Отговори
# 645
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Джейни ,можи и греена,самУ чИ Профи обеща туршия па я нема  

Зизунке ,ти кат отвърте канелаката на бидонтИ и после гИ взе за киселУ зелИ  ,кажи сия ни кога шЪ можим го опитамИ  туй зелИ
Га станИ, ся го претакамИ...и трушията така... Whistling Whistling Whistling

# 646
И аз бегам при Чачи Теляков, не разбрах на Ирка мъжа кой е newsm78

# 647
  • У Диспансера ...♥♥♥
Жани,гюрултия не ми,не мой се изкажем като хората,една през друга говорим,Дани пита едно и тука 10 човека и отговорихме едно и също ,ама с различни думи  Joy Joy Joy

# 648
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
тая вечер с кокошките мисля да си лягам  smile3524 ама то много гюрултия по кордорите Blushта викам чек ви предопредим чи шЪ наням Blush по яваш и тихичко д'ан мЪ събудите Blushанадъмнъ Peace

ади гюле гюле  Stop Stop Stop Stop Stop

аййййй Жани, пак Красоти, значиииии, лека миличка, сънувай чудеса  Hug Hug Hug

# 649
  • Още у мъглата ...

аааа Ренка, криво ма разбра, ама то сигурно щото съм от криворазбраната цивилизация и не мога много хубаво да се изказвам и аз трудно си хващам мисълта, затова ще да е  Wink Wink Wink
Майтапа се Hug

Джейн четох  bouquet

Айде за пушачите Laughing http://www.youtube.com/watch?v=Pg36ErXDes0&hd=1

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Ох, ама верно, хем си кашляш, хем си плащаш  Joy Joy Joy Joy

Линко  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 650
  • В света на мечтите... ❤
Дани,Златка,Маги Желязкова,и Финдо от Сървайвър 1,аз тия видях  Peace
Джейн,НЕ СЪМ СЕ ОТКАЗАЛА ОТ КЕРО,стига заблуждава хората,сега ти ако си се, е друг въпрос  Joy Joy Joy
Мерси,Ирче  Hug   newsm51 newsm51 newsm51

Аз пък да питам като гледахте Брадърите,кои влязоха в къщата,че аз гледах само тук там и видях само Лео,Денди,Пена и Киро,другите кои са  newsm78  
Благодарим сърдечно на тези дето ще се наемат да ми отговорят  Hug Hug Hug ,па ако нема такива,здраве да е  Mr. Green

Жената на гробаря, Маги, онзи от Екс Фактор нарисувания, последния беше хубавец от Сървайвър - Ирка щи каже името, оф - нещо ми бягат имената  newsm78 Ако не ти е отговорено, дорде ги мисля, влез в сайта на ББ, чя аз уж гледах, пък си говорих и със систъра и .....  #Crazy  Joy
Габи  Hug ,мерси и на теб  newsm51 newsm51 newsm51

Аз пък да питам като гледахте Брадърите,кои влязоха в къщата,че аз гледах само тук там и видях само Лео,Денди,Пена и Киро,другите кои са  newsm78  
Благодарим сърдечно на тези дето ще се наемат да ми отговорят  Hug Hug Hug ,па ако нема такива,здраве да е  Mr. Green

Дани Hug Heart Eyes Ели дет спечели ББ фемили , Джейсън от Х-фактор, Финдьо на Ирката от Сървайвър, Маги Желязкова, Нидялко  и последния ни мой са сетя Peace

Ели  Hug  и за теб  newsm51 newsm51 newsm51

# 651
ама човек да не си пусне нещо  ooooh! и вие се оливате  Crossing Arms добре че е 20 мин само и пак има ви четааааа

# 652
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз бегам при Чачи Теляков, не разбрах на Ирка мъжа кой е newsm78
Стига се поправя  hahaha hahaha hahaha Финдо бе,най-хубавия така можеш да се ориентираш  Joy Joy Joy

# 653
  • У Диспансера ...♥♥♥
ама човек да не си пусне нещо  ooooh! и вие се оливате  Crossing Arms добре че е 20 мин само и пак има ви четааааа
Аз за кво ме е страх да ида до банята  hahaha hahaha hahaha

# 654
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ей, нема ми барате ашкъмите.... Naughty
Аз не пипам чуждите, нема пипате мойте и грам не ми пука кой колко секси изглежда...си имаме уважението начи... Joy Joy Joy

# 655

Зизунке ,ти кат отвърте канелаката на бидонтИ и после гИ взе за киселУ зелИ  ,кажи сия ни кога шЪ можим го опитамИ  туй зелИ
Aaaa,добре дан сЪ приТснявам  newsm47

# 656
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Jesse и аз го изгледах страхотно филми че само че дойдоха сцени с кекса в повече.
Мойте ашкъми пак у твойте спойлери начи.... Mr. Green
А, на мене кекса ми дойде тамън...ич не ми беше в повече....даже можеше и ощиии... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

какъв кекс  newsm78
ама Илайджа нещо е станал чок секси  Crazy Mr. Green

Верчеее  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Жани  Hug Heart Eyes Heart Eyes хулоу и лека нощ  Grinning

# 657
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аналов фемили  Joy Joy Joy

# 658
  • В света на мечтите... ❤
Жани,гюрултия не ми,не мой се изкажем като хората,една през друга говорим,Дани пита едно и тука 10 човека и отговорихме едно и също ,ама с различни думи  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy сори,че дигнах джангър у ДиспансерО  Mr. Green  Hug Hug Hug

Жанка,лека и сладки сънища  Hug  smile3524  Hug

# 659
  • Още у мъглата ...

Аз се чудя що се усмърдело и не се диша по коридорти, а то от претакането на трушийката  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт