Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 86 773
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 025
  • sofia
Къде го гледате това "живо" и как разбирате, че е започнало?  newsm78
http://bg-gledai.tv/vip-brother-online

# 2 026
Киро да не се е напил?

# 2 027
сигурно пак няма да има късно издание  Tired

# 2 028
Къде го гледате това "живо" и как разбирате, че е започнало?  newsm78
http://bg-gledai.tv/vip-brother-online

Мерси!   bouquet
А, от къде разбирате кога има излъчване?

# 2 029

Пийваха по-рано с Денди, Ели и Недялко, но не вярвам Киро да е прекалил с чашката, просто поема много течности.

сигурно пак няма да има късно издание  Tired

Казаха, че ще има. Ще излъчат "Уличната мисия".

Не знаем, когато го пуснат. Аз съм заредил няколко линка на отделен браузър, като тръгне звук се ориентирам.

# 2 030
# 2 031
определено е попрекалил, залиташе и се поклащаше при хладилника, а и доста умно се взираше в отражението на същия  Rolling Eyes Laughing

но то с неговия начин на хранене, и една бира е достатъчна сигурно

# 2 032
  • SF
Питайте Лили даже дали са се виждали! Тя си отиде при детето и при майка си, а той изчезна незнайно къде. Може даже вече да е излетял за Щатите. Аз твърдя, че Мариян е гей, а той ако иска да ме съди. Не ме е страх, имам доказателства!

За СМС-ито от четирите сим карти Ваня се закани, че сама ще се подложи на детектор на лъжата и ще установи истаната, защото много болезнено е преживяла обвиненията, че сама си е купила вота.

Аз твърдя, че Ваня е луда. Ако иска да ме съди, не ме е страх, имам доказателства и зрителите на ВИП брадър са ми свидетели.
 Не е добре с нервите и не е никаква желязна лейди, а е психически е слаба. Всеки път, когато говореше за себе си, започваше да реве. Има много кадри, в които и външността й е на луда.
Този детектор на лъжата… дрън-дрън та пляс! Аз лично ще се съмнявам, дали някой, който много я обича, няма да плати, за да покаже детекторът резултатите, които са необходими на Ваня, за да се изкара бистра вода ненапита.

# 2 033
  • SF
В момента няма живо, нали? По Нова Плей всичко е замръзнало. В другите сайтове има надпис Unavailable.

# 2 034
дават спалнята, току що Киро последен си легна

Esmee
смела си!!!)))))))))

# 2 035

Не знаем, когато го пуснат. Аз съм заредил няколко линка на отделен браузър, като тръгне звук се ориентирам.

[/quote]

Дали ще може да ми кажете линковете и аз да пробвам така   bouquet

# 2 036
# 2 037
Денди  Laughing
не пропуснаха ли Пенка? а май и още някого?  newsm78
П.П. не някого, а половината народ  newsm78

оффффф ясно, та да слушаме Нидялко  Sick #2gunfire

# 2 038
Недялко вЕрно се е вкарал във филм Simple Smile. Аз спирам да му се подигравам, наистина не е в ред човекът.

# 2 039
нИдялко, нИдялко, ама всички стоят и със зяпнала уста го слушат

Общи условия

Активация на акаунт