Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 86 736
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Варна
обреНедялко може и да е прост, но пък единствен каза истината на ЧЗ... а тя да пореве за да събере мнения и съчувствие, защото се оказа, че уж влязла с благотворителна мисия, пък никой не разбрал (което си е факт - до преди малко не знаех, че има независим телефон за това момче). И ЧЗ  вместо да се замисли и наистина да отчете факта, че хората отвътре не знаят, камо ли отвън и да продължи да пропагандира за детето, да си каже - "- да, може и да е прав и как да продължа така, че всички да знаят за него и да мога да му помогна наистина" - тя взе да реве.. именно защото обреНедялко И посочи истината.

Вчера при Гала, казаха че не става дума за дете, Боби бил възрастен, то май никой друг от гостите не знаеше.

Не знам защо тук го изкарват луд, той си е просто логорействащ наглец.  Когато критериите за себеоценка са твърде ниски, самочувствието скача до небето и проявите наподобяват шизофренни.  Rolling Eyes

Имам един съсед, съвсем кротък и уж разумен човечец, докато не те хване за слушател на тема часовници.

Ако Недялко живееше преди няколко века, сигурно щеше да се мисли за Наполеон.

# 2 071
В събота Ваня ще е на тест с полиграф.  Simple Smile

# 2 072
Въпросите щели да бъдат дали е спонсор на предаването и дали е знаела, че някой ще купи 4 сим карти..Влязла била в шоуто не, за да се забавлява, да е на хотел или за "единия хонорар". Искала да покаже, че може да е състрадателна, че МОЖЕЛА ДА ГОТВИ, да обича хората, да има позиция, бля-бля...Обичливата и състрадателна Фотка обаче не е пропуснала възможността в интервю да излее кофа с помия върху Мариан, коментирайки сексуалната му ориентация.  ooooh!

# 2 073
  • София
Злобно същество е Ваня, колкото и да се прави на състрадателна и всеотдайна. Гледах началото на гостуването ѝ при Гала. Толкова негативизъм излъчва, че не го догледах.  Stop
Това за полиграфа е излишно вече.  Tired

# 2 074
Въпросите щели да бъдат дали е спонсор на предаването и дали е знаела, че някой ще купи 4 сим карти..Влязла била в шоуто не, за да се забавлява, да е на хотел или за "единия хонорар". Искала да покаже, че може да е състрадателна, че МОЖЕЛА ДА ГОТВИ, да обича хората, да има позиция, бля-бля...Обичливата и състрадателна Фотка обаче не е пропуснала възможността в интервю да излее кофа с помия върху Мариан, коментирайки сексуалната му ориентация.  ooooh!
Уф, за пореден път се убеждавам, че Господ няма пръст в нейното спасяване.Дявола е бил, сигурно от страх, че това чудо като се намъкне в ада ще му направи живота "тъмночерен"  Laughing.

# 2 075
  • sofia
3а шоуто и сеира, трябва да останат Р3, Джийсън и Нидялко.
Ч3 не мога да я възприема, като благотворителка. Може с дружката и Папарашкова да са измислили стратегията.
 Ваня не желая да я виждам-чувам никога повече. Ужасна е, като чудовищата от приказките..
Cополивото овчарче, Шепот, Въздишкова....... Sick

# 2 076
Москва не вярва на сълзи, но аз приемам реакцията на Злати за естествена. Никумо не е нужна първичността й, както на всеки друг в къщата или на всеки човек по Земята, но я уважавам. Уважих и отношението на Маги към Злати и към Ох, бре Нидялко /много низко човече/. Приятно ме изненада, не я харесвах повлияна от чужди мнения, но вече я харесвам.
Абстрахирам се от личността като такава, оценявам поведението в момента. Може Ох, бре Нидялко да е добър, съвестен, прелестен човек за тези, които го познавам, но за мен е низък.

И последно: "популизма" на Димитрова бих искала да го владея и аз. Страшно ми се иска да предприема подобно начинание за една кауза, но нямам опита, уменията, а и явно смелостта да го направя  Embarassed А става въпрос за толкова незначително на пръв поглед нещо...

# 2 077
Уф, за пореден път се убеждавам, че Господ няма пръст в нейното спасяване.Дявола е бил, сигурно от страх, че това чудо като се намъкне в ада ще му направи живота "тъмночерен"  Laughing.

Joy Joy Joy

Само Лео!! Забавен, симпатичен, приятен, изобщо не е скучен, с готини шеги и страхотно чувство за хумор, усмихнат, ненатоварващ и въобще само хубави думи мога да кажа за него. И не се подведе да се занимава с български боклуци като Златки, патки, Свирколети и подобна сган, а си остана с Лучия, с която си е от години. Браво! Работи си човека нормално, изкарва си парите, не се занимава само да си замесва името в скандали и простотии, както правят другите. Ами... италианец!

Peace

# 2 078
  • София
Недялко: Отюам аз с нЪд хиляда актови за дарения. Над хиляда ти казвам! Над хиляда!

Киро  Shocked, Финдо  Shocked, Джийсън  Shocked, Недялко  bowuu

Esmee,  Joy Joy Joy
Не знам защо тук го изкарват луд, той си е просто логорействащ наглец.  Когато критериите за себеоценка са твърде ниски, самочувствието скача до небето и проявите наподобяват шизофренни.  Rolling Eyes

По-точно описание за Неделко не бях чела!То не важи само за него де,а за всички негови копия и подвидове  Joy

# 2 079
Не мога да я разбера тази Ч Златка. Как се разрева така лесно, че Недялко я обидил. Вместо да се опита да му обясни, да се защити. Вярно, че той не е в час и може би е безсмислено да му се обяснява каквото и да било, поне можеше да не му крещи и да му вика тъпанар. Уж вече е много културна и интелигентна пък започна старите обиди.

# 2 080
  • into the blue
Мариан ще е гост при Гала.

# 2 081
  • София
Не мога да я разбера тази Ч Златка. Как се разрева така лесно, че Недялко я обидил. Вместо да се опита да му обясни, да се защити. Вярно, че той не е в час и може би е безсмислено да му се обяснява каквото и да било, поне можеше да не му крещи и да му вика тъпанар. Уж вече е много културна и интелигентна пък започна старите обиди.
на мен ЧЗ много ми напомня като характер Червенкова. Крещи, обижда и като не стане на нейната реве. В миналия сезон такава агресия проявяваше към Къци, че някак не мога да й съчувствам на тази жена.

# 2 082
на мен ЧЗ много ми напомня като характер Червенкова. Крещи, обижда и като не стане на нейната реве. В миналия сезон такава агресия проявяваше към Къци, че някак не мога да й съчувствам на тази жена.

Аз нея я свързвам с думата - "Изчеластра"  -  искаше да "Изчеластри Къци" - каквото и да означава това 

# 2 083
Москва не вярва на сълзи, но аз приемам реакцията на Злати за естествена. Никумо не е нужна първичността й, както на всеки друг в къщата или на всеки човек по Земята, но я уважавам. Уважих и отношението на Маги към Злати и към Ох, бре Нидялко /много низко човече/. Приятно ме изненада, не я харесвах повлияна от чужди мнения, но вече я харесвам.
Абстрахирам се от личността като такава, оценявам поведението в момента. Може Ох, бре Нидялко да е добър, съвестен, прелестен човек за тези, които го познавам, но за мен е низък.

И последно: "популизма" на Димитрова бих искала да го владея и аз. Страшно ми се иска да предприема подобно начинание за една кауза, но нямам опита, уменията, а и явно смелостта да го направя  Embarassed А става въпрос за толкова незначително на пръв поглед нещо...
Реакцията е естествена, но е резултат на това, че не получи аплодисменти.Когато заставаш зад една кауза, целта е да помогнеш, а не да блеснеш.Можеше да парира Нидялко, като му предложи и той да дари хонорара си за Боби(всъщност аз не разбрах дали тя ще дари нейния, но предполагам).

На мен крайно неприятно впечатление ми направи, че се сравни със Станка.Точно този елемент ме убеди, че не е съвсем искрена.Но важното е, че помага - колкото може, толкова   bouquet.

И лично към теб - всяко едно начало е трудно.Можеш да използваш форума за помощ  Wink.

# 2 084
Това на ЧЗ не беше рев, а направо истерия. Не е добре с нервите май.

Общи условия

Активация на акаунт