Сериали - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural / тема V

• 64 714
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Има продукции и продукции, просто от режисьора на Мементо и Interseption аз лично не очаквах да ме хване диабет... но винаги си има и пръв път  Laughing

а като гледам докъде стигнаха НВО с Троновете, въпреки или заради присъствието на чичко Мартин, притесненията ми за Фондацията нарастват експоненциално.  Mr. Green

# 661
  • в морето до колене
Аз пък не съм чак толкова притеснена.
Може би щото по принцип съм доста спокоен и хладнокръвен човек.
А може да е, защото не гледам Троновете.  Mr. Green

# 662
  • София
Троновете ме загубиха. А съм сигурна, че са загубили и доста други хора. Една част от хората ги гледат, защото "само това дават". Ако гледаха силни 5-6 сериала годишно като мен (говоря само за сериали от типа Синовете, Живите мъртви, Родина), може би нямаше да им отдадат никакво значение.

# 663
просто от режисьора на Мементо и Interseption

hahaha

И аз не съм очаквала да ме разреве, ама на, станала съм мека душа.

# 664
  • срещу двата комина :)))
абе, само аз ли не харесвам Батманите на Нолан  Joy

# 665
  • София
запис

Константин нещо не ме грабва, по-точно главния герой не ми допада, но ще го изгледам целия първи сезон, пък да видим.  Thinking

Почнах по HBO, Penny Dreadful , че преди това го бях изтървал. Много добър и с куп препратки към класически произведния в литературата и техните герои. bowuu

# 666
  • София
Троновете ме загубиха. А съм сигурна, че са загубили и доста други хора.

Просто ми е любопитно, с какво те загубиха? Wink
А иначе не знам дали са загубили доста други хора, но много повече са тези, които станаха фенове на сериала в последно време. Което честно казано почна да ме дразни леко, защото като гледам какви хора го превъзнасят и му се кефят (дето една книга не са прочели през живота си или не гледат изощо сериали, ама щото е на мода и се говори много за това и айде и ние юруш, като с книгите на Коелю навремето) ми става лошо (доста мои колеги и колежки, приятели, познати, роднини).

# 667
абе, само аз ли не харесвам Батманите на Нолан  Joy

И аз, и аз Grinning
За мен винаги Батман ще е Кийтън, а режисьор Бъртън.
Хатауей беше по-трагична Котка и от Холи Бери, а тя беше бе-зо-браз-на Simple Smile

# 668
  • срещу двата комина :)))
абе, само аз ли не харесвам Батманите на Нолан  Joy

И аз, и аз Grinning
За мен винаги Батман ще е Кийтън, а режисьор Бъртън.
Хатауей беше по-трагична Котка и от Холи Бери, а тя беше бе-зо-браз-на Simple Smile

ей, това все едно аз съм го писала  Laughing Кийтън форевър  Crazy

# 669
  • София
Не ме привлече идеята. Първи сезон - ок, обаче нататък... Боза. Твърде много герои, твърде много истории, твърде малко завършеност. Не знам как броиш тези, които са му станали фенове.

# 670
  • Разпиляна във въображението
За толкова малко серии посветени на всяка част от книгите, които са обемни - това е резултата. Аз не съм гледала последните два сезона и дори не ме блазни.

# 671
  • София

Константин нещо не ме грабва, по-точно главния герой не ми допада, но ще го изгледам целия първи сезон, пък да видим.  Thinking
На мен точно главния много ме кефи, свежарка е.
И аз имам много познати, които не гледат този жанр, но точно Троновете са гледали и са фенове. Иначе мисля, че добре им се получиха нещата, е не могат всичко да обхванат от книгите за толкова кратко време, но общо взето пресъздават атмосферата. Единствено не мога да им простя за Джон, съвсем по различен начин си го представях, но Джейми, Церсей, Тирион, Нед са страхотни попадения.

# 672
  • Пазарджик/Лондон
Фен съм на книгата, фен съм и на сериала - разглеждам ги като две различни неща и така не се дразня Wink.

# 673
Тирион - президент  newsm18 newsm18 newsm18

Азимов+ХБО... ммм  Party  (+/-Нолан  newsm78  Mr. Green)

# 674
  • София
Започна Atlantis S02E01  Peace

Общи условия

Активация на акаунт