Отговори
# 615
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Павлинке Hug ко приказваш ти бе... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Рена от заета уста с цигара нема време каже "БАУ", Габа ходи с по 3 кутии...Джена не пуши активно, а пасивно...аз пушим най-малко... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 616
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нидей рипа Зизулия,ми бягай прави тема,че чакам тука чичеци да ми дават хората  Joy Joy Joy
Чей ма...за къде бъразаш??? Брей пъ Нарцис бе.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ми да не споменавам,ама нали се досещаш след малко де ще ходя  hahaha hahaha hahaha

# 617
Чекайте да ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug, че след малко ще си лягам.

Дидиииии  Hug Hug Hug

# 618
  • някъде из Врачанско
Оф, май и с хрома същата работа  ooooh! Или леееекинко по-бързо  Rolling Eyes
Кво ви занимавам с бавността на мамата, ама нъл тряя си кажа  Joy Joy Joy

Ай и от мен  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Скрит текст:

имай търпение, снощи беше при мен така, днес ще е при теб, рестарт няколко пъти на рутера и компа,, закачила си нещо,вчера 4 часа беше у нас така, днес е друго, половин час после прави актуализации,много е хубава песента newsm44 newsm44 newsm44
 Hug newsm51

# 619
  • Още у мъглата ...
А, павлинче
Спешъл поздрав за Зиз, Гъбка, Рени, Жани, и другите дето  smile3546

Помните ли това парче newsm78

Ихаааааа  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
аз не пуша , ама го изслушах с кеф , Hug Hug HugРенка, Габи и Джейн, супер си е песента, остава и вие да се спрете да пушите Joy Joy Joy newsm44 newsm44 newsm44

А, Павлинче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Скоро няма да стане, ама я да порипам ощи малку  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 620
Павлинче Laughing аз кога се гътнем тогаз ше ги откажем Laughing

# 621
  • В света на мечтите... ❤
Аз пък да питам като гледахте Брадърите,кои влязоха в къщата,че аз гледах само тук там и видях само Лео,Денди,Пена и Киро,другите кои са  newsm78  
Благодарим сърдечно на тези дето ще се наемат да ми отговорят  Hug Hug Hug ,па ако нема такива,здраве да е  Mr. Green

# 622
  • Още у мъглата ...
Павлинке Hug ко приказваш ти бе... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Рена от заета уста с цигара нема време каже "БАУ", Габа ходи с по 3 кутии...Джена не пуши активно, а пасивно...аз пушим най-малко... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 623
Нидей рипа Зизулия,ми бягай прави тема,че чакам тука чичеци да ми дават хората  Joy Joy Joy
е, ти мина Нарциса, преди 2 поста ти дадох, ама не ги виждаш, само и само да ме плювнеш  Joy Joy Joy Joy

Павлинче, аз не пуша, ама тази песен навремето се пееше кашлям зле и беше точно за пушачите.

# 624
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Павлинче Laughing аз кога се гътнем тогаз ше ги откажем Laughing
Нема РенУ, ше ни турнат и за там... Joy Joy Joy Joy Joy

Манке Hug

# 625
  • Още у мъглата ...
Чей ма...за къде бъразаш??? Брей пъ Нарцис бе.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ми да не споменавам,ама нали се досещаш след малко де ще ходя  hahaha hahaha hahaha
Ша са гмуркаш при Теляков  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 626
  • София
РенУ, Hug аз даже се чудя...що аджеба до ся не си гледала...? newsm78 newsm78 newsm78
Ти глей, ама нема пипаш... Naughty Сао гледаш. Laughing

Па гащаците мой мен да зафалиш Ренку,щот гледай колко майсторски съм ги скърпила  hahaha hahaha hahaha
Аз съм обявила многократно, че си ми шила и кроила парцалетките... Mr. Green Whistling
Ама друго си е и аз да кажа  hahaha hahaha hahaha И знам много добре за кво се хилиш,ама другите не знаят  hahaha hahaha hahaha
Ей туй са вика Нарцис Hug Hug Hug Hug Mr. Green Joy Joy Joy
Габи, Hug,Рени, Hug
Джейн, Joy Joy Joy Joy Joy
Ох бееее,ама кви сте само хубави хора сабрале в тая тема.Чичевам ви и отивам да Езелствам newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 627
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дани,Златка,Маги Желязкова,и Финдо от Сървайвър 1,аз тия видях  Peace
Джейн,НЕ СЪМ СЕ ОТКАЗАЛА ОТ КЕРО,стига заблуждава хората,сега ти ако си се, е друг въпрос  Joy Joy Joy

# 628
  • някъде из Врачанско
ма не знам кой с колко ходи / кутии в джоба/ ама гледам и слушам как се поздравявате, еле да не остана по-назади и аз вдигнах крак Joy Joy Joy
пушете си ,пийвате си ,четете дебели книги ако сакате, агнешко апвайте, ей така, щото лети времето със шейната на слънчевата светлина и като се обърнеш зад теб нищо и никой

# 629
  • У Диспансера ...♥♥♥
е, ти мина Нарциса, преди 2 поста ти дадох, ама не ги виждаш, само и само да ме плювнеш  Joy Joy Joy Joy

Павлинче, аз не пуша, ама тази песен навремето се пееше кашлям зле и беше точно за пушачите.
Ти много бързо четеш  Joy Joy Joy За новата чакам аз вече  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт