Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 86 701
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 145
Абе какви са тези глупости тук. Аз като жена не виждам нищо гейско в Мариан. Познавам момчета, които доста приличат на него - стилни, възпитани, не влизат в конфронтации. Simple Smile) Защо на всеки такъв мъж му лепвате етикет гей?

newsm10 newsm10 newsm10

толкова Ви е скучен и тъп този брадър ....
чудите се как да очерните туй хубавото момче за всички тук както и за Ваня... Гроздето кисело, защото не е достижимо.

# 2 146
Райна показва как се танцува бачата. Финдо каза, че и той можел да танцува. Караха го да покаже, но го било срам.

# 2 147
Живото го спряха преди 10 минути- готвеха, и пуснаха запис сега.

# 2 148
Тук още върви - http://veetle.com/index.php/channel/view#5093d103380c6/8c69af736

Маги се опитва да разубеди Пенка да не си ходи, сега ще се пробва да й изправи косата със сешоар и кърпа. ДБЛ скри нещо в меката мебел в банята, не успях да видя какво.

# 2 149
Точно, запис е. Видях превключването. Peace
Както ЧЗ нещо правеше в кухнята, в следващия момент бяха на масата с други дрехи, от оня ден.
Спря.

# 2 150

Предположи ,че Мариан е гей  и  играта му е била изцяло съобразена с целта да заблуди зрителите ,че не е  това ,което е?
Как ще видиш от този ъгъл любовта му към Лили ЗА ФИНАЛ?

Единственият човек, който би следвало да се чувства подведен е Лиана, а не личеше тя да е много обидена... Много повече я заболя според мен от отношението на Тервел, а към Мариан чувствата ѝ бяха по-скоро приятелски, а и не мисля, че  само той извлече позитиви от тази близост - на нея също и помогна хората да започнат да я харесват отново.  Peace
В тази връзка, да ти е хрумвало, че може да са имали някакво споразумение с  Мариан?  Wink
бтв.  И евала, ако са го направили - нещо все пак се е изплъзнало от контрола на Фотка и ББ  Mr. Green

Аз като зрител не се чувствам измамена, каквато и да е истината за отношенията им - лично на мен ми изглеждаха по-скоро приятелски, но не виждам нищо лошо и в това. Само такива като Фотка и ти явно се чувствате много прекарани и продължавате да ровите  Peace

До момента в който бяха приятелски за Мариян всичко бе ОК.
Точно  предреченото от ББ "влюбване"  много ми бе ФАЛШИВО и това ме подразни .
Мариан сгреши с този ход ,защото можеше да не  акцентира на това и съответно на сексуалността си.
Той имаше избора да си остане готин  до края ,а не да се прави на  фалшив hahaha" влюбен" мъжкар.
За мен няма съмнение ,че Мариан има комплекс за това ,че е станал гей  и този комплекс го прави фалшив

# 2 151
Какво е казала Патрашкова днес,че Йоко така цветно я е нарисувала на страницата си  newsm78

Не разбрах? Чудих се какво я засяга нея, ако е било покрай гостуването на Лияна, споделете по какъв повод е вилняла Йоко срешу Патрашкова?

# 2 152
Аз пък си мисля, че ако Фотка имаше доказателства, досега да ги е предоставила, където трябва ....

# 2 153

Предположи ,че Мариан е гей  и  играта му е била изцяло съобразена с целта да заблуди зрителите ,че не е  това ,което е?
Как ще видиш от този ъгъл любовта му към Лили ЗА ФИНАЛ?

Единственият човек, който би следвало да се чувства подведен е Лиана, а не личеше тя да е много обидена... Много повече я заболя според мен от отношението на Тервел, а към Мариан чувствата ѝ бяха по-скоро приятелски, а и не мисля, че  само той извлече позитиви от тази близост - на нея също и помогна хората да започнат да я харесват отново.  Peace
В тази връзка, да ти е хрумвало, че може да са имали някакво споразумение с  Мариан?  Wink
бтв.  И евала, ако са го направили - нещо все пак се е изплъзнало от контрола на Фотка и ББ  Mr. Green

Аз като зрител не се чувствам измамена, каквато и да е истината за отношенията им - лично на мен ми изглеждаха по-скоро приятелски, но не виждам нищо лошо и в това. Само такива като Фотка и ти явно се чувствате много прекарани и продължавате да ровите  Peace

До момента в който бяха приятелски за Мариян всичко бе ОК.
Точно  предреченото от ББ "влюбване"  много ми бе ФАЛШИВО и това ме подразни .
Мариан сгреши с този ход ,защото можеше да не  акцентира на това и съответно на сексуалността си.
Той имаше избора да си остане готин  до края ,а не да се прави на  фалшив hahaha" влюбен" мъжкар.
За мен няма съмнение ,че Мариан има комплекс за това ,че е станал гей  и този комплекс го прави фалшив

Аз пък знам със сигурност, че Мариян НЕ Е ГЕЙ  Peace

# 2 154
  • Варна
Аз пък си мисля, че ако Фотка имаше доказателства, досега да ги е предоставила, където трябва ....

Утре ще е при Кулезич.

# 2 155
Направо да отива с доказателствата и да се приключи, че явно много я гложди...
Какво толкова и е направил Мариан, че толкова злобее срещу него  newsm78

# 2 156
ББ newsm78 отряза кабела на сешоара/пресата hahaha

# 2 157
Някой им е отрязал кабела на пресата и сешоара  Райна крещи че на нея ако някой и отреже кабела на пресата ще го удуши hahaha

# 2 158
Оставили са им преса и сешоар с отрязани кабели.
А в банята имало излят мед, в някакво шкафче.
Хм, дали тези неща са мисия?

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 13:47 от la-la-la

# 2 159
Денди!!!

"Неделчо се спомина. И тъй като той озаряваше нашите души, мисля, че му дължим канонизация. Успение Неделчино! Санто Неделино предаде Богу дух!"

Joy

Общи условия

Активация на акаунт