Отговори
# 435
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
box box box box bash bash bash

# 436
  • У Диспансера ...♥♥♥
чеки да ги скриим  smile3506
Ели  Hug ,ти тежката артилерия на олд колекшъна изкара бе,душа  Crazy ,нидей,че така някоя отказала се мой да я издуха вятъра на обратно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мой е, мой е  Joy Joy Joy дет дъщеря ми гледа едно филмче ""Мързел град " се вика ,че там има един Свидльо и за всичко вика мое е,мое е , чи аз тъй кат него Joy Joy Joy Joy Joy

Ма не е ли готин ся кажи, най-големия хубавец е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да ама Спортакус е дащен пък  Joy Joy Joy

# 437
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Привет, Зизу, Hug Hug Hug привет и на всички ви, ама пак едни красоти днес, тцтцтцтцтц и само да кажа и аз съм в кюпа за Чаатай - и Емир и Яман,  Joy Joy Joy Joy

ох голям зор днеска след отпуска, ми се видя рунтаво небето дето се вика, добре че вече съм Випка, че поне хубаво спах и тъй друго си е сега  Joy Joy Joy Joy

хайде за добре дошла да дигна малко джангър като диджейка  Wink

">#t=98[/video]

# 438
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy Joy Joy Успокой се бе,още не съм влязла и ме почна моля ви се  Crossing Arms

# 439
Кво успокои се? Не дошла тук да поздрави, сао си разхождаш кюлотите по чуждите мегдани...аааааааа.... Crossing Arms Mr. Green Joy

# 440
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ко си ги мерите бе...?  Mr. Green Моя е на 50 Joy Joy Joy Joy

Лелчето, Hug педофилка... Joy Joy Joy Joy цели 3м. по-голяма от мъжа си... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Зизуно,по болниците бях цял ден,ама да не ви се оплаквам,че ще отидат 3 часа у рев и сополи  hahaha hahaha

# 441
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Иркааааа, Hug Hug Hug, как е новият домашен любимец? Аз да си кажа ко прая - кафе пия и се чудя дали да гледам 8еп на ПО или Ревенджа  Joy Joy Joy Joy

# 442
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кво успокои се? Не дошла тук да по здрави, сао си разхождаш кюлотите по чуждите мегдани...аааааааа.... Crossing Arms Mr. Green Joy
Там има по малко матриал,а тука винаги чета от до,там по-диагонал минавам  hahaha hahaha И отивам да се заема със задачата дет си я поставила  Naughty

# 443

Лелчето, Hug педофилка... Joy Joy Joy Joy цели 3м. по-голяма от мъжа си... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Зизуно,по болниците бях цял ден,ама да не ви се оплаквам,че ще отидат 3 часа у рев и сополи  hahaha hahaha
Я разкажи... Thinking
Не мой да имаш проблем и семейството да не знай за него. Naughty

# 444
  • У Диспансера ...♥♥♥

Иркааааа, Hug Hug Hug, как е новият домашен любимец? Аз да си кажа ко прая - кафе пия и се чудя дали да гледам 8еп на ПО или Ревенджа  Joy Joy Joy Joy
Любимеца му взехме една каишка със звънче и си дрънка из клетката  Joy Joy Joy

# 445
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Я разкажи... Thinking

Разкажи, имаме и време бол, и кърпички, и сме си едно как няма да знаеме, хайде сподели  Hug Hug Hug

# 446
  • У Диспансера ...♥♥♥

Я разкажи... Thinking

Само няма са дуеш с новите кюлоти  Naughty
Бабето карах,че я оставиха в болницата ,ама от 9 съм по болниците ,та до преди малко,то бяха едни диагнози,та втори,накрая както я карах с количката,че тя се умори да върви ,и като взех да я силя и да пъркам като кола,тя вика ох ма,ще ме убиеш тука,викам споко ,аз имам жълта книжка,то можеха и у психото ме заключат ако бяха ме видели повечко хора  hahaha hahaha hahaha
Важното е ,че във всяка ситуация намирам да се смея  Joy Joy Joy

# 447
Нарцисчева...ти си краяяяяяяяяяяя... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мой ли да коркаш бабето ся... Joy Joy Joy
Тя нали е добре?

# 448
Чакай и аз да се намъкна,   Rolling Eyes току виж съм забелязана!  smile3534

Ирка,  Hug дано всичко с бабчето ти е ОК!  Hug Hug Hug

Гушки за всички поред, без да изброявам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И няма само Зиз да рипа хорца  Crossing Arms и аз отивам!!!

Гюле-гюлеееееееееее!!!   love001  love001  love001

# 449
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нарцисчева...ти си краяяяяяяяяяяя... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мой ли да коркаш бабето ся... Joy Joy Joy
Тя нали е добре?

Ами добре,добре колко да е щом я оставиха там,абе добре е щом се хилише като я въртях с количката и почнах да я клатя и да викам,нани нани на ,тя вика стига ма не ми се спи  hahaha hahaha hahaha Има нещо колит и кво беше,и връща храната,те за това я оставиха да я подсилят с глюкоза малко,до 4 дена предполагам ще я изпишат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт