Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 86 653
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 115
Сега изгледах епизода от снощи и не разбрах, нарисувания червей мисия ли има да дразни РЗ или го прави от чиста злоба?

# 2 116
Сега изгледах епизода от снощи и не разбрах, нарисувания червей мисия ли има да дразни РЗ или го прави от чиста злоба?
И на мен това малко ми се изгуби, по собствена инициатива ли крие дрехите и гримовете.Каква е тази вендета срещу нея  Rolling Eyes

# 2 117
Гледам в момента" На кафе" с Мариан. Много го харесвам  и за мен не е проблем неговата сексуалност,но той явно не  е разкрил пред семейството си тази....... промяна.Смешно е да се крие зад жените с които е правил или прави секс  и да представя това за доказателство ,че не го прави с мъже.
Голяма част от гейовете имат семейства и деца.
Ако Ваня нямаше доказателства ,адвокатите му щяха да я осъдят за негово мъжко достойнство/пи-ар / и МНОГО пари.

Говориш, сякаш ти имаш доказателства? Stop
Колко много пари би взел Мариан от Ваня?

Само да вметна, че тука не е САЩ или нормална държава, и все още физическата болка се третира по-тежка, отколкото на психическа основа.
Така, че ако Ваня извади око на Мариян - много пари, ако Ваня му вика - гей, плужек и т.н.  и дори да се докажат, че има трайни последствия за Мариянчото, максимум до към 1000 лв.

Волен нали осъди Слави за обиди - нацист и др. Искаше 10 000 лева, получи точно 1000. :о)

# 2 118
Гледам в момента" На кафе" с Мариан. Много го харесвам  и за мен не е проблем неговата сексуалност,но той явно не  е разкрил пред семейството си тази....... промяна.Смешно е да се крие зад жените с които е правил или прави секс  и да представя това за доказателство ,че не го прави с мъже.
Ако Ваня нямаше доказателства ,адвокатите му щяха да я осъдят за негово мъжко достойнство/пи-ар / и МНОГО пари.

Аз имам предположения.Ваня със сигурност има доказателства,защото всеки адвокат, ако започне дела  срещу нея  ще му е лесно ,защото няма да доказва ,че Мариан не е гей ,а Ваня ще трябва ДА ДОКАЖЕ ,че Мариан е гей.Няма да минат за доказателства обикновени провокативни снимки ,а само видео с натурален полов акт.Възможно е и да представи свидетели /повече от 2-3 ма/ ,които да твърдят ,че лично са спали с него,а не техен познат.
Ваня можеше да говори каквото си иска в ББ и тогава бе игра .
Клеветите/твърденията и по медии  са наказуеми и тук и в чужбина  за много пари-милиони

# 2 119

Според мен никак не е нормален този интерес към чуждата сексуалност -  нито  Ваня, нито тебе  би трябвало да ви бърка, какъв е Мариан и дали е казвал истината - нали не ви е у дома, нито ще се жените за него?  Никой не бива по такъв безцеремонен начин да бъде принуждаван  публично да споделя с кого го прави, освен ако сам не реши, а те го разпънаха на кръст в Къщата и онази ненормалница продължава да го преследва.  За нея вече разбрахме, че не е наред, а ти защо го правиш - нали не ти било проблем... уж?  newsm78   Терминът "лично пространство" нищо ли не ви говори ? Shocked

# 2 120

Само да вметна, че тука не е САЩ или нормална държава, и все още физическата болка се третира по-тежка, отколкото на психическа основа.
Така, че ако Ваня извади око на Мариян - много пари, ако Ваня му вика - гей, плужек и т.н.  и дори да се докажат, че има трайни последствия за Мариянчото, максимум до към 1000 лв.

Волен нали осъди Слави за обиди - нацист и др. Искаше 10 000 лева, получи точно 1000. :о)

Пропуснах да добавя, че Волен Сидеров съди Слави Т. за 1 000 000, но Върховен касационен съд му присъди 1000 лева.

И последна добавям - държавната такса за да се формира дело е 4 % от цената на иска, 4 % от един милион...сметнете си го Вие, колко е платил Волен Сидеров.  Joy

# 2 121
И на мен това малко ми се изгуби, по собствена инициатива ли крие дрехите и гримовете.Каква е тази вендета срещу нея  Rolling Eyes
По собствена, да. Защо- и аз не разбрах.
Доста неща още ще направи, както й се беше заканил...

# 2 122
Ванчето я е яд, че никой не хареса нейните моцарелки и сега ходи, тръби : "  Ма той гей, ма "  smile3516
Иначе се молете да не стигне до темата, че поименно ще имаме посещения по домовете  fight за превъзпитание

# 2 123
  • Варна

Аз имам предположения.Ваня със сигурност има доказателства,защото всеки адвокат, ако започне дела  срещу нея  ще му е лесно ,защото няма да доказва ,че Мариан не е гей ,а Ваня ще трябва ДА ДОКАЖЕ ,че Мариан е гей.Няма да минат за доказателства обикновени провокативни снимки ,а само видео с натурален полов акт.Възможно е и да представи свидетели /повече от 2-3 ма/ ,които да твърдят ,че лично са спали с него,а не техен познат.
Клеветите/твърденията и по медии  са наказуеми и тук и в чужбина  за много пари-милиони

Какви милиони са те подгонили бе жена Laughing, ако Мариан си направи труда да я съди, ще вземе 1000 лв. Даже може и тях да не вземе, защото сметките и са под запор.

# 2 124

Според мен никак не е нормален този интерес към чуждата сексуалност -  нито  Ваня, нито тебе  би трябвало да ви бърка, какъв е Мариан и дали е казвал истината - нали не ви е у дома, нито ще се жените за него?  Никой не бива по такъв безцеремонен начин да бъде принуждаван  публично да споделя с кого го прави, освен ако сам не реши, а те го разпънаха на кръст в Къщата и онази ненормалница продължава да го преследва.  За нея вече разбрахме, че не е наред, а ти защо го правиш - нали не ти било проблем... уж?  newsm78   Терминът "лично пространство" нищо ли не ви говори ? Shocked

Лично пространство не ВАЖИ за хора  доброволно влезли в къщата на ББ.
За мен сексуалността на Мариан не е проблем ,проблем е комплекса му с тази сексуалност.Проблем е ЛЪЖАТА. Естествен ли е бил или е играл роля?
Аз също виждах не мъжко поведение  ,но предполагах ,че Мариан го прави умишлено за да изложи Ваня и Стойко в предположенията им и че сега навън ще признае ,че гей ските му маниери са били тактика
Човек криещ/уязвим/ същността си  не е най-неприятната роля в живота .Дали наистина не е парадирал с Лияна за да скрие кой е Мариан?Дали не е лъгал и всъщност да е предпочитал сексуално Пламен?
Излъга ли ни Мариан или не?
Просто си задавам въпроси за истината и лъжата

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 12:04 от smile_smile

# 2 125
  • Варна

Излъга ли ни Мариан или не?
Просто си задавам въпроси за истината и лъжата

Щом толкова те вълнува, провери в Италия, елитни секскаталози, познати в тези среди, марианови бивши любовници.. и т.н.
Но да твърдиш, че лъже, "защото Ваня така каза" е нелепо.

# 2 126
Kaкви пък доказателства за сексуалността на Мариан има оная изкукалата!?  Crazy Моля ви се!
И кой съд в България ще се занимава със сексуалността на някого. Та то тук за масови убийства от пияни шофьори се дават условни присъди... на кой му пука за сексуалността и клеветата!?  ooooh!

А Мариан ако ще и с петима мъже наведнъж да се оножда, какъв е проблемът за онова изкукалото или за нас?  Thinking

Изрисуваното момче в Ол Старс си прави лоша шега криейки гримовете на Златка. Няма да я направи по-грозна, а относно дрехите ѝ, мъжът ми възкликна "Оооо, крий, моето момче, искаме Златка без дрехи".  Twisted Evil
С действията си изглежда злопаметен и завиждащ... имат сблъсък от преди шоуто...

# 2 127

Аз имам предположения.Ваня със сигурност има доказателства,защото всеки адвокат, ако започне дела  срещу нея  ще му е лесно ,защото няма да доказва ,че Мариан не е гей ,а Ваня ще трябва ДА ДОКАЖЕ ,че Мариан е гей.Няма да минат за доказателства обикновени провокативни снимки ,а само видео с натурален полов акт.Възможно е и да представи свидетели /повече от 2-3 ма/ ,които да твърдят ,че лично са спали с него,а не техен познат.
Клеветите/твърденията и по медии  са наказуеми и тук и в чужбина  за много пари-милиони

Какви милиони са те подгонили бе жена Laughing, ако Мариан си направи труда да я съди, ще вземе 1000 лв. Даже може и тях да не вземе, защото сметките и са под запор.

А ти сега прочете сега моите мнения за 1000-то лева и айде  Naughty   bouquet

# 2 128
  • Sofia
Според мен и  Ваня има нещо сбъркано със сексуалността си,няма мъж до себе си,детето и от донор...какво се е захванала с Мариан

# 2 129
Kaкви пък доказателства за сексуалността на Мариан има оная изкукалата!?  Crazy Моля ви се!
И кой съд в България ще се занимава със сексуалността на някого. Та то тук за масови убийства от пияни шофьори се дават условни присъди... на кой му пука за сексуалността и клеветата!?  ooooh!

А Мариан ако ще и с петима мъже наведнъж да се оножда, какъв е проблемът за онова изкукалото или за нас?  Thinking

Изрисуваното момче в Ол Старс си прави лоша шега криейки гримовете на Златка. Няма да я направи по-грозна, а относно дрехите ѝ, мъжът ми възкликна "Оооо, крий, моето момче, искаме Златка без дрехи".
С действията си изглежда злопаметен и завиждащ... имат сблъсък от преди шоуто...

Е-е-е хайде сега, знаеш ли каква хубава почивка си направих до Констанца, заради един симпатяга, който не спря да ме псува пред камерите в един магазин на М-тел. Не бяха много парите, но достатъчни, за да идем до румънското море.
Има кой да се занимава...недей така.

Общи условия

Активация на акаунт