Сериали - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural / тема V

• 66 065
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
  • София
 Joy Joy Joy
рано му е още от серия едно да му казваме дано... (т.е. може да се окаже в един момент, че по-добре да загине hahaha)

# 226
  • КиТ
Аз още му се чудя,ама май ще последва Теранова  newsm78 не знам какво може да измислят повече за да задържат интереса

# 227
  • София
На мен ми прилича на ТераНова, дано не загине геройски по същия начин  Peace

ще изчакам да видя преди да го започна.
Тера Нова го убиха сценаристите му мисля...

# 228
  • София
Тера Нова го убиха сценаристите му мисля...

Точно  Peace
И преди сме коментирали огромния потенциал на Теранова да се превърне в новия Лост, ако бяха наблегнали на мистерията и екшъна, а не на семейната драма. Още не мога да повярвам, че Спилбърг + динозаври се оказа такъв провал  ooooh!
Тук също има голям потенциал да развият историята в посока оцеляване на земята, пълна с опасности, мутирали животни и хора /явно/, освен ако не завият към любовни тийн триъгълници, четириъгълници и тем подобни геометрични фигури.
За съжаление като знам, че CW правят предимно тийн сериали, залагам на втория вариант  Tired

# 229
  • на кого му пука
Е той първият четириъгълник е ясен.Русата+Фин и от двата фланга черния син на губернатора и бойното маце дето е живяло скрито в пода.

# 230
  • София
И петоъгълник можеше да стане, добре че ни отърваха. Хубавото е, че дават заявка, че не всички щастливо ще оцелеят.

# 231
  • The point of no return
Да се включа и аз в тази тема  Grinning

Следя Believe - Джейк и Джони Секвоя (Тейт и Бо) са много добри в ролите си, да не говорим, че и бившият агент Купър е част от каст-а  Grinning Peace

Star-Crossed и 100 ги подхванах този уикенд, допадат ми, да видим как ще вървят, особено 100.

# 232
  • Разпиляна във въображението
На мен ми е странно как на никой не му хрумна, че при такава внезапна "смърт" на почти всички, проблемът ще е в гривните, т.е. премахването им. В крайна сметка те разбраха по гривните, че вали!, обаче "предполагат", че умират от радиацията. Как пък не се намери 1 жертвоготовен възрастен човек, /при условие, че предстои избиването на стотици сигурно/, който да замине с тези пикльовци. Като цяло ми изглежда недомислено и това, че онзи с пистолета накара всички да ги считат за умрели, защото се страхувал от това, което е направил ooooh! Толкова много пуста земя има, че ще изчезне яко дим, ако онези дойдат.

Някъде споменавали ли са, че ще имат "еднопосочно" пътуване онези в станцията - т.е. идват на земята и това е. Не могат да се приберат горе. Нещо разсеяно го гледах.

# 233
  • на кого му пука
Космическата станция има ресурси за 2-3 месеца и затова са на зор да видят какво става на Земята.По същата причина искат и да правят "намаляване на населението".

Вероятно всичките ще слезнат скоро.

# 234
  • МАРС
Идеята беше, че така или иначе ще ги убиват, да ги пуснат на Земята като опитни свинчета, за да им се изясни дали вече е годна за живеене, или не, затова бяха и гривните.
На мен ми заприлича на книгата Повелителят на мухите(който я е чел ще разбере иронията).

# 235
Ще ви чета за 100, няма да го почвам...
Да, Повелителят е добър вариант, другото което си спомням от една фантастична книжка е, че може на Земята да има мутирали хора в следващ еволюционен вид - свръхчовеци по-умни от нас, колкото ние от маймуните/неандерталците и да настане едно междувидово кланеее. Но по CW едва ли ще имаме такъв късмет.

# 236
  • Разпиляна във въображението
Идеята беше, че така или иначе ще ги убиват, да ги пуснат на Земята като опитни свинчета, за да им се изясни дали вече е годна за живеене, или не, затова бяха и гривните.
На мен ми заприлича на книгата Повелителят на мухите(който я е чел ще разбере иронията).

То е ясно идеята, но да се доверят на някакви си гривни, които лесно се махат и да вярват, че радиацията ги е убила? Стига бе Crossing Arms Гривните отчетоха май всичко друго, но не и радиация /ако греша, поправете ме/

# 237
  • МАРС
Да, това с лесно свалящите се гривни беше глупост.

# 238
  • The point of no return
На мен друго ми е интересно, ако разберат, че тези долу са в опасност, ще слезнат ли да им помогнат или ще гледат гривните безучастно...

# 239
  • МАРС
Ами ,според промото на втори епизод, пратиха някого.

Общи условия

Активация на акаунт