Сериали - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural / тема V

• 64 719
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
  • КиТ
Те са го спрели така разбрах аз  Peace

# 316
  • В две мъжки сърца
Благодаря,  Amidala!

# 317
Те са го спрели така разбрах аз  Peace

кой? да бъдеш човек ли са спрели?

# 318
Спрян е, да, последният епизод трябва да е излязъл на 7-ми април - 13-ти епизод. Арената нещо бави качването на сериали напоследък, търси си друго място. Peace

# 319
Спрян е, да, последният епизод трябва да е излязъл на 7-ми април - 13-ти епизод. Арената нещо бави качването на сериали напоследък, търси си друго място. Peace

да и това май трябваше да си е последен епизод от този сезон по план,но аз последно 10-ти епизод съм гледала и последен качен в Арена е пак той. ами така и не намерих от къде да тегля,освен в арена:(

# 320
  • София
Аз ползвам
Скрит текст:
Има всичко.

# 321
# 322
  • на кого му пука
Цитат
Ще бъде епично пътешествие, каквото не сте виждали досега.
Z Nation е уникално ново пътешествие във вече установения зомби жанр. Вместо екзистенциално отчаяние, сериалът предлага надежда, че някак човечеството не само ще оцелее, но и ще триумфира. С направата на първия си сериал, дългосрочните ни партньори от The Asylum създадоха различна гледна точка върху една култова история.
Всичко звучи добре, но The Asylum имат зад гърба си само петоразрядни продукции, за които получавате награда за издръжливост ако докарате до 25-тата минута без да си изскубете косите.

hahahaТия ме разбиха.

# 323
Аз ползвам
Скрит текст:
Има всичко.

ууууу жива да си ! успях! мерсииии  bouquet

# 324
  • София
Най-после нещо космическо - Syfy Orders Space Opera 'The Expanse' to Series   newsm44
Сюжетът - 200 години напред в бъдещето детектив и капитан на кораб издирват из цялата Слънчева система изчезнала жена и разкриват най-голямата конспирация в историята на човечеството.

# 325
Чудесна новина  newsm10

За който няма търпение книгата я има преведена на български

Скрит текст:

# 326
Ко да кажа... освен... С праздником  Party

Мерси за подаръците Laughing  bouquet

# 327
  • The point of no return
Гледахте ли новите серии на Believe и Star-Crossed ?

# 328
  • София
Аз си гледам Star-Crossed, последната серия нещо издишаше...но става за разсейка като цяло.

# 329
  • в морето до колене
А и аз се канех тези дни да си призная, че си го избрах за guilty pleasure на пролетния полу-сезон.
Но го гледам на порции от по няколко епизода... нямам чак такъв хъс, че да го следя седмица за седмица.

Общи условия

Активация на акаунт