Отговори
# 375
  • Под Сините камъни
Габче Hug ши са бийми ли за Ча Mr. Green

Аз ни съ отказвам от него, нищу чи аз съм му кака с нинам си колко годинки,ама той каза в едно интервю че може и по-възрастна тъй чи съм баш за него Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Па вий са трепете за Керо Mr. Green
Ааа и аз не съм се отказала от Чачко.Той да дойде тук шъ му опрайми причьоската и шъ го налейми с някое и друго килце и шъ видят те тогаз кон боб яде ли.И Слънчо си искам и Дзверо също никой не отказвам само да ми паднат  smile3508
Хубу ,то къде 2 там и 3  Mr. Green па мой му даваш и бадемки, па аз от харибото и ши стани пак напет момък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
и да поне бадемки имам в излишък  Mr. Green
Дани че аз жена за един мъж ли съм  Mr. Green.Остъй я тая Санемка,тя не е от нашата порода  Naughty(малии добре че мъжо не чете тук )

Te ако прочетат какво си пишем,ше се хванат за главите сигурно  ooooh!  Mr. Green  Той моя приятел все ме пита вечер,какво толкова съм пишела,викам ми обсъждаме си сериала тука  Joy Joy Joy
ааа то и аз туй казвам  Joy Joy Joy ама не ги лъжем де.Сериала си обсъждаме  Whistling
Само дето наблягаме на някои герои повече от на други  Whistling Whistling Whistling  Mr. Green
ее те щот са главните затуй  Naughty

# 376
  • Още у мъглата ...
Отиам да се красотня малко, леко по-после пак  Laughing
Елиии, дръж фронта, че както пусна Пепина трета, кат дойда да не е станала опашка  Mr. Green Joy Joy Joy

# 377
  • У дома :)
18+

Скрит текст:
Американец, французин и бай Ганьо пътували на един кораб. И както били на палубата си говорели за излегналата срещу тях жена:
- Мисля да взема една бутилка френско шампанско и цветя и да отида да ухажвам тази мадмоазел - казал французинът.
- Сега сме в американски води и мисля, че е редно аз да взема една бутилка уиски и цветя и аз да ухажвам тази прелестна мис - отвърнал американеца.
След това и двамата се обърнали към бай Ганьо, който пиел бира и го попитали:
-А вие мосю Ганьо, защо не се намесвате в нашия разговор? Да не сте гей?
-Абее аз я плющя от една седмица, ама щом трябва и ша я ухажвам!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Скрит текст:
Групов секс... Чува се само "ох, ах"... По някое време петимата спират за малко. Един от мъжете
казва:
- Ей, искате ли да ви разкажа един виц?
Една от жените:
- Само да не е мръсен!.

Охх,падам с тези вицове,Джейни  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
А като прочетох за прахосмукачка се сетих,че аз трябва да яхна моята(ама истинската  Mr. Green ) ,че от сутринта се каня,а то скоро ще се стъмни вече  ooooh!  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

От толкоз красота и компа ми заби вече Joy Joy Joy Joy

# 378
# 379
  • В света на мечтите... ❤
чеки да ги скриим  smile3506
Ели  Hug ,ти тежката артилерия на олд колекшъна изкара бе,душа  Crazy ,нидей,че така някоя отказала се мой да я издуха вятъра на обратно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 380
  • Под Сините камъни
Отиам да се красотня малко, леко по-после пак  Laughing
Елиии, дръж фронта, че както пусна Пепина трета, кат дойда да не е станала опашка  Mr. Green Joy Joy Joy
Къде отиваш бе Габи.Аз се красотня от сутринта не че ми личи де.И да знаиш че винаги съм си била за Чачко само че бях под прикритие

# 381
Ели  Hug ,ти тежката артилерия на олд колекшъна изкара бе,душа  Crazy ,нидей,че така някоя отказала се мой да я издуха вятъра на обратно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мой е, мой е  Joy Joy Joy дет дъщеря ми гледа едно филмче ""Мързел град " се вика ,че там има един Свидльо и за всичко вика мое е,мое е , чи аз тъй кат него Joy Joy Joy Joy Joy

Ма не е ли готин ся кажи, най-големия хубавец е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 382
  • В света на мечтите... ❤
Охх,вече наистина яхвам прахосмукачката и отлитам,че след малко мрак ще падне и няма да видям боклука  Mr. Green

# 383
Аз пък понеже си следя редовно само ПО и то с най-голямо удоволствие без да се разсейвам с други извънземни мъжки индивиди(по принцип), и все повече свикнах да гледам Чаатай като Яман(само маааалко да му скъсят бретона), и започнах да отвиквам от визията му на Емир.

# 384
Навестявам ви и ви нося на коя кафенце на коя чайче.

http://www.youtube.com/watch?v=AtKZKl7Bgu0
http://www.youtube.com/watch?v=QA_ONzF9Xz4

# 385

И да криеш, и да не криеш, работата е ясна! И аз се нареждам на опашката! smile3534

Пък и хилядократно съм казвала, че със сегашната визия на Ча нямам проблеми!!!  Blush Blush Blush  Е, и аз съм в графа "по-големички", ама..... ще го преживее!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 386

И да криеш, и да не криеш, работата е ясна! И аз се нареждам на опашката! smile3534

Пък и хилядократно съм казвала, че със сегашната визия на Ча нямам проблеми!!!  Blush Blush Blush  Е, и аз съм в графа "по-големички", ама..... ще го преживее!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ди Hug нареждай съ Hug Hug Hug То май сичките сме по-големички ма кво ни пука Mr. Green

Гале  Hugтенкю аз ши зема чайчи щот от кафету нимой заспа тая вечер Mr. Green
И за музичката  bouquet  bouquet  bouquet

Лелче Hug аз не подбирам , се си го аресвам и даже и бритонят му ни мъ дразни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 387
  • Под Сините камъни
Гале и аз си зимам от чайчиту  Hug
Абе кви ни пука че сме каки на Ча важно е либовта да е взаимна другото е бошвер  Mr. Green

# 388
Споко, той Чачи все по аблички си пада Party Party Party

# 389

Ели лелче, Hug щом си го харесваш Яманчо, спешъл фор ю.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 16:43 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт