Отговори
# 600
Еми Зизу не знам какво правят твойте ашкъми у мойте сполери сигурно не си им обърнала внимание и са решили да дойдат при мен. Mr. Green Heart Eyes
Нямам забележка за филма добър е.

# 601
  • У Диспансера ...♥♥♥

Зафалвам Нарцисчева, че е страхотен дедектив, добра шивачка, кроячка и че заряза Керо, и се намери друг мъж newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ди Hug, аз пърцуцата само глеяна я пийвам с туршийка, хоп, нерде е Профи newsm78
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Що се редактира ма...така щех да те изтипосам начи.,... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тя да бърза да пише и глей как греши,уууу да каже сакън ,че съм оставила Керо,ще изпочупи копчаляците на клавиатурата  hahaha hahaha hahaha

# 602
Миши добре съм Laughing само дет ми се нуна и след малко се опъвам и ше праим спанчевци Laughing

Зиз Hugот твойте гащи ше ме накараш да гледам Древните заради Илайджа Laughing

Ели Hug

Ренка, за тебе, че си уморена и да не те карам да танцуваш, нещо за успокоение и релакс, ха дано съм улучила и да ти хареса  Hug Hug Hug
Скрит текст:

bouquetТи са кво Laughing по бързо да си легнем ли Mr. Green

# 603
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Спешъл поздрав за Зиз, Гъбка, Рени, Жани, и другите дето  smile3546

Помните ли това парче newsm78

Ихаааааа  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Ох, що съм го изпуснала... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 604

Зафалвам Нарцисчева, че е страхотен дедектив, добра шивачка, кроячка и че заряза Керо, и се намери друг мъж newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ди Hug, аз пърцуцата само глеяна я пийвам с туршийка, хоп, нерде е Профи newsm78
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Що се редактира ма...така щех да те изтипосам начи.,... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ша ма праиш Вип, като чу че ша ти пращам нИдялко hahaha hahaha hahaha, Линче върви с мене Laughing

Рени
Скрит текст:
бащата на Кенан нещо е болен и той се е върнал в Истанбул, за да го види в болницата, ама е добре

# 605
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нидей рипа Зизулия,ми бягай прави тема,че чакам тука чичеци да ми дават хората  Joy Joy Joy

# 606
  • Още у мъглата ...
Оф, май и с хрома същата работа  ooooh! Или леееекинко по-бързо  Rolling Eyes
Кво ви занимавам с бавността на мамата, ама нъл тряя си кажа  Joy Joy Joy

Ай и от мен  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Скрит текст:

# 607
  • някъде из Врачанско
Спешъл поздрав за Зиз, Гъбка, Рени, Жани, и другите дето  smile3546

Помните ли това парче newsm78

Ихаааааа  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
аз не пуша , ама го изслушах с кеф , Hug Hug HugРенка, Габи и Джейн, супер си е песента, остава и вие да се спрете да пушите Joy Joy Joy newsm44 newsm44 newsm44

# 608
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке,на мен ми е добре,тя сигурно се уплаши от гащите на Зизулия,че тоя как вади сърца без да му мигне окото  hahaha hahaha hahaha

# 609
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нидей рипа Зизулия,ми бягай прави тема,че чакам тука чичеци да ми дават хората  Joy Joy Joy
Чей ма...за къде бъразаш??? Брей пъ Нарцис бе.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 610
РенУ, Hug аз даже се чудя...що аджеба до ся не си гледала...? newsm78 newsm78 newsm78
Ти глей, ама нема пипаш... Naughty Сао гледаш. Laughing

Ми незнам Laughingнема пипам Laughing мен ми аресва как ги убива Laughing,

Ооооо Джес Hug Hug Hug

# 611
Зиз за туй говорех ,че си го пропуснала, а ти ме разнасяш из клюкарника hahaha hahaha hahaha

Аз понеже пиша без да гледам и затова така, иначе Ирка де отказа от Керо newsm44 newsm44 newsm44, само Мимето ще я баламосанс Бу и си е само мой smile3521

# 612
  • Още у мъглата ...
Гъбке,на мен ми е добре,тя сигурно се уплаши от гащите на Зизулия,че тоя как вади сърца без да му мигне окото  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
То аз съм отворила и около 20-тина прозореца, ама то си ми е редовен навик  Joy Joy Joy Joy
Ся с хромляка по-добре работата  Laughing

# 613
  • У Диспансера ...♥♥♥
hahaha hahaha

# 614
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Оф, май и с хрома същата работа  ooooh! Или леееекинко по-бързо  Rolling Eyes
Кво ви занимавам с бавността на мамата, ама нъл тряя си кажа  Joy Joy Joy

Ай и от мен  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Скрит текст:

Габи, и при мен е доста бавно, то сигурно и при другите, ама то кат гледам секи чете, гледа, пише, какво му дойде, голяма забава  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

аааа Ренка, криво ма разбра, ама то сигурно щото съм от криворазбраната цивилизация и не мога много хубаво да се изказвам и аз трудно си хващам мисълта, затова ще да е  Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт