Отговори
# 360
Дилърките  Hug Hug Hug

Санем-Неотказващата  Joy Joy Joy Joy
Малее, колко мразя понеделника, имам чувството, че е петък, а още не е свършил Whistling

# 361
  • В света на мечтите... ❤
Габче Hug ши са бийми ли за Ча Mr. Green

Аз ни съ отказвам от него, нищу чи аз съм му кака с нинам си колко годинки,ама той каза в едно интервю че може и по-възрастна тъй чи съм баш за него Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Па вий са трепете за Керо Mr. Green
Ааа и аз не съм се отказала от Чачко.Той да дойде тук шъ му опрайми причьоската и шъ го налейми с някое и друго килце и шъ видят те тогаз кон боб яде ли.И Слънчо си искам и Дзверо също никой не отказвам само да ми паднат  smile3508
Хубу ,то къде 2 там и 3  Mr. Green па мой му даваш и бадемки, па аз от харибото и ши стани пак напет момък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ели,само с  бадемки и Харибо,със сигурност за една седмица ще си върне формата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 362
  • Под Сините камъни

Аз ни съ отказвам от него, нищу чи аз съм му кака с нинам си колко годинки,ама той каза в едно интервю че може и по-възрастна тъй чи съм баш за него Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Ааа и аз не съм се отказала от Чачко.Той да дойде тук шъ му опрайми причьоската и шъ го налейми с някое и друго килце и шъ видят те тогаз кон боб яде ли.И Слънчо си искам и Дзверо също никой не отказвам само да ми паднат  smile3508
Хубу ,то къде 2 там и 3  Mr. Green па мой му даваш и бадемки, па аз от харибото и ши стани пак напет момък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
и да поне бадемки имам в излишък  Mr. Green
Дани че аз жена за един мъж ли съм  Mr. Green.Остъй я тая Санемка,тя не е от нашата порода  Naughty(малии добре че мъжо не чете тук )

# 363
18+

Скрит текст:
Американец, французин и бай Ганьо пътували на един кораб. И както били на палубата си говорели за излегналата срещу тях жена:
- Мисля да взема една бутилка френско шампанско и цветя и да отида да ухажвам тази мадмоазел - казал французинът.
- Сега сме в американски води и мисля, че е редно аз да взема една бутилка уиски и цветя и аз да ухажвам тази прелестна мис - отвърнал американеца.
След това и двамата се обърнали към бай Ганьо, който пиел бира и го попитали:
-А вие мосю Ганьо, защо не се намесвате в нашия разговор? Да не сте гей?
-Абее аз я плющя от една седмица, ама щом трябва и ша я ухажвам!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Скрит текст:
Групов секс... Чува се само "ох, ах"... По някое време петимата спират за малко. Един от мъжете
казва:
- Ей, искате ли да ви разкажа един виц?
Една от жените:
- Само да не е мръсен!.

# 364

Ааа и аз не съм се отказала от Чачко.Той да дойде тук шъ му опрайми причьоската и шъ го налейми с някое и друго килце и шъ видят те тогаз кон боб яде ли.И Слънчо си искам и Дзверо също никой не отказвам само да ми паднат  smile3508
Хубу ,то къде 2 там и 3  Mr. Green па мой му даваш и бадемки, па аз от харибото и ши стани пак напет момък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
и да поне бадемки имам в излишък  Mr. Green
Дани че аз жена за един мъж ли съм  Mr. Green.Остъй я тая Санемка,тя не е от нашата порода  Naughty(малии добре че мъжо не чете тук )

Te ако прочетат какво си пишем,ше се хванат за главите сигурно  ooooh!  Mr. Green  Той моя приятел все ме пита вечер,какво толкова съм пишела,викам ми обсъждаме си сериала тука  Joy Joy Joy

# 365
Скрит текст:

Ча и Серка Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 366
  • Още у мъглата ...
Габи  Hug, аз затуй записвам, после да нема прИтенции, щото още от сега олд бЪт голд, Ели Hug пу втора за Чачи Hug
Ама и вашта не е лесна, ще се борите с жълтата стоножка, аз вече и викам Годзила, как се Фърля, не е истина, а пък като знам и че го е целувала  Sick ooooh!

Записвай, Джейн, записвай, после да няма хъката-мъката  Mr. Green Joy

А за Серкините джуки, дет са го пипали, амиииии ... ще направим яка дезинфекция на Чачи, ко да се праи  Joy Joy Joy Joy

# 367
  • Под Сините камъни

Ааа и аз не съм се отказала от Чачко.Той да дойде тук шъ му опрайми причьоската и шъ го налейми с някое и друго килце и шъ видят те тогаз кон боб яде ли.И Слънчо си искам и Дзверо също никой не отказвам само да ми паднат  smile3508

Te ако прочетат какво си пишем,ше се хванат за главите сигурно  ooooh!  Mr. Green  Той моя приятел все ме пита вечер,какво толкова съм пишела,викам ми обсъждаме си сериала тука  Joy Joy Joy
ааа то и аз туй казвам  Joy Joy Joy ама не ги лъжем де.Сериала си обсъждаме  Whistling

# 368
# 369
18+

Скрит текст:
Американец, французин и бай Ганьо пътували на един кораб. И както били на палубата си говорели за излегналата срещу тях жена:
- Мисля да взема една бутилка френско шампанско и цветя и да отида да ухажвам тази мадмоазел - казал французинът.
- Сега сме в американски води и мисля, че е редно аз да взема една бутилка уиски и цветя и аз да ухажвам тази прелестна мис - отвърнал американеца.
След това и двамата се обърнали към бай Ганьо, който пиел бира и го попитали:
-А вие мосю Ганьо, защо не се намесвате в нашия разговор? Да не сте гей?
-Абее аз я плющя от една седмица, ама щом трябва и ша я ухажвам!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Скрит текст:
Групов секс... Чува се само "ох, ах"... По някое време петимата спират за малко. Един от мъжете
казва:
- Ей, искате ли да ви разкажа един виц?
Една от жените:
- Само да не е мръсен!.

Охх,падам с тези вицове,Джейни  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
А като прочетох за прахосмукачка се сетих,че аз трябва да яхна моята(ама истинската  Mr. Green ) ,че от сутринта се каня,а то скоро ще се стъмни вече  ooooh!  Joy Joy Joy

# 370
  • Още у мъглата ...

Нема се бием, бре, ша си го менкаме  Mr. Green Joy Joy
То ся няма много желаещи, та няма да е сложна разменната програма  Joy Joy Joy
Габче Hug имаме дийл дет съ вика Party Party Party Party

И после кат стане пак ей такъв Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ши гу искат ма той ши си люби само назе Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

Их, бе, Ели, не ги подсещай къв си е хубав иначе, че пак ша са наточат  Joy Joy Joy Joy
Чей гу скрия само за нас си  Mr. Green

# 371
  • Под Сините камъни

Нема се бием, бре, ша си го менкаме  Mr. Green Joy Joy
То ся няма много желаещи, та няма да е сложна разменната програма  Joy Joy Joy
Габче Hug имаме дийл дет съ вика Party Party Party Party

И после кат стане пак ей такъв Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ши гу искат ма той ши си люби само назе Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

Их, бе, Ели, не ги подсещай къв си е хубав иначе, че пак ша са наточат  Joy Joy Joy Joy
Чей гу скрия само за нас си  Mr. Green
и за мен  Mr. Green

# 372
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Ча и Серка Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 373

ааа то и аз туй казвам  Joy Joy Joy ама не ги лъжем де.Сериала си обсъждаме  Whistling
Само дето наблягаме на някои герои повече от на други  Whistling Whistling Whistling  Mr. Green

# 374

Общи условия

Активация на акаунт