Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 86 822
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 1 950
  • SF
Този НК наистина е  много променен, спрямо миналите сезони. Лицето му е подпухнало точно, като на човек, който прекалява с алкохола, а и  на няколко лайфа забелязах, че му треперят ръцете. Дано да няма някакви проблеми човекът. : Rolling Eyes

Според мен просто грозно остарява.

# 1 951
А гостуването на Лияна при Гала толкова скучно ли е било, че даже не сте го и коментирали Simple Smile? Като си спомням как вреше и кипеше вчера по време на интервюто с Ванчето Simple Smile.

# 1 952
А гостуването на Лияна при Гала толкова скучно ли е било, че даже не сте го и коментирали Simple Smile? Като си спомням как вреше и кипеше вчера по време на интервюто с Ванчето Simple Smile.

Хехе, и аз това си мислех днес  Laughing  никой не коментира гостуването на скучната Лияна, но има ли скандал сме първи  Laughing После що залагали на скандалите в брадъра  Mr. Green

# 1 953
Нищо кой знае какво не каза Лияна. Каза, че за нея Мариан е 100% мъж и някакви такива. Записаха интервюто и ще го излъчат цялото следващите дни.

# 1 954
Записаха интервюто и ще го излъчат цялото следващите дни.
Гала до Нова година има да излъчва продължения на интервюта Simple Smile. Доколкото помня, и с Пламен, и с Ваня очакваме продължение.

# 1 955
  • София
Записаха интервюто и ще го излъчат цялото следващите дни.
Гала до Нова година има да излъчва продължения на интервюта Simple Smile. Доколкото помня, и с Пламен, и с Ваня очакваме продължение.
Мда  Laughing Като се има предвид, че я чакат още 12 души от Ол старс може и след Нова година да изкара  hahaha

# 1 956
ЧЗ за мен е супер фалшива и неестествена. Като си спомня колко сълзи проля миналата година заради Багата, писма писа, а като излезе и все едно нищо не се е случило. Човек не може да обича толкова повърхностно. А може и всичко да е сценарий

# 1 957
  • София
ЧЗ за мен е супер фалшива и неестествена. Като си спомня колко сълзи проля миналата година заради Багата, писма писа, а като излезе и все едно нищо не се е случило. Човек не може да обича толкова повърхностно. А може и всичко да е сценарий
Вчера много добре Катето Евро даде пример с Десислава дето щеше да осиновява момиченце, това и беше мотото в ВБ2, още го осиновява... Аз не се съмнявам, че Златка има желание да помогне не това момче, но да влезеш във подобен формат и да твърдиш, че това ти е каузата и то направо звучи като "дайте ми наградата" е нелепо. А и плюс това като я питат с какво се занимава " с благотворителност". Е от кога това е професия  Shocked се чудя.

# 1 958
Маги плаши без грим. ooooh!

# 1 959
А каква е наградата, пак кола или някаква сума?

# 1 960
  • Варна
А каква е наградата, пак кола или някаква сума?

Кола щяла да бъде, но още не можели да намерят спонсор да я осигури. Laughing

# 1 961
  • София
Денди  как съветва Недялко да правел малки резюмета,за да въвежда слушателите в безкрайно дългите разкази   rotfImbo

# 1 962
Ах, Дендиии  Heart Eyes
С такъв човек от раз бих се разбрала  Sunglasses
П.П. Имам позната, женски Недялко... неописуемо е!

# 1 963
Денди  как съветва Недялко да правел малки резюмета,за да въвежда слушателите в безкрайно дългите разкази   rotfImbo
Уникален е. Heart Eyes
"Ми това е небесно знамение." Joy Joy Joy

# 1 964
Малиии тресна ме главата от НедялкУ  Joy

Общи условия

Активация на акаунт