знам дали ще дам много шанс  Peace

Пак преди няколко теми писах, че ми идват в повече тези препратки към Хазал, когато започнем да критикуваме Серенай, по-скоро, че издигаме в култ Хазал-Чаги, като партньори, ок, ами мноооого по-добри са от партньорството Серенай-Чаги, но това не означава, че цял живот ще играят само Хазал и Чаги и никой от нас не го е казвал  Peace

Никой няма намерение да те отказва от сериала, още повече, че повечето от нас също го следят, включително и аз  Peace

Божкеееее, изобщо не съм си мислила, че толкова надълбоко ще пиша  Joy Joy Joy
Стига ми толкова за тази вечер  Laughing Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт