Видях за коя кауза става въпрос, обаче аз точно за тази кауза съм малко 50 на 50. Виждам всеки ден какво правят мотористи, виждам как карат по магистралата, как причиняват катастрофи и ми е много трудно да им съчувствам. Последно се разправяхме с един, който изрита кола В ДВИЖЕНИЕ, защото колата караше с около 140 км/ч в лява лента, а той поне с 200 и разбира се му пречеше! Може да съм гадно същество, но искрено съжалих, че не падна като удари шут - в колата бяха мъж, жена и детенце. Мъжът ми тръгна след него, но ви казвам че караше с над 200 км. Исках да му видя номера и се обадих на 112. Имаха късмет, защото искаха да се бият, но мъжът ми точно в момента не трябваше да го прави, иначе щеше да им разпука каските, доколкото го познавам... Дали са ги спрели, не знам, но категорично не изпитвам жал към подобни.
Момчето казва, че е карало с 60 км/ч. Не знам така ли е, но докато не разбера истината за себе си, не мога да помогна точно за тази кауза, докато има други нуждаещи се, болни по независими от тях причини. Разбира се има нормални мотористи, не изключвам да е такъв, и да му се е случил инцидент. Просто не знам. Дано Златка като по-запозната разясни за какво иде реч...
Наистина не си добро същество.