Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 86 785
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 010
Какво е казала Патрашкова днес,че Йоко така цветно я е нарисувала на страницата си  newsm78

# 2 011
Маги пита какъв е шанса да оздравее Боби (момчето от каузата на ЧЗ). Според последната шансът напълно да оздравее след тази интервенция е 100%. Двете умуват как могат да съберат пари, дали чрез организиране на концерт, дали при пълен бюджет да заделят 300-400 лв.

# 2 012
ееееееее и сега що трябва да гледам намусена Злата в леглото, вместо разговорите в Лондон?  #2gunfire

много тъп тоя брадър Sick

да ... досадно става!
Ето и сега си говори с тази черната отново за това момче

# 2 013
Коментар от страницата на Йоко във ФБ :
Krasi Kolev Винаги съм казвал ,че "Патрашките" създадоха и наложиха "Златките"! без "Патрашките" "Златките" са си най-обикновен, ординерен курвоч.

# 2 014
  • UK
сега гледам късния епизод
тая Златка,ако така ще вие по-добре да излиза   Naughty

# 2 015
ЧЗ за мен е супер фалшива и неестествена. Като си спомня колко сълзи проля миналата година заради Багата, писма писа, а като излезе и все едно нищо не се е случило. Човек не може да обича толкова повърхностно. А може и всичко да е сценарий
Вчера много добре Катето Евро даде пример с Десислава дето щеше да осиновява момиченце, това и беше мотото в ВБ2, още го осиновява... Аз не се съмнявам, че Златка има желание да помогне не това момче, но да влезеш във подобен формат и да твърдиш, че това ти е каузата и то направо звучи като "дайте ми наградата" е нелепо. А и плюс това като я питат с какво се занимава " с благотворителност". Е от кога това е професия  Shocked се чудя.

С благотворителност се занимават богати бизнес дами, съпруги на големи бизнесмени, наследници на богати фамилии, даряват се собствени средства, набират се други, учредяват се фондации, правят се благотворителни търгове.... Златка Д., за мен, изобщо не ми се вписва в подобен образ, каква благотворителност развива? Нещо с пари на Нова Телевизия? И сега явно се подготвя нещо подобно. Каузата е добра, разбира се, но мисля, че биха спечелили повече пари, ако просто се разкажеше историята на момчето и хората благотворително да пращат смс-и, а не след това половин година да я гледаме и слушаме Златка навсякъде по Нова.

# 2 016
https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn -Бившия на Ели-Гробаря

# 2 017
ЧЗ за мен е супер фалшива и неестествена. Като си спомня колко сълзи проля миналата година заради Багата, писма писа, а като излезе и все едно нищо не се е случило. Човек не може да обича толкова повърхностно. А може и всичко да е сценарий
Вчера много добре Катето Евро даде пример с Десислава дето щеше да осиновява момиченце, това и беше мотото в ВБ2, още го осиновява... Аз не се съмнявам, че Златка има желание да помогне не това момче, но да влезеш във подобен формат и да твърдиш, че това ти е каузата и то направо звучи като "дайте ми наградата" е нелепо. А и плюс това като я питат с какво се занимава " с благотворителност". Е от кога това е професия  Shocked се чудя.

С благотворителност се занимават богати бизнес дами, съпруги на големи бизнесмени, наследници на богати фамилии, даряват се собствени средства, набират се други, учредяват се фондации, правят се благотворителни търгове.... Златка Д., за мен, изобщо не ми се вписва в подобен образ, каква благотворителност развива? Нещо с пари на Нова Телевизия? И сега явно се подготвя нещо подобно. Каузата е добра, разбира се, но мисля, че биха спечелили повече пари, ако просто се разкажеше историята на момчето и хората благотворително да пращат смс-и, а не след това половин година да я гледаме и слушаме Златка навсякъде по Нова.

А още по-добре щеше да е вместо да дават хонорари на участниците да ги дадат на момчето  Peace

# 2 018
Отново има живо - всички съквартиранти вече са си по леглата. Лео ходи до тоалетна и на връщане в тъмното без малко да си легне при Недялко.  smile3532
Лео се оплака, че РЗлатка го обвинила в кражба на гримовете й. Италианеца си призна, че няма нищо общо, а Недялко му каза да си трае за да не развали мисията на някого. Лео смята, че Пенка и ДБЛ са истинските извършители.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 23:44 от Voayor

# 2 019
Не, ние трябва да дадем, те градят имидж, а и ЧЗ, както се разбра е благотворител, по занятие.
Редактирам се, не е имидж, те са себе си  Grinning

# 2 020
Днес през деня РЗ останала и без очила, а по някое време установила, че и леглото й е мокро.

# 2 021
https://www.facebook.com/joanna.zahariev?fref=ts

Хексе,това е линка. Не знам дали е истински профила.

Мерси, намерих го аз. Изглежда ми, че е наистина нейния профил.

Ха, май с Йоана ползваме услугите на едни и същи стоматолози.
 Което би обяснило странните муцки, които правеше.  Mr. Green

# 2 022
Недялко пита дали на Лео му се прави секс. Ямболията се чуди защо нагона му е отслабнал в къщата, а навън бил като жребец.

# 2 023
Къде го гледате това "живо" и как разбирате, че е започнало?  newsm78

# 2 024
От жените, които са в къщата, най-много харесвам Райна засега...и не, не става въпрос за визия...
Вярно във ВБ1 беше неприятна, лигава, превзета, нетърпима...но, това момиче ми харесва, че има някакъв морал,  не разчита на силиконови цици, на оная си работа, на курвенски изпълнения, за да постигне нещо, както  всички останали женски образи в къщата...

Харесва ми, че едно разглезено и горделиво (според нас) момиче като нея хвърля толкова труд, за да се развие, вместо да чака поредния спонсор да и осигури висок стандарт на живот...Видях я във Вип денс...ами това бяха нечовешки усилия и труд за тази победа, едновременно с това и висше образование завърши, предполагам и кариера има някаква като певица...по принцип много по-лесно е да туриш силикона, да го развееш пред когото трябва и всичко ти е наред...но докога, това не се знае...

Та затова ми харесва Райна...чалгарка или не, има някакво достойнство и морал...а как се облича и гримира, толкова не ме интересува Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт