Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 86 654
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 085
Можеше да парира Нидялко, като му предложи и той да дари хонорара си за Боби(всъщност аз не разбрах дали тя ще дари нейния, но предполагам).

До колкото аз разбрах като коментираха при Гала, ако Златка Ч спечели предаването щяла да си дари част от наградата. Това ми се струва много тъпо, може аз да не съм разбрала. Като се е хванала на хорото ще си дари целия хонорар, независимо дали ще спечели. Аз се надявам да не спечели.

# 2 086
Ей тази Ваня пак ме изнерви като я гледам сега на кадрите,които се пускат в "На кафе".
Ужаснааааааааааааа жена  ooooh!  ooooh!  ooooh!  Whistling

# 2 087
  • Sofia
Не разбрах с какво толкова я обиди Недялко,голяма драма направи

# 2 088
Можеше да парира Нидялко, като му предложи и той да дари хонорара си за Боби(всъщност аз не разбрах дали тя ще дари нейния, но предполагам).

До колкото аз разбрах като коментираха при Гала, ако Златка Ч спечели предаването щяла да си дари част от наградата. Това ми се струва много тъпо, може аз да не съм разбрала. Като се е хванала на хорото ще си дари целия хонорар, независимо дали ще спечели. Аз се надявам да не спечели.

Ми, да, ще метне еди 1000 лв. и после ще опищи всички тв предавания, колко добро е направила  ooooh!
За мен тя чисто и просто си прави имидж и нищо повече.

# 2 089
Недялко се интересува само от собственото си аз  и Златка можеше да му обясни спокойно ,за
какво става дума. Тя преди да го нарече "тъпанар" разбрах ,че го е напсувала.
Дали има промяна или просто е по-прикрита.

Започне ли тя да реве и Недялко да приказва сменям канала. Той ме подлудява ,
а Златка погнусява Sick

# 2 090
Ч3 не мога да я възприема, като благотворителка. Може с дружката и Папарашкова да са измислили стратегията.

Много несериозно звучи. Какъв човек трябва да си, да се сблъскаш с такава драма и да останеш безучастен? Че и чак - стратегия  Rolling Eyes

И лично към теб - всяко едно начало е трудно.Можеш да използваш форума за помощ  Wink.

Може.   bouquet

# 2 091
На мен този Недялко ми е противен още от неговия си сезон, от минутата, в която влезе  Sick Ако може да се разкара моменталически, би било добре.

Видях за коя кауза става въпрос, обаче аз точно за тази кауза съм малко 50 на 50. Виждам всеки ден какво правят мотористи, виждам как карат по магистралата, как причиняват катастрофи и ми е много трудно да им съчувствам. Последно се разправяхме с един, който изрита кола В ДВИЖЕНИЕ, защото колата караше с около 140 км/ч в лява лента, а той поне с 200 и разбира се му пречеше! Може да съм гадно същество, но искрено съжалих, че не падна като удари шут - в колата бяха мъж, жена и детенце. Мъжът ми тръгна след него, но ви казвам че караше с над 200 км. Исках да му видя номера и се обадих на 112. Имаха късмет, защото искаха да се бият, но мъжът ми точно в момента не трябваше да го прави, иначе щеше да им разпука каските, доколкото го познавам... Дали са ги спрели, не знам, но категорично не изпитвам жал към подобни.

Момчето казва, че е карало с 60 км/ч. Не знам така ли е, но докато не разбера истината за себе си, не мога да помогна точно за тази кауза, докато има други нуждаещи се, болни по независими от тях причини. Разбира се има нормални мотористи, не изключвам да е такъв, и да му се е случил инцидент. Просто не знам. Дано Златка като по-запозната разясни за какво иде реч...

# 2 092
Денди за мен е един непринуден и по детски забавен,а в същото време с начина си на изказ и държание показва едно доста високо ниво.Поне от телевизионните му изяви,аз не го познавам Simple Smile

НИдялко наистина има някакъв проблем и му трябва помощ,а не поле за изява.
Не мисля ,че останалите в къщата му се възхищават,а точно обратното и  те му се подиграват.

А ББ наистина е ужасен манипулатор - нали бяха казали,че Мариан не е виждал племенника си,а сега излиза,че го е виждал.Ваня си ходеше с очила до края,така че мисията и е била само за пред зрителите май.
И какъв е смисъла от този детектор сега след шоуто,да не би да дадат втори шанс на финалистите  и да ги вкарат обратно,този път за награда.

# 2 093
Канонизират Недялко за светец. Направили са му и олтар при снимката му, да е като икона.

И някой предложи Недялко първо да отиде да изповяда на ББ своите грехове. А Денди поправи: "греховце".  Laughing

Сложиха му корона с лъчи, направена от Джийсън.

# 2 094
Мариян каза,че ръцете на Лияна били винаги студени,докато е била в къщата и според него това е така,защото тя е била под напрежение.Вчера се били видяли и ръцете й били топли.
Ми та то девойчето не се облече докато беше в тази къща,нормално ръцете й да са били студени   Laughing

# 2 095
Това на ЧЗ не беше рев, а направо истерия. Не е добре с нервите май.

Да, тя определено има проблеми с нервите. И в предишния формат, пак го беше показала, това истеричното поведение.

# 2 096
  • Варна

Наградата ще е кола, няма как да дари част от колата.

# 2 097
  • София
Канонизират Недялко за светец. Направили са му и олтар при снимката му, да е като икона.

И някой предложи Недялко първо да отиде да изповяда на ББ своите грехове. А Денди поправи: "греховце".  Laughing

Сложиха му корона с лъчи, направена от Джийсън.
Денди бил дарил едно пешкирче  Joy Joy Joy
А ЧЗлатка до преди малко най приятелски си говореше на двора с НИдялко и Финдо.

# 2 098
  • Варна

И какъв е смисъла от този детектор сега след шоуто,да не би да дадат втори шанс на финалистите  и да ги вкарат обратно,този път за награда.

Нима се съмняваш в резултата? Целта е Фотка да си "изчисти"името.

# 2 099
  • София
Тя така го изчисти, че си плюя 3 пъти в пазвата живота да не ме среща с Фотки Praynig

Общи условия

Активация на акаунт