Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 86 785
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 040
 Shocked

Пред този Недялко Пацо и Митьо Пищова не важАт. Случаят бил много по-тежък, отколкото предполагах.

# 2 041
Тоя скоро няма го номинират. Той им прави щоуто вътре.

# 2 042
имат ли избор другите? да не го слушат?

не е луд(в истинския смисъл на думата) по-лошо, тъп е ooooh!

ДЕНДИ ме кефи, само той успява да ме задържи като зрител, при изявите с Недялко )))))))))))))))))))))

# 2 043
  • SF
На мен Денди ми е много симпатичен, но аз мисля, че съм малко изчекната.
С изненада обаче, установявам, че той е всеобщ любимец във форума. Нещо като Пламен в стария сезон.
С тази разлика, че той се харесва и на съквартирантите.
Айде сега, кажете ми, защо и с какво ви е привлякъл Денди, че няма да мога да спя да го мисля този факт.

# 2 044
човекът и с благотворителност се занимава, евала

# 2 045
  • Някъде в Матрицата
 #Crazy Това от нИдялко. В тази къща зли духове няма как да се заселят. Той НИдялко като кречетало. Ще обиколи навсякъде и ще ги изгони.  Mr. Green

Що се отнася до Денди, винаги съм харесвала начинът му на изразяване. Богатството на речника.
Някакси звучи красиво.  Grinning А е и забавен. Ако имам възможност бих се опитала да си пообщувам с него.  Wink

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 00:19 от Ph0enix

# 2 046
Недялко е One man show  Joy Слушали ли сте дето срещнал Риана на плаж в Гърция и тя много го харесала. Той и говорел на български, но тя го разбирала и веднъж като си поръчала пържени картофки със сирене той си вземал от картофките и. Това го разказва толкова уверено, че започваш да му вярваш. Мисля, че на Венета Райкова го разказва.

# 2 047
  • SF
Обаче на кръглия бар мъжете и РЗ с какъв интерес попиваха всяка дума на Недялко…. Joy

Финдо щеше направо да го глътне.

# 2 048
С Денди съм се засичала на Аполония и много лошо впечатление ми направи  Tired
Първо изобщо не беше гелосан и спретнат както се представя по тв- то, с едни изсухлени дънки, с една смачкана тениска. Беше пак с кучето си и леко пийнал. Беше си забравил добрите обноски и нещо се келешише.
При това е два пъти по-дребен и слаб, от колкото изглежда по телевизията. Едва ли е повече от 65 кг, при ръст 165см.

# 2 049
Обаче на кръглия бар мъжете и РЗ с какъв интерес попиваха всяка дума на Недялко…. Joy

Финдо щеше направо да го глътне.

Щом Киро, дето е голямо самочувствие го призна, какво да говорим. Русата и тя се захласна  hahaha

# 2 050
  • SF
Недялко: Отюам аз с нЪд хиляда актови за дарения. Над хиляда ти казвам! Над хиляда!

Киро  Shocked, Финдо  Shocked, Джийсън  Shocked, Недялко  bowuu

# 2 051
На мен Денди ми е много симпатичен, но аз мисля, че съм малко изчекната.
С изненада обаче, установявам, че той е всеобщ любимец във форума. Нещо като Пламен в стария сезон.
С тази разлика, че той се харесва и на съквартирантите.
Айде сега, кажете ми, защо и с какво ви е привлякъл Денди, че няма да мога да спя да го мисля този факт.
Мисли. Той е като извор на живот, без него би било някаква бездънна нихилистична тъмнина там.
Направо е безценен за този сезон и го крепи като един Атлас.

# 2 052
Недялко: Отюам аз с нЪд хиляда актови за дарения. Над хиляда ти казвам! Над хиляда!

Киро  Shocked, Финдо  Shocked, Джийсън  Shocked, Недялко  bowuu

Joy Joy Joy Joy Joy

# 2 053
А знаете ли че Недялко има повече от десет музикални албума и 20 видеоклипа ?  newsm78 Аз освен О,бре Недялко друго не съм гледал.

# 2 054
  • SF
А знаете ли че Недялко има повече от десет музикални албума и 20 видеоклипа ?  newsm78 Аз освен О,бре Недялко друго не съм гледал.

Ууууууууу! Whistling

Wink

Общи условия

Активация на акаунт