Отговори
# 300
  • У дома :)
Ох ше падна Аулин за зъбобол майка му тогава я е боляло зъб и го кръстила така ,защото това бил лека  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ели лелче, ти още малко и, щего изкараш, че се казва Шаолин, Mr. GreenJoy иначе според мен на бг звучи Айлин.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 301
Ауу,на балконя само аз и Ели сме  Rolling Eyes  много пусто днес  Laughing

Един Чачи развълнуван диригент  #Silly

И аз  Laughing

Тук има тийн излъчване и е много сладък, за първи път с новия имидж ми харесва Heart Eyes
Аууу особено веждите са му трепач Sick Mr. Green

Привет и на другите Hug

Цитат
Ох ше падна Аулин за зъбобол майка му тогава я е боляло зъб и го кръстила така ,защото това бил лека
Joy Joy Joy
Ели лелче, ти още малко и, ще го изкараш, че се казва Шаолин, Mr. Green добре, че не е монах Joy иначе според мен на бг звучи Айлин.
Joy Joy Joy Joy

# 302
Оооо, патронеске, Hug свърши ли за днес, или намери място за лаптопа си?
На мен в изминалия епизод много ми хареса като излъчване Чаатай, имаше един такъв свежарски вид и беше много усмихнат. За първи път отначалото на ПО видях старата му усмивка, която незнайно къде беше скрил. Като гледам и в предстоящия епизод усмивката му, ще грее на лицето.

# 303
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не са все още.
Зизу ти и на Хаваеца ли ще правиш ултар.
Хаваеца съм си го заплюла още 1-ви сезон. Laughing
Пък и аз олтари не правя...напрау ги прибирам в хралупата. Grinning

# 304
# 305
Не стават ли много у вас.Дай някой на сам. Heart Eyes

# 306
Не стават ли много у вас.Дай някой на сам. Heart Eyes
Ко плачеш ся...яле съм ти пуснала в събота Илайджа... Laughing Laughing Laughing
Джон е свободен, Дзверо, Стрелочника...ухаааааа...яле колко мнооу жълъди за твойта хралупа. Grinning

# 307
  • В света на мечтите... ❤
Ами и на мен ми прилича на женско името Айлин  Rolling Eyes ,защото предимно на жени съм го срещала,но явно е универсално,те тия турци всичко им е карашък,много не се впечатляват от родът като граматична категория в езика май,май  Joy

# 308
Не са все още.

Наспа ли съ ма Зизулке Hug Heart Eyes

# 309
Не са все още.

Ощи не съм легала... smile3507 Ама след малко си зеем сънче...сао да ми стане сладкиша и МишоГътакиса. Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 310
Не са все още.

Ощи не съм легала... smile3507 Ама след малко си зеем сънче...сао да ми стане сладкиша и МишоГътакиса. Heart Eyes Hug Heart Eyes

Да метниш после насам, че както съм гладна майкоуууууу eat eat eat eat eat eat eat eat eat

# 311
Ами и на мен ми прилича на женско името Айлин  Rolling Eyes ,защото предимно на жени съм го срещала,но явно е универсално,те тия турци всичко им е карашък,много не се впечатляват от родът като граматична категория в езика май,май  Joy
Те нямат родове Дани, за тва е така... Laughing
Например "О" е и за ТОЙ и за ТЯ. Кардешим - Братко и за да го отделят за момиче е КЪЗ-кардешим.

# 312
  • В света на мечтите... ❤
Не са все още.

Да метниш после насам, че както съм гладна майкоуууууу eat eat eat eat eat eat eat eat eat
Ти пъ отде го извади тоя глад,снощи нали яде Харибо,то ти стига за една седмица напред    Naughty  hahaha hahaha hahaha

# 313
Оооо, патронеске, Hug свърши ли за днес, или намери място за лаптопа си?
На мен в изминалия епизод много ми хареса като излъчване Чаатай, имаше един такъв свежарски вид и беше много усмихнат. За първи път отначалото на ПО видях старата му усмивка, която незнайно къде беше скрил. Като гледам и в предстоящия епизод усмивката му, ще грее на лицето.
Скрит текст:
Наде Hug не съм Laughing до довечера има време/21-22ч/ Laughingна барплота е ама кат влезе някой го прибирам бързо че ми пречи  Laughing

# 314
  • Под Сините камъни
Не са все още.

Ти пъ отде го извади тоя глад,снощи нали яде Харибо,то ти стига за една седмица напред    Naughty  hahaha hahaha hahaha
то и аз ядох бадемки ам се нареждам на опашката за сладкиша  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт