Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 86 738
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
Недялко: Отюам аз с нЪд хиляда актови за дарения. Над хиляда ти казвам! Над хиляда!

Киро  Shocked, Финдо  Shocked, Джийсън  Shocked, Недялко  bowuu

Joy Joy Joy Joy

# 2 056
  • Някъде в Матрицата
Архангела на Денди бил архангел Уриил - просветителя на помрачените.
Добре си го е подбрал.  Praynig

# 2 057
Какви бяха тези секти и тези дяволи, а които се разправяха, че ми стана интересно, а нещо съм назад с инфото?

# 2 058
Недялко: Отюам аз с нЪд хиляда актови за дарения. Над хиляда ти казвам! Над хиляда!

Киро  Shocked, Финдо  Shocked, Джийсън  Shocked, Недялко  bowuu

Esmee,  Joy Joy Joy
Не знам защо тук го изкарват луд, той си е просто логорействащ наглец.  Когато критериите за себеоценка са твърде ниски, самочувствието скача до небето и проявите наподобяват шизофренни.  Rolling Eyes

# 2 059
Както писах и по-рано, Киро е вещ в теориите за световната конспирация. (:

А Денди е като Кристофър Робин сред плюшени играчки, с които си играйка. Много е сладка цялата ситуация.

# 2 060
определено е попрекалил, залиташе и се поклащаше при хладилника, а и доста умно се взираше в отражението на същия  Rolling Eyes Laughing

но то с неговия начин на хранене, и една бира е достатъчна сигурно

да, и аз това забелязах

не мисля, че Денди и Пламен могат да се сравняват, същинско безумие (и към двамата съм безразлична, но Денди е страхотна утеха и забава за ценителите на интелекта)
това, че някой си харесал един, па после втори, не прави непременно нещо, пристрастието към двама различни души не ги приравнява тях, в никакъв случай

# 2 061
Какви бяха тези секти и тези дяволи, а които се разправяха, че ми стана интересно, а нещо съм назад с инфото?
Beyonce /Масонството....

# 2 062
А знаете ли че Недялко има повече от десет музикални албума и 20 видеоклипа ?  newsm78 Аз освен О,бре Недялко друго не съм гледал.

Ти какво, с невежество ли ни се хвалиш, ммм?  Mr. Green

Цитат
А Денди е като Кристофър Робин сред плюшени играчки, с които си играйка. Много е сладка цялата ситуация.
202uu

# 2 063
  • SF
Esmee,  Joy Joy Joy
Не знам защо тук го изкарват луд, той си е просто логорействащ наглец.  Когато критериите за себеоценка са твърде ниски, самочувствието скача до небето и проявите наподобяват шизофренни.  Rolling Eyes

Ух… Сложно си ми го написала. Аз не съм толкова умна. Simple Smile

Мислиш ли, наистина, че този човек има самочувствие?  newsm78
Според мен е глупав и не може да прецени, че досажда на аудиторията.

# 2 064
Esmee,  Joy Joy Joy

Ух… Сложно си ми го написала. Аз не съм толкова умна. Simple Smile

Мислиш ли, наистина, че този човек има самочувствие?  newsm78
Според мен е глупав и не може да прецени, че досажда на аудиторията.

Глупав е според нас, в собствените си очи е черешката на тортата.  hahaha

# 2 065
Гласувах за Златка Райкова и Финдо.  bowuu
Имам питане, какво прави онзи Джийсън-а, мисия ли има да краде гримовете и бельото на Златка?

# 2 066
обреНедялко може и да е прост, но пък единствен каза истината на ЧЗ... а тя да пореве за да събере мнения и съчувствие, защото се оказа, че уж влязла с благотворителна мисия, пък никой не разбрал (което си е факт - до преди малко не знаех, че има независим телефон за това момче). И ЧЗ  вместо да се замисли и наистина да отчете факта, че хората отвътре не знаят, камо ли отвън и да продължи да пропагандира за детето, да си каже - "- да, може и да е прав и как да продължа така, че всички да знаят за него и да мога да му помогна наистина" - тя взе да реве.. именно защото обреНедялко И посочи истината.

Абсолютен удар под кръста, който отново обезмисля предаването (както в предходния ВБ и 4карти в полза на мама Ви) е тази лична мисия на Черната златка.
До сега можеше да се каже - "Ето, моля - този плакат (какъвто спретнахте на Стефан Данаилов) с тел за СМСи за момчето в нужда да се постави тук и да се вижда от всички... мен победа не ме интересува и дори да изляза - моля гласувайте за него.. и т.н. "

Москва не вярва на сълзи! Оная златка, която псуваше и плюеше (буквално) в предишния ББ и сега?..  Shocked реве. Кой е успял да я озапти до сега? Не! Не е Недялко! Истината я яхна - докато тя все още не е сигурна - вярват ли и хората в къщата или не. Истината се оказа препъни камъчето, което обезличи и без това безличността на един човек...ма била истинска..пфу! Никой няма нужда от първичността И!

Сега.. ясно е, че това момче ще получи помощ, но преди да се обезмисли предаването и да се дава наклон на зрителите към "добрата истинска и неподправена душа" на ЧЗ е нужно всички вкупом в къщата да започнат да агитират за момчето. Само по този начин биха се изравнили с нейния фалшив старт.
Е гати популизма.. но няма друг начин за да спасите предаването си ББ!! С вашите камъни по вашата глава - благотворителност и простотии.. вместо да агитирате държавата да си върши работата вие поощрявате лъжи!

# 2 067
Да допълня само написаното от Бо.
Предвид това, че непрекъснато си монтират както им скимне, подозирам, че Златка може и все пак да е говорила за каузата си, но да не са сметнали за нужно да го излъчат до момента, в който благотворителната кауза се превърна в поредния скандал, който пък от своя страна им вдига рейтинга. Confused

# 2 068
По-добре да гледаме Денди, отколкото адски скучния и досаден Недялко! Нито ми е интересен, нито забавен, а просто гнусен. Отдавна изчерпан, чудя се какво въобще го вкараха.
Изобщо скучни и безинтересни са ми почти всички.
Само Лео!! Забавен, симпатичен, приятен, изобщо не е скучен, с готини шеги и страхотно чувство за хумор, усмихнат, ненатоварващ и въобще само хубави думи мога да кажа за него. И не се подведе да се занимава с български боклуци като Златки, патки, Свирколети и подобна сган, а си остана с Лучия, с която си е от години. Браво! Работи си човека нормално, изкарва си парите, не се занимава само да си замесва името в скандали и простотии, както правят другите. Ами... италианец!

# 2 069
  • Никога на земята...
Бо_ напълно съм съгласна с теб.
Браво на ЧЗ желанието да помогне,но някак си не ми е наистина благородна.
Относно Денди-случвало ми се е например да ги сравнявам с Евгени Минчев/не знам защо/.
И някак си на втория му липсва аристократизма,който притежава Денди.
В смисъл независимо дали е пиян или как е облечен,има нещо което го извисява/не знам дали се разбира какво имам предвид/  Laughing
Иначе за Мистър гласувах за Финдо,за Мис се колебая още между Райна и РЗ.

Общи условия

Активация на акаунт