Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 88 292
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 595
                   Хайде да вкарат Къци и панаирът ще стане пълен!"Голяма награда" получи ЗЧ..Как щастливо се усмихваше и какъв леден душ получи...Голямата награда май ще е мираж...ББ разлюби Златка май...

Още по пълен ще е панаира ако вкарат Георги /за Златка гаджето така ли му беше името/  Mr. Green

# 2 596
Това минава границата,дори не е смешно,такава шега може да измисли само болен мозък  newsm11

# 2 597
Относно пластичните операции,Златка Р. е почти неузнаваема от начина,по който изглеждаше преди
http://www.youtube.com/watch?v=DMGPCnyUs4w

А черното Злато обратно,на мен ми харесваше повече преди..Сега е някакси по-груба

# 2 598
                   Хайде да вкарат Къци и панаирът ще стане пълен!"Голяма награда" получи ЗЧ..Как щастливо се усмихваше и какъв леден душ получи...Голямата награда май ще е мираж...ББ разлюби Златка май...

Още по пълен ще е панаира ако вкарат Георги /за Златка гаджето така ли му беше името/  Mr. Green
Той не трябваше изобщо да си излиза, не знам защо го вкараха за 3 дни само, ама от къде да знаят пък те, че такъв панаир ще стане  Mr. Green

# 2 599
  • София
Лелее тея двамата ДБЛ и Пенката са ебати дебилните.... Joy

# 2 600
kak se готвят пържени солети hahaha нема пари действайте Mr. Green

# 2 601
  • UK
завист  hahaha

# 2 602
Дебилът така направи нещата, че Пенка да изглежда виновна!  ooooh!

ДБЛ:  Sick Sick Sick

# 2 603
Уникални са, уникални... добре, че не съм вътре. Щях да бъда първият участник, изгонен заради сбиване с друг от къщата  Mr. Green

# 2 604
как ше я боядисва ooooh!

# 2 605
  • София
ДБЛ вика,че бил играч....бил там да играе играта...явно се опитва да взаймства от Мариян и Пламен,ама нещо не му се получава на това психо  #Crazy

# 2 606
еййй тоя Злийсън голям гявол брееййй

# 2 607
  • UK
този ще хвърля месото на покрива  Joy
чисто луд

# 2 608
Ама ББ е по-голям мръсник!  Twisted Evil

# 2 609
  • София
Не е нормален Людмил, нито стратегиите му нито вида му. А ако боядиса Златка Райкова това вече е  Shocked Shocked Shocked ББ шоу ли е или извращения казармени.

Общи условия

Активация на акаунт