Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 88 291
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 610
  • Ню Йорк

Е ББ няма да позволи това. Нали Златката ще ги съди.

# 2 611
ББ издаде дуото, защото все повече живота им ще е застрашен навън, ако продължават

# 2 612
Само на Киро не му пука. Той така или иначе не яде "човешка" храна. Whistling

# 2 613
  • Варна
Аз се разсеях за момент и не разбрах - Денди кого нареждаше, Златките ли?

# 2 614
  • Несебър
 Лелее,не можах да се сдържа!Този Джейсън бил голям психар .Напомня ми на Уди Харелсън в,,Родени Убийци'' #2gunfire

# 2 615
Според мен няма да излязат двамата  дебили в понеделник. Смятам, че планират да ги задържат, защото излязат ли сега, навън ще си имат сериозни проблеми.  

# 2 616
Тука малко двоен стандарт виждам. Когато Пламен Медаров се дънеше нарочно мисия след мисия и всички караха на боб и леща, тогава той беше герой, опълчил се на дракона Ваня, а сега Джийсън и Пенка биват нападнати от вас. Не ги харесвам, но двойния ви стандарт е меко казано неприятен. Това умишлено да саботираш мисии за бюджет на всички не е повод за възхищение без значение дали потърпевши са Станка и Ваня, или Златките. Грозно е да правите такова разделение. Дай като едните са випове да им е гадно без да са виновни, а другите като не са випове -  трябва да ги съжаляваме.

# 2 617
  • ЯМБОЛ
             Вън никой няма да има проблем,не се вкарвайте във филми.А иначе ББ го играе интригант,за да ги раздвижи и правилно!

# 2 618
  • София
Според мен няма да излязат двамата  дебили в понеделник. Смятам, че планират да ги задържат, защото излязат ли сега, навън ще си имат сериозни проблеми.  
То само Людмил е номиниран, но когато и да излязат ще си имат проблеми. Пенка не чак толкова, така мисля, но това ДБЛ, определено   ooooh! И си заслужава. За какво му беше да муши снимка с нож  #Crazy

# 2 619
  • София
ДБЛ прекали наистина, особено като чух за боята, но би било хубаво да останат с Пенка за повече време вътре и да видим как ще се развият нещата. За едно ДБЛ е прав, тази игра не е само да ядеш и спиш там като на пансион и да ми се правят на приятели. Трябва да има провокации, сезона е кратък и на мен ми е интересно какво ще се случи. Реванша на Златка не ми е интересен, а това че през сълзи обясняваше, че научила столиците защото явно било нужно, за да я харесат хората, изобщо не ми хареса. То идеята е да ги научи заради себе си, а тя се жалва, че видиш ли някой, един вид я е накарал насила да ги научи.

# 2 620
  • Под липата
Аз се разсеях за момент и не разбрах - Денди кого нареждаше, Златките ли?

Да.... Чак се учудих
Тези хора не са с всичкият си. Киро  smile3537 Как ще заставаш на страната на психопата и Пенка?
 И Денди заговорил за посредственост, когато самата посредственост е легнала само на метър от него и чопли изрусени пирги  ooooh!

# 2 621
ДБЛ ми прилича на Спайдермен , яко ми е противен , нещо и Маги и ЧЗ са ми много петносани, отвратителна кожа. Аз винаги съм си мислила , че моята е лоша , но сега съм на път да размисля, и то кожа на дами минаващи за красавици newsm78

# 2 622
То само Людмил е номиниран, но когато и да излязат ще си имат проблеми. Пенка не чак толкова, така мисля, но това ДБЛ, определено   ooooh! И си заслужава. За какво му беше да муши снимка с нож  #Crazy
Охх...няма как да не се включа? Повече ви чета, отколкото да ги гледам. Но... Ако ДБЛ е Джиийсъна, какво значат тези инициали и на каква снимка са намушили? ooooh!

# 2 623
А Финдо както не издържа на глад сега дали няма да им се стъжни?

# 2 624
Не се заяждам нещо, но не знаете ли, че всичко е сценарий Joy Joy Joy Joy
Какви точно проблеми ще си имат тогава  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Аз съм сигурна и , че не гладуват. Всичко е такъв цирк, че не е истина Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт