Отговори
# 660
ама човек да не си пусне нещо  ooooh! и вие се оливате  Crossing Arms добре че е 20 мин само и пак има ви четааааа
Аз за кво ме е страх да ида до банята  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy

Жани Манка лека Hug

# 661
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дани, благодаря, че ме отрази....вече нема си трошим пръстите грам... Naughty

Чей да те чичечнем  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 662
Ей, нема ми барате ашкъмите.... Naughty
Аз не пипам чуждите, нема пипате мойте и грам не ми пука кой колко секси изглежда...си имаме уважението начи... Joy Joy Joy

глей я па тая  ooooh! това говори добре за тебе значи имаш вкус тцтцтцт

# 663
  • някъде из Врачанско
мариета- Hug
жани-лека нощ
претачайте зеле, туршии, еле аз съм при бидоните с пърцуцата, дека са стафидите а newsm78
 Joy Joy Joy Joy

# 664
  • Още у мъглата ...
Жани,гюрултия не ми,не мой се изкажем като хората,една през друга говорим,Дани пита едно и тука 10 човека и отговорихме едно и също ,ама с различни думи  Joy Joy Joy

Миииии, тя пита, ний отговаряме, щот сме съвестни другарчета  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 665
Уф, тръгнах да ви чета (и то от 36-та стр. насам), викам ще ги стигна и после ще пиша, ама йок, не мойм ви стигнем  ooooh! се ми бегате с няколко стр. Аз прочета една, вие изписвате две. Дур, запрете се малко, де.

Те ви един диспансерски поздрав

Скрит текст:

Ооо, Джейни, върна ме много назад във времето с това брейкче   bouquet

# 666
  • У Диспансера ...♥♥♥
Галиба,сега няма толкова желаещи,ама за сметка на това коса има повече от желаещите  Joy Joy Joy

# 667
  • В света на мечтите... ❤

Ууу,най-убавото фемили  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз пък ще пусна да гледам тоя испанския филм с яките коли дето Джеси  Hug  пусна песничка с клип от филма,че съм пропуснала да го гледам  Peace

После пак ще мина да видя докъде е стигнало изтрещяването  Joy Joy Joy  Hug Hug Hug

# 668
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз не пипам чуждите, нема пипате мойте и грам не ми пука кой колко секси изглежда...си имаме уважението начи... Joy Joy Joy

smile3534 smile3533

# 669
Жани  Hug Heart Eyes лека и сладки сънища  Hug

# 670
ама човек да не си пусне нещо  ooooh! и вие се оливате  Crossing Arms добре че е 20 мин само и пак има ви четааааа
Аз за кво ме е страх да ида до банята  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy

Жани Манка лека Hug
мани де беше скучно по едно време тука и викам дай малко се разсмеем и си пуснах епизодче  Mr. Green мале после като погледнах юруш всичките ама една през друга се прескачат да пишат  ooooh!

# 671
  • Още у мъглата ...
И аз бегам при Чачи Теляков, не разбрах на Ирка мъжа кой е newsm78
Стига се поправя  hahaha hahaha hahaha Финдо бе,най-хубавия така можеш да се ориентираш  Joy Joy Joy

Верно е Peace, и аз така го описах на Дани, един хубав от Сървайвър  Joy Joy Joy

# 672
Зизу ти защото много ги пазиш тези твойте ашкъми и те за това ходят по чуждо.

# 673
  • У дома :)
Олеееееее нимой фана кой за ко говори  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Кой станал мноу секси Mr. Green

Жани  Hug за Фемир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и лека и сладки сънища,мъ ни обещавами чи ши пазим тишина Mr. Green Joy Joy Joy

Кой друг лягаше newsm78
Линче Hug май ти ,ако не си ти па ши легнеш по някое време  Joy Joy Joy Joy

Аууууууууу по-бавно беееееееееее Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 674

smile3534 smile3533
ако кажем грозен е ше ме утрепеш,а ако па кажем че е Убав па ше ме трепеш  Joy Joy Joy Joy средно положение нема  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт