Отговори
# 525
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ох божее то неможе да има толко манекенки и Киро да го нема  Joy Joy Joy ама много е одъртял  hahaha hahaha
Киро, ако го метнат у басейна не мой изплува... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 526
невероятно изпълнение и клип,винаги ме разплаква  Cry

# 527

Зизун, Hugся бива ли извънбрачната дъщеря на Луцифер да се казва Нарцис Mr. Green Hug

Ка видиш бива.... Party Party Party

Тера се писала "Внучката на Луцифер" Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Joy Joy

# 528
ох божее то неможе да има толко манекенки и Киро да го нема  Joy Joy Joy ама много е одъртял  hahaha hahaha
Киро, ако го метнат у басейна не мой изплува... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
сега как е и отслабнал баш като водна костенурка изглежда  hahaha hahaha

# 529
Хоппааа добър вечер лудетини   Hug тоя all stars хич ги нема  Mr. Green

# 530
Хоппааа добър вечер лудетини   Hug тоя all stars хич ги нема  Mr. Green
  love001

# 531
  • Варненска клюкарка
 Аз следя слънцата( сега съм в изчакване да се понатрупат с превод, че аман само от картинки) и ПО, но да си призная ни единия ни другия ме грабват ooooh! При слънцата обаче са ми интересни историите на всички....
Засега съм най впечатлена от Езел- загледах го преди 2 седмици,преди това бях започнала да го записвам от Нова, даже го гледаме заедно с мъжа ми- невероятна история е това Heart Eyes Много сериозен филм- на неговия фон, всички останали турски сериали, които съм гледала са ми като детски филми....ревнах още в началото... Както казах много е възможно да ми размести вечната класация от 1, 2 и 3 място.... от години не ми се е случвало  Shocked
 А музиката- там Тойгар е надминал дори себе си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И щом сме на тема за Селин и Уитни ви поздравявам с една от най -любимите ми песни на Селин- тук е към 22 годишна....глас вселена Heart Eyes

# 532
  • У дома :)
Линче Hug Heart Eyes

Зизулия Hug ич ни мъ отразяваш значи Crossing Arms Mr. Green

Вани Hug Heart Eyes

# 533
Линчеее Hug

Една девойка в фейса, гъркиня, коментира така  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Снимката е изтрита, но са кадри от прегръдката на Хазал и Емир на сватбата в парка, и Яман и Мира, тя с карираната риза Mr. Green

in the second photo Cagatay's eyes show how much he is shocked because of the wall that was thrown at him ....I feel that he is hugging a giraffe with the face of an ape and the mouth of a hippo ....he is so lucky he is acting with a flock of animals  hahaha hahaha hahaha

# 534
  • някъде из Врачанско
http://www.youtube.com/watch?v=5h42MOpE7c4&list=RD02ETUvPJP4wOk
маанете ги тия, не може да ни засенчват, как така, не знам откъде им идва на акъл на тези сценаристи на тия реалита да измислят такива велики простотии, народа се чуди как да живее вече, еле тези срама нямат, ядене ,пиене, некакви дето не знаят какви са на кой свет са и от кой пол са, тъпи, смотани, развяват срамотиите и простотиите си и децата  им  подражават
да не ми се сърдите, ама ми пределе вече,
 newsm51 newsm51 newsm51

# 535
Линче Hug Heart Eyes

Зизулия Hug ич ни мъ отразяваш значи Crossing Arms Mr. Green

Вани Hug Heart Eyes
ЕлитУлия Hug
Пъ ти пита ли нещУ? newsm78 Инак съм те отразила още саба-саба... Whistling
И ако искаш да знаеш...ти не ме отразяваш и ти се напрегам. Crossing Arms

# 536
  • някъде из Врачанско
[urlhttp://www.youtube.com/watch?v=igR9ycjELM0&list=RD02ETUvPJP4wOk]  [/url]
 newsm43 newsm43 newsm43

# 537
уууууу масло всежа плът в тоя ББ  Joy Joy Joy Joy и баклава  smile3508

# 538
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Аз следя слънцата( сега съм в изчакване да се понатрупат с превод, че аман само от картинки) и ПО, но да си призная ни единия ни другия ме грабват ooooh! При слънцата обаче са ми интересни историите на всички....
Засега съм най впечатлена от Езел- загледах го преди 2 седмици,преди това бях започнала да го записвам от Нова, даже го гледаме заедно с мъжа ми- невероятна история е това Heart Eyes Много сериозен филм- на неговия фон, всички останали турски сериали, които съм гледала са ми като детски филми....ревнах още в началото... Както казах много е възможно да ми размести вечната класация от 1, 2 и 3 място.... от години не ми се е случвало  Shocked
 А музиката- там Тойгар е надминал дори себе си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И щом сме на тема за Селин и Уитни ви поздравявам с една от най -любимите ми песни на Селин- тук е към 22 годишна....глас вселена Heart Eyes

Бел, страхотна е!!! Да си кажа чесно, мен също не ме грабнаха нито ПО нито АШК, гледам ги заради Чаатай и Хазал, а пък Езел чета от вас, че е хубав, но не ми се гледа тъжен/тежък филм на този етап

# 539
Линче Hug ще трябва друга стратегия да мислим, за да станеме Випове, ужким щерката на Луци ни е френдчи, ама се у лево ни праща, ше и пратиме НидЯлко за серенада Joy Joy Joy

Ели, и мене не ме отрЪзява, аз поздравче и пуснах тя silence Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт