Отговори
# 450
Ирчи Hugspoko  love001, надявам се всичко да е наред Hug

Зиз Hug, честити кЮлоти  bouquet, ама това

Извънбрачна дъщеря на Луцифер, откъде го измисли  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

ВИП намбър 7 Hug

# 451
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мерси ви милички,аз съм позитивна и казвам,че ще се оправи бързо и на нея така и викам,айде стига се гивизи,я са скочиш и да рипнеш една ръченица тука  hahaha hahaha hahaha
Ох,надрусах се от тия миризми на лекарства и взех да ръся простотии,отивам да изпълнявам задачите на Зизу,че ся ще се разлютите из страниците  Joy Joy Joy

# 452
Ирче  spoko

оххх бегам да си гледам вещиците и разорените момичета...по някое време пак шЪ дОда  Peace

# 453
  • Под Сините камъни
Ирче бързо да минава  Hug
Зизунче айде честити ти гащурляци  и на теб  Hug

# 454
  • в подножието на планината
Здравейте! wavey

И аз като Зизу се наспаф... Laughing

Ирче, Hug дано всичко да е наред...  Praynig

И за да съм по темата ... Mr. Green Една от любимите ми ФЕмирски снимки... Heart Eyes

# 455
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ко си ги мерите бе...?  Mr. Green Моя е на 50 Joy Joy Joy Joy

Лелчето, Hug педофилка... Joy Joy Joy Joy цели 3м. по-голяма от мъжа си... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Зизуно,по болниците бях цял ден,ама да не ви се оплаквам,че ще отидат 3 часа у рев и сополи  hahaha hahaha
Я разкажи... Thinking
Не мой да имаш проблем и семейството да не знай за него. Naughty

Само няма са дуеш с новите кюлоти  Naughty
Бабето карах,че я оставиха в болницата ,ама от 9 съм по болниците ,та до преди малко,то бяха едни диагнози,та втори,накрая както я карах с количката,че тя се умори да върви ,и като взех да я силя и да пъркам като кола,тя вика ох ма,ще ме убиеш тука,викам споко ,аз имам жълта книжка,то можеха и у психото ме заключат ако бяха ме видели повечко хора  hahaha hahaha hahaha
Важното е ,че във всяка ситуация намирам да се смея  Joy Joy Joy

Ирка, дано мине леко престоя в болницата, че там хората повече се разболяват май от чудните условия и обноски, ама .... добре че си била ти, та да и вдигнеш настроението

Зизу, ох ама как пропуснах да честитя новите гащи, лелеле хайде разкарвай ги с гордост  newsm51 newsm51 newsm51

ДиБи, винаги си забелязана,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes моля ти се гледай ся какви приказки, хайде леки танци/манци  Hug Hug Hug

Джейни,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Верич, Hug Hug Hug

ПепиHug Hug Hug

Илде,  Hug Hug Hug

# 456
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нарцисчева...ти си краяяяяяяяяяяя... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мой ли да коркаш бабето ся... Joy Joy Joy
Тя нали е добре?

Ами добре,добре колко да е щом я оставиха там,абе добре е щом се хилише като я въртях с количката и почнах да я клатя и да викам,нани нани на ,тя вика стига ма не ми се спи  hahaha hahaha hahaha Има нещо колит и кво беше,и връща храната,те за това я оставиха да я подсилят с глюкоза малко,до 4 дена предполагам ще я изпишат  Peace
На тва му се вика "Гастроезофагиален рефлукс"Whistling

# 457

Извънбрачна дъщеря на Луцифер, откъде го измисли  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

tooth tooth tooth tooth tooth tooth

Илде Hug добро утро!

Вип-7 Hug

# 458
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Нарцисчева...ти си краяяяяяяяяяяя... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мой ли да коркаш бабето ся... Joy Joy Joy
Тя нали е добре?

Ами добре,добре колко да е щом я оставиха там,абе добре е щом се хилише като я въртях с количката и почнах да я клатя и да викам,нани нани на ,тя вика стига ма не ми се спи  hahaha hahaha hahaha Има нещо колит и кво беше,и връща храната,те за това я оставиха да я подсилят с глюкоза малко,до 4 дена предполагам ще я изпишат  Peace
На тва му се вика "Гастроезофагиален рефлукс"Whistling

ох този рефлукс го има и мъжът у дома и затова всеки пие Сопрал, за да не е мъка вечерите ...

# 459
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Извънбрачна дъщеря на Луцифер, откъде го измисли  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

tooth tooth tooth tooth tooth tooth

Илде Hug добро утро!

Вип-7 Hug

Много ЯКО, сега го видех и аз, ама много ме изкефи, много, ходи ти  Joy Joy Joy Joy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 460
ади пак да вЪ надникна Crazy чи шЪ турям масата за вечеря   chef  до сигЪ сЪ праяФ на готвачка   chef
Зизун Hug моЙ ли д'ан тЪ отразим мЪ джанъм баш пЪ теб Joy Joy Joy Joy Joy
Ирче Hug ми тя шашърдък станала баба ти от теб  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy дано се оправи бързо жената Peace
Диби Hug чек те отразим и теб Blush да не, да останеш неотразена Simple SmileчИ те тук к'ат си вземат дозата и са дрогирват тотално Party мен нИ ли мЪ отразЪт зна'им чи са неадекватни у моменто Joy Joy Joy Joy добре че съм им свикнала вечИ Joy Joy Joy
Мише Hug Илде HugПепита HugВерич HugДжейни Hug чек вЪ нагушкЪм и вас
загрозяването е задължително Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.п. от другата стая само се чува:''Хайде бе мамооооооооооооооо''
и аз така   animal037  animal037  animal037  animal037  animal037

# 461
  • в подножието на планината

Мариета, Hug Зизу, Hug Жани, Hug

И коя е извънбрачната дъщеря на Луцифер?... newsm78 Ще ме уморите... Joy откъде ги измисляте тия... Joy

# 462

И коя е извънбрачната дъщеря на Луцифер?... newsm78 Ще ме уморите... Joy откъде ги измисляте тия... Joy
Аз Peace от къде ги измислям... newsm78 ми не знам...измислям си ги... Joy Joy Joy Joy

# 463
Тая вечер имате някаква муза ама весела де.
А Луцифер са го взели от Древните Хейли в 6 епизод в началото го споменава. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 464
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Аз Peace от къде ги измислям... newsm78 ми не знам...измислям си ги... Joy Joy Joy Joy

защото си умна, затова идеите преливат ли преливат  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт