Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 86 652
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Варна
На мен този Недялко ми е противен още от неговия си сезон, от минутата, в която влезе  Sick Ако може да се разкара моменталически, би било добре.

Видях за коя кауза става въпрос, обаче аз точно за тази кауза съм малко 50 на 50. Виждам всеки ден какво правят мотористи, виждам как карат по магистралата, как причиняват катастрофи и ми е много трудно да им съчувствам. Последно се разправяхме с един, който изрита кола В ДВИЖЕНИЕ, защото колата караше с около 140 км/ч в лява лента, а той поне с 200 и разбира се му пречеше! Може да съм гадно същество, но искрено съжалих, че не падна като удари шут - в колата бяха мъж, жена и детенце. Мъжът ми тръгна след него, но ви казвам че караше с над 200 км. Исках да му видя номера и се обадих на 112. Имаха късмет, защото искаха да се бият, но мъжът ми точно в момента не трябваше да го прави, иначе щеше да им разпука каските, доколкото го познавам... Дали са ги спрели, не знам, но категорично не изпитвам жал към подобни.

Момчето казва, че е карало с 60 км/ч. Не знам така ли е, но докато не разбера истината за себе си, не мога да помогна точно за тази кауза, докато има други нуждаещи се, болни по независими от тях причини. Разбира се има нормални мотористи, не изключвам да е такъв, и да му се е случил инцидент. Просто не знам. Дано Златка като по-запозната разясни за какво иде реч...

Наистина не си добро същество. Sick

# 2 101

До колкото аз разбрах като коментираха при Гала, ако Златка Ч спечели предаването щяла да си дари част от наградата. Това ми се струва много тъпо, може аз да не съм разбрала. Като се е хванала на хорото ще си дари целия хонорар, независимо дали ще спечели. Аз се надявам да не спечели.

Наградата ще е кола, няма как да дари част от колата.

Как лек автомобил бе, някой пъти го тръбиха, че са 100 000 лева. И нито стотинка по-малко  Crossing Arms

# 2 102
  • Ямбол
....

Наистина не си добро същество. Sick
Защо? Тя ли ги е качила на моторите всички жертви от мотори?
Аз също не ги съжалявам.
Не знам какъв е случаят. Никой не е споделил, но не съм склонна да подкрепя точно такава кауза.
Тя затова не дава много гласност, защото хората ако се замислят, ще стигнат до моите изводи.

# 2 103
На мен този Недялко ми е противен още от неговия си сезон, от минутата, в която влезе  Sick Ако може да се разкара моменталически, би било добре.

Видях за коя кауза става въпрос, обаче аз точно за тази кауза съм малко 50 на 50. Виждам всеки ден какво правят мотористи, виждам как карат по магистралата, как причиняват катастрофи и ми е много трудно да им съчувствам. Последно се разправяхме с един, който изрита кола В ДВИЖЕНИЕ, защото колата караше с около 140 км/ч в лява лента, а той поне с 200 и разбира се му пречеше! Може да съм гадно същество, но искрено съжалих, че не падна като удари шут - в колата бяха мъж, жена и детенце. Мъжът ми тръгна след него, но ви казвам че караше с над 200 км. Исках да му видя номера и се обадих на 112. Имаха късмет, защото искаха да се бият, но мъжът ми точно в момента не трябваше да го прави, иначе щеше да им разпука каските, доколкото го познавам... Дали са ги спрели, не знам, но категорично не изпитвам жал към подобни.

Момчето казва, че е карало с 60 км/ч. Не знам така ли е, но докато не разбера истината за себе си, не мога да помогна точно за тази кауза, докато има други нуждаещи се, болни по независими от тях причини. Разбира се има нормални мотористи, не изключвам да е такъв, и да му се е случил инцидент. Просто не знам. Дано Златка като по-запозната разясни за какво иде реч...

Вярваш ли си като ги пишеш тези неща! С 140 км/ч ако реши дори да си протегне крака, инерционната сила ще го изхвърли на момента от мотора. ИМАХ пистак, карал съм доста! Така, че шанса да го е изритал в движение, дори при 50-60 км/ч, струята на противостоящ автомобил те повлича и разклаща, при 140 нямам думи... какъв мармалад ще е!

# 2 104
  • Варна

Как лек автомобил бе, някой пъти го тръбиха, че са 100 000 лева. И нито стотинка по-малко  Crossing Arms

О, извинявам се , тогава. Не съм чула за колата официално, а така четох из разни сайтове. Blush

# 2 105
Къде пише за тази инициатива на ЧЗ. Дайте да я видя.

# 2 106
  • Варна
Има живо излъчване. Отдавна. Grinning

# 2 107
  • ЯМБОЛ
               Червената рокля на Райна е доста старичка,с нея беше при Слави преди време.Защо ли Златка Димитрова изобщо не говори на предния брадър за мисията си,а основното и занимание беше да се гаври с Къци?!Стои си тя там заради парите и да не я забравят,пък и да си чисти името,да показва колко е променена.Е,не е променена,същата истерясала жена си е.Денди забавляза с архаичния си стил на изказване.
               НИидялко е същия досадник както преди в още по-голяма степен.В Ямбол никой не го възприема насериозно,посмешище!Но за шоуто вероятно ще го позадържат в къщата да играе ролята на дразнител и клоун.

# 2 108

Явно и аз не съм добро същество, защото също не бих подкрепила такава кауза.100пъти бих дала парички за някое болно детенце, но ще се замисля за каузата на Златка.

# 2 109
Гледам в момента" На кафе" с Мариан. Много го харесвам  и за мен не е проблем неговата сексуалност,но той явно не  е разкрил пред семейството си тази....... промяна.Смешно е да се крие зад жените с които е правил или прави секс  и да представя това за доказателство ,че не го прави с мъже.
Голяма част от гейовете имат семейства и деца.
Ако Ваня нямаше доказателства ,адвокатите му щяха да я осъдят за негово мъжко достойнство/пи-ар / и МНОГО пари.

# 2 110
  • Варна
Гледам в момента" На кафе" с Мариан. Много го харесвам  и за мен не е проблем неговата сексуалност,но той явно не  е разкрил пред семейството си тази....... промяна.Смешно е да се крие зад жените с които е правил или прави секс  и да представя това за доказателство ,че не го прави с мъже.
Голяма част от гейовете имат семейства и деца.
Ако Ваня нямаше доказателства ,адвокатите му щяха да я осъдят за негово мъжко достойнство/пи-ар / и МНОГО пари.

Говориш, сякаш ти имаш доказателства? Stop
Колко много пари би взел Мариан от Ваня?

# 2 111
........
Едит: последното ми изречение беше: да не разводнявам темата и реших съвсем да си го спазя, та затова редактирам.

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 11:39 от Мъ℘♥Мяɣ

# 2 112
Хахахахах, снимката на Златка Р. забучена с нож

# 2 113

Вярваш ли си като ги пишеш тези неща! С 140 км/ч ако реши дори да си протегне крака, инерционната сила ще го изхвърли на момента от мотора. ИМАХ пистак, карал съм доста! Така, че шанса да го е изритал в движение, дори при 50-60 км/ч, струята на противостоящ автомобил те повлича и разклаща, при 140 нямам думи... какъв мармалад ще е!

Не съм се доизразил. Той така или иначе беше принуден да намали, защото колата беше в ляво, колата се премести в дясно, където другите коли караха с около 80-100 км. горе-долу - тогава го изрита. И да... не падна, въпреки че залитна. Не че нещо, ограничението за магистрала е 130-140 км/ч. Не съм длъжна да се съобразявам с ниско прелитащи самолети. Позволи ми да имам и близък поглед над хора загубили близки, заради врязали се в тях мотористи. Сори. Вярвам си, разбира се, не съм сляпа.

Аз лично познавам мотористи, които просто карат мотори, спазват правилата на движение и т.н. - претенции към тях нямам (и не изключвам момчето да е от тях, не съм запозната с историята, защото ако е от тях разбира се че заслужава шансът да се оправи и дано!), но голямата част от мотористите не са наред с чувството си за адреналин - и не, не желая утре някой да се вреже в мен, в мъжа ми, в децата ми, в майка ми и баща ми. Ние адреналин не търсим и не сме длъжни да сме част от забавлението им. Уви, не ги интересува. Уви - аз тези не мога да ги съжаля, нито тези в коли, разбили се в насрещното с 200. Виж тези, каращи в тяхното платно и размазани от такива - мога и ми е ужасно мъчно, толкова, че да изпитвам озлобление към първата група.

Така или иначе темата е за ББ и това е последното ми мнение по темата мотористи, за да не се разводнява.

Нека само и аз малко светлина да хвърля, върху моето контра-мнение. Първо и аз те подкрепям изцяло, затова, че не бива да се жалят, т.нар. "донори" по пътищата. За Златка де Блек - мога да кажа само - добра идея, много лоша реализация или с други думи супер е да поемаш инициатива за кауза, но тя да бъде наистина общополезна, родено болно дете, пострадал при злополука, но проявена целенасоченост и последвал негативен резултат, е вече нещо, което трудно би било смилаемо от обществото.  Naughty
Възмутих се само в коментара ти относно частта, за високите скорости и махащи крайници на мотористи. Това е!   bouquet

# 2 114
Някой, вероятно ДБЛ, е забил нож в на РЗ снимката с Бебо. То бива, бива, ама..

П.П. Видях каква е инициативата.

Общи условия

Активация на акаунт