Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 86 803
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 1 995
  • До морето
Cry
Е, и? Освен, че видяхме  идеята на Ваня, че Мариан е гей, в сигнално червено?

И аз имах съмнения ,че Мариан е бисексуален ,но реших да  приема твърденията му за истина.
Колкото и неприятна да е Ваня ,нямам съмнения ,че тя има доказателства за сексуалната ориентация на Мариан- последните години.
 Разочарова ме това ,че Мариан открито отричаше
.Твърдението на Ваня  в "На кафе" ,че Мариан е в гей-каталог  и може да бъде поръчан и е имал организиран ГЕЙ-вот ,може да му донесе МНОГО пари в съда и Ваня със сигурност има доказателства  за да го твърди открито /не за воалирано/ в медия.........

Ще се радвам ,ако Мариан я накаже в съда/с голяма сума/ ,но се съмнявам

Тая нещастница с облик на глиган няма ли какво друго да доказва след великото си о*иране в предаването, та тръгнала за това да обяснява  Sick Sick Sick И да има, и да няма доказателства, какво я бърка, нещо Мариан иска от нея ли, що ли? В качеството на каква ходи и обяснява на висок глас кой с каква ориентация е, кой я е питал????

Б@си, скоро наистина не бях срещала по- противно същество от тази "тъмночерната"  Sick Sick Sick

# 1 996
Ония предните се номинирВаха, тук сега Недялко се кандидатирВал.
Пенка хем от село, хем цигане, пък говори по-правилно и разбираемо като цяло. ooooh!

# 1 997
Пускам живото - Недялко пак говори, а останалите слушат полузаспали  Grinning

Довечера ще има късно издание.

# 1 998
Офф... Недялко е голям нарцис и си е самодостатъчен. Постоянно изтъква какво направил, как го направил, колко много почитатели имал, как го търсили от медиите за интервюта, какви политически виждания имал и т.н. и т.н.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 22:24 от Voayor

# 1 999
  • Ямбол
Нищо не е направил.  И никой не го търси. Всичко е в главата му.
И в политиката е същият смешник.
Такива хора трябва да бъдат отрязани.
А те му дават трибуна, за да му се подиграват после.
Той е противняк, не е забавен.

# 2 000
 Joy Joy Joy
Дендииииииииииииии

rotfImbo

а Нидялко ма кога ще го направим, утре ли   rotfImao

този е луд Mr. Green

# 2 001
ееееееее и сега що трябва да гледам намусена Злата в леглото, вместо разговорите в Лондон?  #2gunfire

много тъп тоя брадър Sick

# 2 002
Детето на Маги учи в частно училище - 6-и клас. В началото манекенката му помагала с домашните, но сега е наела учител.

# 2 003
  • Варна

а Нидялко ма кога ще го направим, утре ли   rotfImao

този е луд Mr. Green

Подозирам, че има някакво заболяване, не бива да се подиграваме на такива хора.

Разочарова ме това ,че Мариан открито отричаше
Твърдението на Ваня  в "На кафе" ,че Мариан е в гей-каталог  и може да бъде поръчан и е имал организиран ГЕЙ-вот ,може да му донесе МНОГО пари в съда и Ваня със сигурност има доказателства  за да го твърди открито /не за воалирано/ в медия.........

Организиран гей вот? ЖДНБ!
И въпреки това загуби от Станкита? И аз сигурно съм от гей вота, 3 есемеса пуснах. Blush
Мариан ако я съди, трябва да не е в български съд. С връзките на Ванчето...

# 2 004
Според мен Недялко не е добре психически, направо си е луд. Яд ме е,  че в къщата трябва да го търпят, но продуцентите са виновни. Заради рейтинг и да изпъкнат "добрите" (в случая ни убедиха колко благородна е Злати блек) дават сцена за изява и се подиграват на болен човек. Съжалявам и него, и жалките продуцентчета.

# 2 005
  • UK
https://www.facebook.com/joanna.zahariev?fref=ts

Хексе,това е линка. Не знам дали е истински профила.

# 2 006
  • Варна

Мерси, намерих го аз. Изглежда ми, че е наистина нейния профил.

# 2 007
Пламен Медаров е белязал следващите съквартиранти и почти всички са влезли СЪС СТРАТЕГИЯ.
Впечатленията ми  са ,че Златките,Маги,Лео,Джейсън,Денди и др  се придържат към сковани и скучни роли със сценарии,какво не трябва да правят и никаква идея какво да правят за да са усетим ,че са в тв шоу.Ако ББ не измислят нещо .....ще загубят окончателно огромната аудитория ,която гледа НТВ в 20ч по инерция от ВИП-а

# 2 008

Мерси, намерих го аз. Изглежда ми, че е наистина нейния профил.
Снимки от домът на някой V.I.P
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202314062555544&se … ype=1&theater

# 2 009
  • Варна
Пламен Медаров е белязал следващите съквартиранти и почти всички са влезли СЪС СТРАТЕГИЯ.
Впечатленията ми  са ,че Златките,Маги,Лео,Джейсън,Денди и др  се придържат към сковани и скучни роли със сценарии,какво не трябва да правят и никаква идея какво да правят за да са усетим ,че са в тв шоу.Ако ББ не измислят нещо .....ще загубят окончателно огромната аудитория ,която гледа НТВ в 20ч по инерция от ВИП-а

На миналия Ол Старс, беше подобна ситуацията. Просто участниците вече са гърмяни зайци и знаят подводните камъни на формата. Предполагам, че ако реши все пак психологът на предаването ще им намери цаката. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт