Отговори
# 465
  • в подножието на планината

И коя е извънбрачната дъщеря на Луцифер?... newsm78 Ще ме уморите... Joy откъде ги измисляте тия... Joy
Аз Peace от къде ги измислям... newsm78 ми не знам...измислям си ги... Joy Joy Joy Joy

Зизу,  love001 продължавай в същия дух... Grinning

# 466
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Joy Joy

# 467
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 468
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
докато нема никой, да взема да ви напускам музичка, таман и да не ви харесва, няма кой да ме секне  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ама ще пестя листите и на скрито ша бъдат  Wink Wink Wink Wink
Скрит текст:

# 469
# 470
  • У дома :)
Мариетче Hug за УитнитУ  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  love001  love001  love001

За който не съм поздравила днес Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 471
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мариетче Hug за УитнитУ  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  love001  love001  love001

За който не съм поздравила днес Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Елииииии, Hug Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Уитни пее за тебе, спешъл поздрав  Hug Hug Hug

ох нета ми е мега бавен днес, ужас направоооо

# 472
  • Под Сините камъни
Айде и тук да загрозим.Бях обещала на Ренито

# 473
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Айде и тук да загрозим.Бях обещала на Ренито

ах ах ах ах ах ФЕМИР ФОРЕВЪР, страхотно е!!!!!!

# 474
Скрит текст:
Не само, че ви надуших, ами гледам и пари искате да изкарвате от моето сладкишче, без да ми давате дял Mr. Green
Ей, на Ча е свободен, само Габи има претенции   bouquet, ориентирайте се, даже е по-агнишку от Керо Laughing

Скрит текст:
Ааа,нещем Ча вече,Габи да го тренира него  Mr. Green  А и той ми е малко прекалено агнешки,че съм му кака с една година  Mr. Green Пък Керемчик ми е батко с цели две годинки  Heart Eyes   Whistling Whistling Whistling
Да, ама е мой   Party Party Party
Аз понеже не гледам друго освен ASK, и не се отказвам, Въобще не се отказвам Peace
А това за Чачи си го записвам у тефтера, и ти, и Ирка, кво става newsm78, тука щяхте да се избиете, сега не го искате ooooh!

А не казваш фейса ко ти написа за пърцуцата  hahaha hahaha hahaha
Ми слънцата, виждам те редовно като пишеща в слънчевата тема, или само Керемчо ти е изгора  Joyбез да следиш сериала.....и каква я свърши той, едно искате, друго става и с мома в леглото!?! Joy
Днес гледах първи епизод на сериала с Гиземчето, голяма е сладурана, ще го гледам.

# 475
Ели Hug,
Миши Hug, страхотна песен, онзи ден не можах да те поздравя за Селин Дион и think twice Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пепи Hug, страхотен колаж Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, толкова любов струи от ФЕМИР!

newsm18 newsm18 newsm18ФЕМИР ФОРЕВЪР! newsm18 newsm18 newsm18

# 476
Наде, точно Керем от слънцата е моя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, нЕ този от ASK, там Джан хващаше окото, ама го дадох без бой на Лудосчето, че тя му  е горям фен.

# 477
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде, точно Керем от слънцата е моя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, нЕ този от ASK, там Джан хващаше окото, ама го дадох без бой на Лудосчето, че тя му  е горям фен.
Да твоя е няма спор,ама у съня  hahaha hahaha hahaha

# 478
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мъже ли се раздават??? newsm78 newsm78 newsm78

# 479
Наде, точно Керем от слънцата е моя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, нЕ този от ASK, там Джан хващаше окото, ама го дадох без бой на Лудосчето, че тя му  е горям фен.
Знам Джейн кой Керемчо е на всички Ви, Joy пардон, твоя. И той е като Чачко за всеобщо ползване ама не знае горканчо. Joy
Та понеже си писала, че гледаш само АШК, слънчовците не ги ли следиш, защото съм останала с впечатление, че ги гледаш!?!

Общи условия

Активация на акаунт