Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 88 377
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 460
Пускам телевизора и виждам как Райна дърпа едно "конско" на ДБЛ и Пенка за зулумите в къщата (доста беше набрала). ДБЛ се прави на невинен, а Пенка мълчи.

# 2 461
Сега ще гледаме Райна как ходи на пътеката Twisted Evil

# 2 462
Скучничък сезон, предният беше по-добър. Недялко събужда някакво ужасно съжаление в мен, не виждам как нормален човек може да се гаври и забавлява на негов гръб. ЗД пък ми става все по-неприятна, толкова просто и изкуствено създание рядко се среща. Голяма благотворителност, голямо сърце, голямо чудо. Толкова иска да твори добро и да дава, че се скъса от рев за едно яке, което дарила по задължение. Лео е доста различен, общо взето повечето, които влизат отново, са пораснали и не могат да бъдат тези, които са били преди години. Крайно време е да се направи нормален сезон с нови участници, старите няма как да върнат времето и да предоставят същото шоу.

# 2 463
  • Варна
Крайно време е да се направи нормален сезон с нови участници, старите няма как да върнат времето и да предоставят същото шоу.

И по възможност новите участници да не са като от кастинг за фрийк шоу. Tired

# 2 464
Крайно време е да се направи нормален сезон с нови участници, старите няма как да върнат времето и да предоставят същото шоу.

И по възможност новите участници да не са като от кастинг за фрийк шоу. Tired
Тази възможност с всяка изминала година става все по-невъзможна. Еволюция, какво да се прави.

# 2 465
Недялко обясняваше, че има публицистично предаване по ямболска кабеларка, вторник и четвъртък от 19.30. Така го измислил, защото тогава са рекламите между новините на БТВ и Нова и така местните там ще превключват на него. Студиото си е негово (или както той каза "мойо").Предаването му се гледало в Ямбол, Шумен и околните села.

Денди обяснявеше, че нещо не се харесват с Марта Вачкова. Поканила го в предаването и искала тя да му казва какво позиция да отстоява и за какво да говори, той се ядосал. На всичкото отгоре било без хонорар. И като били в Черешката със същата, Денди направил миди и тя нарочно изровила в купата единствената, която останала затворена и казала, че Денди искал да я отрови. И Денди каза "Кой иска да те отрови пък теб, търбух дебел"  Grinning

# 2 466
В Черешката наистина бяха на нож Денди и Марта.  Peace

# 2 467
 hahaha ахахахах, пропуснал съм как Денди е нахранил Марта. Joy

# 2 468
  • София
 Тук е по- забавно отколкото  шоуто с уморените псевдо герой.... Simple Smile
 Спомняте ли си имаше една Венета ли беше около 40годишна,нещо беше психясала...не помня кой брадър беше?

# 2 469
Денди много увлекателно говори, ама хремав ми се чини. Какво се подбърсва с ръка от тук от там, Златка да му подаде салфетка  Joy

Говори за архитектура, неокласицизъм, после тя го заразпитва с какво се занимавал т.е. от какво се издържа (дали само пишел?) , а той каза в общи линии същото, което се знае за него.
Джийсъна се заяжда и с Райна, но тя го отсвири доста рязко - разсипал някой (ней-вероятно Пена) солети по леглото ѝ, а и по неговото  (за да е извън подозрение предполагам newsm78) и той обвини Райна, че тя ги е разсипала по неговото легло, за да му го върне, защото го подозирала ...   много злобничко и неприятно това момченце, като змийче - само да се обърнеш и те клъвне.  Sick

Хранят се, ДБЛ-то мрънка, че някаква неща им нямало от склада, а сега си реже луканка, скимти някаква песен, не ползва вилица, а си взема с два пръста (палец и показалец, а останалите вдигнати нагоре) ) парченцата   Rolling Eyes  Аз го отписвам тоя  съвсем  - не е читав.. Confused

Нидялко разказва за телевизионната си дейност - явно има някакви участия в местните кабеларки  "То студиото си е мойо.."  Laughing  Маги го разпитва как прави предаванията  и прекъснаха

Показваха и фитнеса за кратко - Райна на пътеката, а Финдо  в гръб на  крос-тренажора.

# 2 470
  • Варна
Има живо. Финдо, ЧЗ, Райна и Маги във фитнеса.

# 2 471

Има излъчване от  камерите в Къщата на живо ...

Нидялко търси слушатели, Райна тренира, Хининус 'маркира' територии, 'Черната' Златка мисли ...

# 2 472
Мда, много интересно живо - Райна тренира задни части, камери снимат задни части на Райна. Голям купон.

# 2 473
Гледам сега по Диема Ф, че на мен ми е с един час закъснение. Олиговрена ДБЛ май е нарязал снимки на някои съквартиранти. Обвинява Райна, че му е сипала солети в леглото. Тя каза, че не е, но тя му е скрила лака за коса и няма да му го даде. И той лагаво: "Ама лака си е мой, искам си го".
Абсолютен гей, само като го гледам как яде лигаво. Ужасен е. Даже Недялко ми е по - симпатичен.

# 2 474
Довечера :
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152093724494636&set=v … ype=2&theater
Златка Димитрова ще получи шанс за реванш в една вече позната игра. Межувременно войната в Къщата вече е открита!

Пак ще има викторина  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт