Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 88 364
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 475
Пффф това ДеБиЛче е мно'у просто! Егати злобата, егати нещото!  ooooh! А Пенка е просто глуповатичка и му ходи по акъла!  Tired

# 2 476
  • Варна
Пффф това ДеБиЛче е мно'у просто! Егати злобата, егати нещото!  ooooh! А Пенка е просто глуповатичка и му ходи по акъла!  Tired

+1
Много комплексарски изпълнения. Ако искаха просто да бъдат интересни, можеха да измислят 1000 други неща.

# 2 477
Не съм против шегите които са с цел забавление на цялата къща. Не съм против да си организират някакви игри дори да си крият нещата един друг но после да ги връщат . Когато 2012  сезона с Къци и т.н се замеряха с храна ми бяха забавни . Но когато унищожавш лични вещи и когато правиш подобни магарии от злоба както при ДБЛ и Пенка вече е далеч от забавното . Това се нарича нарушение на личното имущество и следва да бъде наложена някаква санкция . Забавно е да ти скрият нещо за момент но когато унищожиш нещо чуждо следва  да го заплатиш .

# 2 478
Странно! Когато беше в Х Фактор не го харесвах. Когато даваха визитката му сега за ББ ми се стори някак си интелигентно възпитано момче,но след първият си ден в къщата за мен той е един голям дебил,а Пена не мога да я гледам /не проявявам расизъм/,но ми идва в повече - простна,нагла,вулгарна!

# 2 479
Не съм против шегите които са с цел забавление на цялата къща....

Именно. Мед по възглавницата е ОК. Ще се изцапат, ще се хилят, ще я изперат... и ще мине. Мокрото легло ще ги провокира да спят на друго с някого друг... да се гушкат  Wink , ама късане на кабели, рязане на снимки, повреда на лични вещи, много забавно няма що!  ooooh!

(п.с. извинявам се, но аз чак сега изчетох темата и видях това с пресите/сешоарите)

п.п.с. Помните ли в ББ1 как Зара почти на финала се скри да спи под едното легло и Здравко и Виктор мислеха че е излязла тайно от къщата. Едно 8-10 часа беше под леглото!

# 2 480
Пена тук изобщо не се репчи както беше в Мис БГ. По-ниска е от тревата, обаче започна да си избива комплексите и злобата с тези номера, които правят. И ще им излезе през носа. Не знам защо си мисля, че ако продължават може и да изхвърчат от шоуто. 

# 2 481
  • София
Мдаа, шегите им съответстват на интелектуалното им ниво...Скучно е в къщата,но тези които правят шеги,не са смешни и забавни,а другите се пазят,обрани и какво се получава...май безинтересен сезон,поне за сега.

# 2 482

Новия  трейлър и дейли епизода довечера

Златка Димитрова ще получи шанс за реванш в една вече позната игра.
  Межувременно войната в Къщата вече започна!

# 2 483
Мдаа, шегите им съответстват на интелектуалното им ниво...Скучно е в къщата,но тези които правят шеги,не са смешни и забавни,а другите се пазят,обрани и какво се получава...май безинтересен сезон,поне за сега.

Шегичките им са злобни и не  го правят за забавление, а защото са глупави и завистливи комплексарчета  и двамата - ДБЛ-то повече, а цигането му се поведе по акъла.
Найден също правеше простотии и то много по-големи, но без злоба -  на хората им беше забавно и му прощаваха - на тези двамата обаче няма да им се размине.   Peace

# 2 484
  • София
Няма да им се размине щото преминаха границата. Още със снимката с ножа  Shocked Трябва да си болен мозък та да намираш това забавно.

# 2 485
Не мога да повярвам, че ще го напиша, но колкото и да не понасям Недялко, искам в понеделник да си тръгне Джийсън.

# 2 486
  • София
Не мога да повярвам, че ще го напиша, но колкото и да не понасям Недялко, искам в понеделник да си тръгне Джийсън.
И аз така, ми да вземем да подкрепим Нидялко  hahaha hahaha hahaha Майтап разбира се, ако вота обаче беше отрицателен щяха да имат печалба ББ. Сума народ е възмутен от Людмил Hug

# 2 487
Аз пък искам Джийсън и Пена да останат, за да ги разкрие ББ и да им светят маслото  Sunglasses

# 2 488
Цитат
Пенка и Змийсън май ще ядат шамари, което ще е купон.
Joy

# 2 489
  • Стара Загора

Джийсън-Змийсън!!! Grinning
  добро попадение

Общи условия

Активация на акаунт